Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

To zależy w jakim jesteś wieku i czy planujesz zajść w ciążę. W moim przypadku sprawa wyglądała tak, że jestem szczupła i młoda, ciąża to odległa przyszłość. Ponieważ jestem szczupła to mam anatomiczne, okrągłe za bardzo by się rzucały w oczy i wyglądały u mnie nienaturalnie a po ciąży i tak powinno się wymieniać bo już nie będą leżeć tak ładnie jak przed więc mam małe, 200... coś bo po ciąży i tak wymienię na większe, tak jest lepiej... i mam w tym momencie bardzo dobrą sytuację bo nie będe musiała sobie robić gigantów. Musisz wziąć poprawkę na to, że i tak je wymienisz po ciąży a bez sensu robić ogromne bo to dziwnie wygląda. I tak będziesz musiała wymieniać na większe żeby piersi wyglądały dobrze.

Zastanów się dobrze czy naprawdę chcesz mieć takie wielkie, jeżeli jesteś drobną dziewczyną to po pierwsze, nie będzie to wyglądało naturalnie a po drugie będzie Ci ciężko... ani spać na brzuchu... i ciężko pewnie jest dźwigać takie ciężarki... Wszystko zależy od tego jaką masz posturę i czy planujesz zajść w ciąże..

Gość do tippy
ty tez zaczelas uprawiac reklame szeptana?? swiat sie konczy :S

Gość pani kamelio
miala pani przeciez 255cc???

Tak, dlatego napisałam 200- coś. POTRAFI PANI CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM? Nie pamiętam ile dokładnie miałam dlatego WSZĘDZIE piszę "CHYBA" bo nie chcę skłamać a dokumentację gdzieś zgubiłam i nie mogę sprawdzić. I nie zamierzam tego szukać, mam gdzieś jaki DOKŁADNIE mam rozmiar, ważne, że ładnie wygląda. Niech się Pani w końcu odwali ode mnie. Takie szczegóły są nieistotne. Gdybym miała zamiar kłamać to przecież nie problem sprawdzić jakie Mentor ma rozmiary i wpisać cokolwiek ale nie to jest moim celem, zmyślanie jakiś rzeczy. Nie pamiętam i już. Wiem, że 200 - ileś. Mam ważniejsze rzeczy na głowie niż pamiętanie rozmiaru implantu, w przeciwieństwie do niektórych... Współczuję Paniom które jedyne co mają w głowie to dane dotyczące swojego biustu, ile cm tu, ile cm tam, numer implantu itd. Ktoś tutaj zadaje poważne pytania, chce się czegoś dowiedzieć a Pani zawraca d*** takimi pierdołami. Od tej chwili będę Panią po prostu ignorować, Panią i Pani zaczepki pod różnymi nickami.

Gość fajna jestes kamelia
i tak cie lubie!

Jak znajdę te dokumenty to napiszę dokładnie jaki mam rozmiar... Tylko muszę w pokoju ogarnąć... Studiuję więc mam masę książek i różnych kartek porozrzucanych po całym pokoju ale trzeba porządki świąteczne zrobić. Jak odgruzuję pokój to może znajdą sie i dokumenty... :/

Gość Nusia ;-)
Dajcie już tej Kameli spokój. Widać dziewczyna się stara. Kurcze, w końcu święta idą a Wy się dosłownie o bzdety jakieś sprzeczacie. To już naprawdę przestaje być fajne. Dodam jeszcze, że po kolei każda z nas po przestaje tu powoli wchodzić, bo tych chamskich odzywek każdy ma już dość!!!

Emi i Marta...ja mam operacje zaraz po Was bo 14.01 :-) ale się cieszę ze to już tak blisko :-) Ja zdecydowałam się na 410g. bo chce duże sterczace balony wiec wkładki bedą okragle i przy moim wzroście i wadze (160cm, 48kg) myśle ze bedą wyglądały zajeb...chce żeby rzucaly się w oczy!!! Nie pisałam nic jakiś czas bo ciagle jakaś awantura tu była ale czytałam Was Kobitki i jestem w temacie. Koralka i Nusia maja racje...dajcie spokój Kamelli i już! Po co drazyc temat! Jak ktoś będzie chciał zrobić cycki w Artpkastyce to i tak tam zrobi i kropka :-) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :-)

Przepraszam, że moje poprzednie wpisy wyglądały jak reklama i wywołały tyle szumu, nie chciałam Was zniechęcać do wchodzenia na forum. Chciałam po prostu porozmawiać i wymienić się poglądami. Miałam operacje w Artplastice i tak też napisałam, że jestem zadowolona itd, już sama nie wiem czy napisanie nazwy kliniki w jakiej się miało operacje to też jest reklama? Chyba trzeba polecać sprawdzone kliniki? Ja tam nie odbieram tego jak ktoś pisze np, że miał operacje w Czachach czy coś to jest reklama... A nie piszę o swoich przeżyciach bo nie przeżywałam tego jakoś szczególnie, poszłam, zrobiłam, wyszłam i bardzo szybko doszłam do siebie po operacji więc nie ma się nad czym rozpisywać. Powiększenie piersi to nie była dla mnie jakaś życiowa decyzja, zrobiłam i już. Rozumiem, że niektóre dziewczyny mają całe życie kompleksy i w końcu decydują się na operacje i bardzo to przeżywają... Ja tak nie miałam, zrobiłam to bo chciałam mieć większe ale nie jest to dla mnie jakoś szczególnie ważna sprawa. Może to trochę dziwne... Ale piersi nie są sensem mojego życia. Wiadomo, że czuję się lepiej, odważniej się ubieram no ale bez przesady. Nie wiem co mam napisać o moich przeżyciach dotyczących operacji, chyba żadnych nie miałam... :/ Jedyne co mogę napisać to, że jestem zadowolona i nie żałuję.

do monis: jesteś mojego wzrostu i 1kg lżejsza :) ja mam prawie 2 razy mniejsze implanty. Nie wyobrażam sobie siebie z takimi wielkimi. Nie będzie Ci za ciężko? W sumie to może fajnie wyglądać... Ale czy kręgosłup to wytrzyma?

Gość Nusia ;-)
Monis jesteś moich gabarytów (160 wzrost, 43waga) jeśli chcesz duże piersi bierz więcej niż 350. Ja mam 350cc okrągłe, hp, i cycki mam dużaśne ;-) Ty jesteś trochę cięższa i ciut wyższa więc śmiało bierz nawet 400

Kurde Kamelia...nie strasz mnie, lekarz nic nie mówił ze mi jregoslup może siąść przy takim implancie? Jeszcze będę miała badania w przyszłym tyg. to go zapytam o to? Ale tez jestem ciekawa jak to będzie wyglądać??? Chyba dobrze? zaufalam mu i mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie :-(

Gość Nusia ;-)
a sorry nie doczytałam, już bierzesz 410, i ok. będą naprawdę ogroomne. Monis ile masz pod biustem? Kamelio Ty też jesteś podobna do mnie z figury, ale wzięłaś myślę mało ale w sumie to Ty masz być zadowolona :-) Jaką masz teraz miseczkę i ile w biuście i pod, tak pytam tylko z ciekawości, bo wiesz, ten mój chirurg to najpierw chciał mi 270 włożyć i strasznie mnie męczył o to. Ale ja chciałam podobnie jak Monis, duże.

Monis trochę duży ten implant bierzesz, a jesteś dość drobną osóbką. Ale sama piszesz, że chcesz żeby Twój biuścik był widoczny... wiesz czego chcesz:) A co do kręgosłupa....to może nie koniecznie musi Ci siąść..ale może Cię boleć...! Niestety z tym trzeba się liczyć....

do monis: z tego co ja wiem jak weźmiesz sobie tak duży implant przy tak filigranowej posturze to będziesz się garbić przez taki ciężar i może Cie się skrzywić kręgosłup, czyli będziesz po jakimś czasie np garbata. Do Nusi: mam małe implanty ale bardzo naturalnie wyglądają, miseczka zależy od stanika... albo 75B albo 70C, generalnie mam "70" ale 75B jest większe niż 70B. Czyli duże B małe C.

Gość Nusiu:)
Nusiu droga, dziewczyny przestaja tu wchodzic nie ze wzgledu na zaczepki tylko na wszechogarniajaca je nude, wszak tu sie nie mowi o niczym innym jak o cycach, ilez mozna o tym gadac... te madre sie wylamuja. tyle.

Kamelia...mam nadzieje ze nie będę garbata a w poniedziałek mam badania w klinice wiec zapytam doktorka co on o tym myśli i tyle! Nusia...pod biustem mam 70cm a w biuscie 81! Także prawie nic :-(

do monis: Zapytaj swojego lekarza koniecznie. Wiesz, nie jestem lekarzem ale coś mi się obiło o uszy, że może tak być. Może Twoje nie będą aż tak ogromne żeby zagrażać zdrowiu ale na przykład panie które grają w filmach... wiadomo jakich... robią sobie takie balony, większe niż one same to na pewno to ma zły wpływ na cały organizm. Może niepotrzebnie Cię nastraszyłam :( ale zawsze lepiej się zapytać niż potem mieć niemiłą niespodziankę... Ostrożności nigdy za wiele. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie :) Mnie po operacji nic nie bolało ale trzeba wziąć poprawkę na to, że najpierw miałam Macrolane, potem normalne implanty więc moje piersi były już trochę "rozciągnięte". Podobno im większy implant tym bardziej boli bo mocniej się musi wszystko rozciągnąć. Ale wg mnie na pewno nie jest to jakiś straszny ból. Dla mnie ta cała operacja to było nic w porównaniu z bólem zęba. Kiedyś mnie tak bolał ząb, że myślałam, że zemdleję :( nie mogłam nawet myśleć z bólu tylko się skuliłam w łazience i czekałam aż tabletka zacznie działać :/

Gość aniaaaaaaa...33
Ja juz jestem po ciazach,kilku wiec nie ma problemu,temat rozmnazania ,mam juz definitywnie zakonczony i teraz chce sobie poprawic to i owo:) mam 171cm wzrostu,nie jestem drobniutka,raczej szczupla,ale bez przesady,wiec duzy biust powinien pasowac,choc zupelnie nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic jaki rozmiar wkladki powinnam nosic,za to chcialabym zeby wygladaly tak jak wtedy gdy karmilam piersia:)...jak to wyglada,czy lakarz pokazuje zdjecia-gotowce wedlug ktorych mozemy mu pokazac co i jak chcemy?...z tego co widzialam na stronce Polaka to nie zaluje i od serca doklada tak ze efekt jest naprawde dobry

Gość innnnkzkekz
jak mozna byc tak egoistycznym i wydawac szmal na cycki? Kurwa pomozcie biednym jak nie macie co ze szmalem robic glupie cipy byle cycki miec wieksze zal mi was dla kogo to wogole robicie egoistki jebniete!

Gość do innnnkzkekz
a ty małpo co robisz na chirurgi plastycznej:D idz pomagaj biednym! Przestan sie tutaj wyzalac! Co ty kurwa myslisz ze mi ktos na cycki dał? Ze sram pieniedzmi! Jakbym kurwa srała kasą to bym pomogla:D gowno ci do tego pierdolona egoistko na co kase wydaje! