Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Dziewczyny pomozcie mam zamet w glowie jestem po karmieniu piersia 2 mies.bylam na konsultacji u dwoch lekarzy i nie wiem co mam zrobic jeden powiedzial ze moge miec juz operacjie nawet mam wyznaczony termin na 21 czer. a drugi powiedzial ze lepiej poczekac do wrzesnia zeby jeszcze odczekac nie mam pojecia co zrobic nie chce zeby byly jakies komplikacje niby na USG wyszlo wszysko ok moze ktos zna dobrego chirurga zeby muc sie jeszcze poradzic kogos trzeciego Pozdrawiam

Emi jestem ze Szczecina,choć op robiłam w Gryficach(trochę taniej),ale mój dr przyjmuje na Mickiewicza,terminy u niego nie są długie,średnio od konsultacji czeka się 2msc.Konsultacje są za darmo. Emi,Aga jeśli chodzi o karmienie,ponoć trzeba odczekać minimum 6 msc od odstawienia dziecka od piersi.

Hej laseczki! Aga ja jutro będę na zmianie opatrunków u mojego doktorka to go zapytam ile po karmieniu należy odczekać, ale na chłopski rozum to ja bym wierzyła bardziej temu drugiemu lekarzowi. Weź pod uwagę że robienie cycków to nizły interes dla lekarza i są tacy którzy Ci zrobią od razu, byle klientki nie stracić. Ale zapytam jutro i Ci powiem. Dziewczyny! Mam pytanie i proszę odpowiedzcie. Coś jest chyba nie tak z tą moją kliniką, albo może to jest akurat dobrze już sama nie wiem. Żadna z Was z tego co czytam nie jeździła tak często na kontrolę. Ja byłam w piątej dobie po op. na zmianę opatrunków potem w 7 dobie i jutro w 9 też jadę, a być może znów w poniedziałek. Czy Wy też tak miałyście? Nie dziwiłoby mnie to gdyby nie fakt że żadna z Was nie pisze że też tak jeździła.

Dziewczyny, jedne piszecie że bardzo bolało inne że już tak szybko wracały do formy. Mnie nie boli (dopóki jestem na lekach, biorę Diklac przeciwzapalny i 2 paracetamole 3xdziennie) ale i tak nic nie robię bo się boję, a o samochodzie mogę zapomnieć, wtedy mnie boli i nie jestem w stanie tak szybko kierownicą ruszać.

DO Cosmopola Jesli nie zapomniesz bardzo bym cie prosila zebys zapytala mnie sie rowniez wydaje ze powinnam za czekac i chyba tak zrobie

Cosmopola każdy dr ma inną praktykę.Opatrunki zmieniałam sobie sama(do domu wyszłam w staniku,bez bandaży)na 8 czy 9 dobę po op byłam na zdjęciu szwów,potem msc po na kontroli,potem pół roku po kontrol i rok po kontrol Brawa dla Ciebie,że się oszczędzasz i oby tak dalej,póki trza to trza:)

Gość nusia2552
hej, jeszcze jestem - tak wpadłam na chwilkę, pożegnać się z Wami ;-) dziękuję Kobietki za wsparcie... niby się nie boję ale czuję takie dziwne podekscytowanie ;-) będę ja miała podekscytowanie po 19.00 jak mnie wybudzą!!! hehehe Eteryczna odpisałam Ci na tamtym forum - bezsensu, że tak skaczemy raz tu raz tam...może faktycznie byśmy się przeniosły na jedno forum? a propos bólu - Wy mnie nie straszcie bo ja planuję już 10 dni po operacji pracować ale ja twardy zawodnik jestem;-) bólu się nie boję najgorsze, że nie śpię już od 3 w nocy za to wysprzątałam, słuchajcie calusieńki dom hihihi... mąż w gacie robi i to ja muszę go pocieszać, że będzie wszystko ok. - czujecie?;-) i jeść nie mogę a ja jestem taaaka głodna a op. mam o 18.00 rany jak ja to zniosę...za chwilę umrę z głodu!!!

Nusia dasz radę ;) wierzymy w Ciebie :D Emi28 różnica między anatomicznymi a okrągłymi jest w ich kształcie. Okrągłe to masz takie jak pół koła, a anatomiczne jak takie pół łezki tutaj znalazłam jakiś przykład http://www.gmeduk.com/images/products/eurosilicone2.jpg Co do terminów to chyba musisz jednak przejść się do wybranego lekarza. zresztą od niego także dowiesz się czy możesz już zrobić sobie biuścik :) Cosmopola to chyba dobrze, że masz te konsultacje. Chyba bardziej zastanawiające byłoby gdybyś ich nie miała :)

