Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Kawa ..trzymaj się dzielnie! już niedługo nie będzie tak boleć! Ech mnie to tez czeka..i trochę przeraża ale jak sobie pomyślę o efektach to aaaaaaaaajjjjjjjj ;D eteryczna, meduza.... kurcze ja się zdecydowałam na wkładki 300 i mam nadzieję, że jednak będzie coś widać! co prawda nie chcę mieć jakiś wielkich ale chcę mieć w ogóle biust!!! :) Heh mam nadzieję ze mój narzeczony zauważy zmiany w rozmiarze:D :D Jeszcze pogadam z dr Kubasikiem o tym rozmiarze.

Gość szpilkaaaa
Dziewczynki , jestem już 5 miesięcy po powiększaniu. Powiedzcie , kiedy przestałyście smarować blizny?

Evik39 wiesz mi ogólnie to nie przeszkadza spanie na plecach.. Zresztą przed operacją normalnie czasami tak spałam:) Ciężko mi powiedzieć jak długo ale tak ok 2-3 tygodni.... musisz się jeszcze niestety pomęczyć :(

Gość kawa3w1
mi lekarz powiedzial ze na plecach trzeba spac 6 tyg po op

Helooooł! Dziewczynki! Zadam pytanie które tu jeszcze nie padło: co z sexem? no wiecie wiem że miałam górę operowaną a nie dół, ale wszelkie gwałtowne ruchy są bolesne albo irytujące ... no a przy seksie hmmm.... no same wiecie. Ja już nie mogę zaczynają mi się śnić faceci po nocach co nie jest normalne bo jak wspomniałam jestem na diecie i wtedy zawsze mi się śniły ciastka żartuję Kawa mnie bolało tylko zerową i pierwszą dobę po op. tak że potrzebowałam oprócz tych leków Tramalu, ale potem to bardzo mało bolało dopóki byłam na paracetamolu i diklacku. Jak odstawiłam to kiepsko, ale bez przesady. Może masz niższy próg bólu. Bierz ten tramal i już. Co się martwisz najwyrzej prześpisz parę dni. Tylko uważaj bo on jest sprzedawany w takich popierdzielonych butelkach z dozownikiem jak do mydła i to co z niego wypływa po jednym naciśnieciu, to nie jest kropla tylko kilka kropli i strzasznie ciężko odmieżyć ilość. Mi lekarz zalecił 20-30 kropli.

szpillka jesteś po op. 5 m-cy. Powiedz masz już miękkie cycuchy? Kiedy Ci się obniżyły?

Aga pytałam lekarza o to kiedy po odstawieniu od piersi można zrobić zabieg. Powiedział że 4 do 6 m-cy.

Gość nusia2552
..no więc kobietki już jestem po....bolało kurew....ale żyję. Chirurg z anestezjologiem mnie rozśmieszali a ja śmiać się z bólu nie mogłam. Mąż był ze mną do 23 później musiał jechać - rano do pracy. Nic nie jadłam, nie mogłam dopiero dziś na obiad trochę ziemniaków i schabik był, którego z resztą też tylko skubłam. Ja mam wrażenie, że schudłam brzuch mam płaski cała się skurczyłam tylko te cyce takie jakieś dziwne duże i sterczące. Mam 350 hp, bardzo wysoki profil okrągłe a wczoraj jak doktorek mój mnie obrysowywał to stwierdził, że nie potrzebnie je powiększam bo moje naturalne są co najmniej pełne B ale ja chciałam i je zrobiłam ;-). Pisera jest świetny, tak zrobił że nie mam drenów i nawet już tak bardzo nie boli...rano było najgorzej a teraz jakoś już leci..tylko ten upał...pozdrawiam Was

no nusia gratulacje! Fajnie się masz że masz takiego fajnego doktorka. Mój to mało co mówił :( ale liczę na to że ma talent w rękach i będę zadowolona z efektów.

Gość kawa3w1
cosmopola ja juz tylko ketonal bede brac bo po tramalu na wymioty mnie zbiera :( niusia gratuluje ze sie dobrze trzymasz. z tym ze ostrzegam iz na poczatku tez mialam plaski brzuch a teraz sie zastanawiam nad ziolkami na przeczyszczenie bo te leki mi chyba wszystko pochrzanily

Gość nusia2552
no dziewczynki to mamy cycuszki:-), dziewczyny bo te leki bardzo niszczą wątrobę a pamiętam jak miałam z nią problemy to właśnie miałam brzuch jak balon kupcie sobie hepatil, sylimarol albo coś wspomagającego właśnie wątrobę, trzustkę ja biorę to i brzuch mam płaski

Gość nusia2552
jeszcze się zapytam nosicie to bando? taki pas uciskowy na piersiach by implanty zeszły w dół?