Majowa oczywiście że lepiej. Ja się poniekąd nawet cieszę bo zawsze przy tej okazji mogę o coś zapytać ale zastanowiło mnie to bo żadna z dziewczyn nie pisała że tak często jeździła. :P

dziewczyny to nie strupek, mi cieknie krew z piersi z sutka z srodka, nie duzo ale zawsze jak nacisne,mam jutro jechac do kliniki maja zobaczyc co sie dzieje-martwie sie, znow z 88 mam 86 w biuscie 11 dni po op. mi zeszlo-potne sie chyba! poza tym co do opatrunkow pytala Cosmopola, ja bylam tylko raz 7 dni po zobaczyli ze wsyztsko jest ok odkleili plastry, bo mam szwy rozpuszczalne i juz tyle mnie widzieli;)ja bylam tez zdziwiona jak czytlama ze tak czesto jezdzisz i martwilam sie czyz moja klinika jest ok, bo mi nawet opatrunkow nie zmienili tylko odkleili plastry ze szwow i kazali natluszczac i tyle

eteryczna trzymam kciuki! Nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze, a co do opatrunków to widać każdy lekarz mi inne zwyczaje. Na pewno wszystko będzie dobrze zobaczysz i jeszcze będziesz się z tego śmiać.

Akurat z tego kalkulatora wychodzi mi 70F,a kupuję 70G lub 65H,bo z 70F to mi cycki wychodzą i dzieli mi.

Gość kawa3w1
wpadlam tylko na chwile bo bole sie nasilily. jem diclac, paracetamol i tramal. czy to normalne ze mam po nich brzuch jak w ciazy? bylam szczupla przed op...

kawa nie łam się ja miałam to samo. Byłam w szoku jak dobę po zabiegu miałam brzuch jak balon. Może to leki... Trzymaj się. Zadowolona jesteś? Jakie wkładki masz?

Beciu nie draznij,a ja zaledwie mam 70D no moze DD tylko Samantę ostatnio kupiłam w rozmiarze 65F,większość 75C też jest na mnie dobra,ale wiem,ze powinnam przy moim obwodzie pod biustem 70 nosić właśnie 70-tki czy 65-tki ścisłe pod biustem.Eteryczna moje cyśki też są małe -w obwodzie tez tylko 86-88 kicha ,kicha.Wizualnie moje cycki wygladają na zwykłe skromne C.Mija 8 miesiecy od operacji a mi mało.Mój biust nie wyglada na powiększony,moje cycki zostały jedynie wypełnione . Pozdrawiam Was dziewczyny,nie bójcie się brac większych implantów,nie powtarzajcie błędu sporej ilości dziewczyn po operacji,z tego co tu czytałam to chyba jedynie Becia utrafiła z rozmiarem i jest zadowolona z efektu końcowego.Beciula buziaczek..... i jeszcze jedno-dziewczyny przed operacja-nie bójcie się implantów okrągłych,nie wyobrazajcie ich sobie dosłownie jako dwóch przyklejonych skorup kokosa,moje chyba nieźle sie prezentują ... buziole,podczytuję Was dziewczynki

Kawa brzuch to ci dopiero moze po dwuch tygodniach zejdzie jak dobrze pojdzie!Moze niepotrzebnie mixujesz przeciwbolowe,a paracetamol to scheis na mnie wogole nie dziala i moze niepotrzebnie sobie nim tylko zoladek zawalasz??Wiem ze tramal nie mozna za czesto ale w takim wielkim bolu to co dwie godziny potrafilam ketonal wziac ,oczywiscie nie wiecej niz do 3 tabletek dziennie +zawiesina 2x dziennie,raz wzielam 4 moze 5t. i jeszcze do tego 2x zawiesine podobna do tramalu dopiero wtedy mi ulzylo!!Masakra jak sobie przypomnie to szczesliwa jestem ze juz po wszystkim!!Na szczescie!!3maj sie!Zebyscie wszystkie jak najszybciej do sprawnosci bezbolowej wracaly!!

Gość kawa3w1
Cosmopola ale ja mialam zabieg we wtorek a brzuch puchnie i puchnie :/ ile mi sie to utrzyma tak okolo? Mam rozm 290ml i narazie wydaja sie na mnie bardzo duze. dobrze ze nie bralam wiekszych. czuje sie gorzej niz wczoraj szczerze mowiac ale mam nadzieje ze najgorsze jest za mna

Meduza moge zobaczyc twoje cycuszki?Ja musze nowe porobic bo sie troszeczke ksztalt zmienil i tobie rowniez wysle!!Ciagle doszukuje sie roznicy miedzy anatomami i okraglymi i coraz bardziej zaczynaja mi sie podobac wlasnie okragle a na poczatku myslalam o nich dokladnie tak jak ty mowisz, dwie polowki kokosa wszczepione pod skore!!Moja pani dr zaproponowala mi na poczatku 375 okragle lub anatomy 350 no i wzielam anatomy oczywiscie a okragle tez moze byly by fajne!! bonitka26@wp.pl

hej lachony! Kawa mi pielęgniarka powiedziała że to po dikcaku. Ja biorę tak jak ty dickak 3x1 i paracetamol 3x2 i powiem Ci że jak na jeden dzień odstawiłąm diclak to od razu brzuch mi spadł, ale doktor powiedział że mam brać bo to jest przeciwzapalny, a przecoeż chcemy żeby się nam dobrze goiło prawda? Też mnie to denerwuje, ale na szczęście nie wychodzę z domu :P tylko że się odchudzam (jestem teraz 7 dzień na Dukanie) i przez te tabsy prawie efektu nie ma. Dziewczynki! Zadam pytanie które tu jeszcze nie padło: co z sexem? :D no wiecie wiem że miałam górę operowaną a nie dół, ale wszelkie gwałtowne ruchy są bolesne albo irytujące ... no a przy seksie hmmm.... no same wiecie. Ja już nie mogę zaczynają mi się śnić faceci po nocach :D co nie jest normalne bo jak wspomniałam jestem na diecie i wtedy zawsze mi się śniły ciastka :P żartuję :D

Gość kawa3w1
operacje mialam we wt a dzis jest pt bol budzi mnie w nocy a z rana nie umiem sama sie nawet zsunac z lozka. Cosmopola Moj chlopak ktory wykipul wczoraj triklak na recepte zgubil mi gdzies te tabletki i zaczelam brac tramal ale po nich co chwile czuje ze omdlenia sa blisko zostaje mi sam paracetamol. Nie wiem czy ja jestem az taka lebioda ze nie umiem dojsc do siebie czy kazda z was tak miala przeciez to jakas trauma. jesli strace kiedys kontrole nad cialem to juz wiem ze bede domagac sie eutanzji :( zastanawiam sie nad Ketonalem ale nie pytalam o niego lekarza. Boze, przeciez tak sie nie da zyc :(

Gość kawa3w1
Cosmopola jeszcze dopytam- ciebie po polaczeniu diklaka i paracetamolu nic nie boli czy poprostu boli mniej? bo mnie bez lekow napier*ala a po tych tabletkach jest zaledwie ciut lepiej- tyle tylko ze nie placze z bolu (gdy przestaja dzialac nie umiem wytrzymac takie czuje "rozrywanie") :(

Gość kawa3w1
bonitka26 przegapilam wczesniej twoj post. Czyli moge brac sam ketonal tak? i co to jest ta "zawiesina" o ktorej piszesz? Ty bralas triklak? jesli nie to jak ci sie goilo? mam dosc tego kurest*a :/ zle mi sie robi jak pomysle ze jescze pewnie z 2 tyg bede w takim stanie

Meduza31 mam ten sam problem moje piersi jedynie sie wypelnili, a nawet nikt w domu nie zauwazyl(rodzice)ze cos robilam, bo swoje mialam pelne b a teraz mam pelne c, wiec nie wiem Kawa czy masz problem ze wzielas 290 bo mi 2-3 doby tez wydawalo sie ze moje 290ml sa olbrzymie, jak opuchlizna zeszla, ejstem 12 dni po op. sa tak male a na mysl ze spadna jeszcze i sie opuszcza plakac mi sie chce, meduza podaj emaila chetnie zobacze Twoje piersi i wysle swoje

Gość kawa3w1
eteryczna ja sie w sumie ciesze ze mi zmaleja bo jak narazie to w polaczeniu z moimi waskimi biodrami wygladaja lekko smiesznie. moze okaze sie po czasie ze wydzadza sie mi za male ale Ty mialas chociaz pelne b a ja kompletnie nic w staniku ;/ wiec lepszy rydz niz nic

kawa jeszcze bedziesz anrzekac ze za male ja panikowalam ze sa za duze!a teraz mam paranoje mierze je 2 razy dziennie i mam depresje ze maleja i ze sa za male meduza psozly foty prosze o Twoje

Gość kawa3w1
eteryczna mozliwe ze bede narzekac, ja juz chce tylko zeby przestalo bolec i niczego wiecej nie chce;/

Gość Feelbeauty.eu
To już 1 rok minął naszego Forum Feelbeauty.eu Zapraszamy wszystkich do opisywania a tak że do komentowania zabiegów z medycyny estetycznej , chirurgii plastycznej , stomatologii estetycznej, dermatologii oraz ortopedii. Na naszym portalu znajdziecie katalog spa, specjalistów, klinik oraz gabinetów. Zapraszamy serdecznie !!! www.feelbeauty.eu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się