witam witam Dziewczynki:) trafilam jak wiele na foru bo czeka mnie operacja.Wybralam dr stepniewskiego w Kobylnikach pod Poznaniem. Po konsultacji wyszlam z mieszanymi uczuciami. Moje wymiary: wzrost 176 waga 54 pod piersia 73 w biuscie 82. Tak wiec jesli chodzi o biust szalu nie ma:) ustalilam z dr. ze mentory 350 hp beda dla mnie super.....alllleee martiw sie czy nie beda dla mnie male.Co do oczekiwan to chcialabym miec czym sie pochwalic, najlepiej DD badz samo D :) martwie sie gdyz pieniazki nie sa male a na nastepna operacje chcialabym wybrac sie za 15 lat. Dodam ze nie rodzilam dzieci i nie bede -sprawy zdrowotne. Teraz nosze 70B ale czasem czyje ze stanik jest za duzy wiec napisze PELNE AA hahaha... bardzo prosze moje drogie o rade. Wole wybrac wieksze implanty niz plakac. co do ceny operacji to z pobytem w klinice=4dni 9200.tylko termin dobiero na listopad...a bylam na konsultacji w maju:((( pozdrawiam Wszystkie cycate Laseczki:*:* ojej ale sie rozpisalam:/

Majowa Ty to masz fajne moj narzyczony a wlasciwie ex narzyczony, powiedzial ze mnie zostawi jak zrobie cycuchy i faktycznie zostawil i dopiero zrobilam, podziwiam pary, i facetow ktorzy w takich decyzjach wspieraja kobiety, moj ex twierdzil ze bede jak lalka barbi ale ja nie robilam 400czy 500ml tylko 290 i nikt z rodziny i znajomych nawet nie zauwazyl bo swoje mialam wyjsciowe B

Gość Annaha
SarenkaPoznan czy 350 hp to jest to samo co 350ml - czyli 350cc ?? Pytam bo mam te same wymiary co twoje oprócz wzrostu. Operacje mam na wrzesień i ustalone 300cc. Przyznam się, że też mi się marzy cos konkretnego:P ale nie chciała bym przesadzić. Na dzień dzisiejszy to już sama nie wiem czy nie wziąć więcej niż 300cc :o Też jeszcze nie rodziłam i nie wiem czy kiedykolwiek będę i mam też nadzieję, że wytrzymają trochę więcej niż 15lat :) Jedne dziewczyny mówią, że za duże szybko obwisają, a za małe to znowu nie opłaca się robić za taka kasę. Ja juz zgłupiałam... może ktoś doradzi ile w końcu powinna sobie włożyć posiadaczka pełnego AA;)

kawa no ja już wzięłam xenne extra więc jutro będę do was pisała z kibla :) nusia dzięki jutro wyślę męża do apteki po hepatil może to pomoże. Sarenka mi się wydaje że z 350 to powinno wyjść D spokojnie a co Ci droktor powiedział co wyjdzie? eteryczna no to jego strata, a twój zysk. Ciesz się że ominął Cię błąd stulecia czyli bycie z fcetem który nie liczy się z Twoimi uczuciami, co gorsza jest tak żałosny by uciekać się do tak prostackiego szantażu. Pomyśl co by było gdybyś uległa. Już zawsze by wiedział że ma takiego asa w rękawie i nie zawacha się go użyć gdy tylko coś będzie nie po jego myśli. Brrr!!!!!!!!!!

Gość nusia2552
Boże Kobiety ja nie daję rady ketonal w kroplówce przed wyjazdem do domu a w domu o 17.00 ketanol a o 21.00 druga tabletka o 24.00 3 tabletka spałam 2,5h wstałam o 2,34 w nocy i tak łażę bez końca, snuję się jak cień z balonami bo napuchły strasznie. Mąż o 24.00 dzwonił do chirurga, że mam temperaturę ale póki co to tylko 37.3 ale lewa pierś tak mnie naier..... ledwo żyję...jak Wy śpicie bo ja na siedząco na łóżku...rany z bezsilności chce mi się wyć... cycki mnie w środku jakby piekły...Kawa jak Ty śpisz i się wysypiasz? czy wszystkie miałyście dreny czy któraś może ich nie miała bo ja od zmysłów już odchodzę...że dostałam zapalenia i będę musiała wyjąć żelki...rany jak mnie to piecze, boli, cholera wie jakiś dziwny słoń mi siedzi na klacie...chyba się rozpłaczę... jutro mąż jedzie do chirurga po receptę na antybiotyk...brałyście może?

nusia tak mi Cię żal! :( Ja dostawałam antybiotyk po operacji dopóki byłam w szpitalu czyli do 2 doby rano, ale dostawałam tylko dlatego że powiedziałam lekarzowi jeszcze przed op. że mi się rany źle goją i miałam przygodę z gronkowcem (ale to podobno nie jest reguła i niektórzy nie dają antybiotyków) Ja też pierwszych parę dni spałam na półsiedząco. Wiesz może Ty nie reagujesz na ketonal niech Ci lekarz da coś innego, mój mąż jak miał zwykłą rwe kulszową to brał ketonal foprte i mówił że nie ma efektu. Ja Ci powiem że jestem 10 dobę po zabiegu i jak nie wezmę leków to nadal mnie boli. Wczoraj nie wzięła wieczorem i obudziłam się o 5 rano żeby łyknąć tapsy bo tak mnie polało i piekło. (nie żeby aż tak bardzo no ale miłe to nie było)

Gość nusia2552
Cosmopola dziękuję, mąż pojedzie po antybiotyk, ja też miałam kiedyś gronkowca i kto wie czy świństwo nie nawróciło może to dlatego, sama już nie wiem ale zupełnie o tym zapomniałam...autentycznie spałam dziś może wszystkiego 3-4h w tym resztę na fotelu z głową opartą o jasiek i szafkę...ale znów mi się zachciało niby położyć na łóżku i masz...mięśnie piersi to tak jakby mi na żywca tam coś rwali...no koszmar, aż się z tej bezsilności popłakałam...jak chodzę jest dobrze(w miarę) ale żeby się położyć czy chociaż pół oprzeć o coś to 10 sekund a później ból niedozniesienia a i poproszę lekarza też o coś osłonowego na żołądek bo już mi się odzywa po takiej ilości leków, Wam też radzę: omar, helicid, bioprazol, parprazol one wszystkie są identyczne różnią się tylko firmą warto pytać w aptece o zamiennik polski bo bioprazol to nawet 40zł

Gość nusia2552
miałam nadzieję, że może któraś będzie, eteryczna mój mail: nusia2552@wp.pl prześlij mi jeszcze raz fotki

Gość nusia2552
a cosmopola ja też w klinice miałam antybiotyk chyba ze 4 razy i mięsień tak nie bolał, tzn. bolało ale inaczej idę kawę zrobić, całuje Was

nusia mi lekarz zakazał picia kawy przez min 5 dni żeby nie podnosić ciśnienia i żeby nie dochodziło do krwawień w obrębie miejsca operacji.

Gość kawa3w1
nusia2552 - wspolczuje :( ja spie tez na siedzaco bo jak sie poloze to wstac nie umiem a nawet jak mi sie uda to bardzo boli. zawsze bylam zwolenniczka silikonow a teraz gdy je mam i dzieki lekom bol jest juz na szczescie coraz mniejszy to wiem ze nie ma takich cyckow ktore zrekompensuja ten bol. najwazniejsze jest zdrowie i wiem ze nikomu silikonow nie polece. Na dodatek cos mi strzyka w lewej piersi i jakis miesien mi tam szaleje i sie napina nawet gdy tego nie chce

Gość kawa3w1
cosmopola mi na zaparcia sam rumianek juz pomogl a teraz kupie hepatil tak jak jak radzila nusia

kawa to co Ci się dzieje to wynik niedoboru magnezu. Weż magnez i po jutrze już będzie dobrze.

Gość nusia2552
dziewczyny już zauważyliśmy z mężem, że w lewej piersi implant poszedł do góry poza linię wyznaczoną przez doktora bo jeszcze nie zmyłam mazaka i całe szczęście...z tond ten przeklęty ból ja już w nocy mężowi mówiłam że czułam jakby mi tam coś się urwało jak mnie nie umiejętnie podnosił z łózka, aż z bólu się poryczałam. To że implant poszedł ku obojczykowi to widać już gołym okiem nie czekając dłużej maż założył mi bando (ten bandaż uciskowy) ja to już w klinice podejrzewałam bo wstawałam tylko na jedną stronę i naciągał mi się tylko jeden lewy mięsień, intuicja mi podpowiadała że tam coś się dzieje a po wczorajszym czymś co tam poczułam już dziś widać, że jest wyżej. Boże żeby zszedł niżej bo chyba się załamię...tyle bólu, kasy i teraz to!!

Gość nusia2552
dziewczyny powiedzcie mi, czy wy zaraz po op. coś sobie w domciu robiłyście? np. podniosłam czajnik z wodą, sięgałam wyżej na półkę czy włosy czesałam i chyba sama sobie to zrobiłam...teraz lewą ręką nawet ruszyć nie mogę. a ta guma uciska właśnie ten lewy implant a prawy jest ok, więc świństwo musi siedzieć tam na górze bo inaczej by tak nie bolało. Mąż pojechał do Pisery, dopytać wszystkiego nawet mu na kartce narysowałam jak teraz to wygląda. Kur....żałuję, trzeba było może anatomy brać.

nusia kochanie! Idź do lekarza niech to od razu poprawi. Co on powiedział Twojemu mężowi? Ja miałam stanik założony od razu po operacji czyli jak się wybudziłam z narkozy to od razu w staniku, a bandarz mi też od razu założyli. Tylko nie mów lekarzowi że to się stało w domu jak Cię mąż podnosił!!! Bo on się wtedy wykpi. Ja bym jechała do lekarza bez pytania czy mnie przyjmie. U kogo i gdzie robiłaś?

Gość nusia2552
u Pisery w Łodzi w pusmedzie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się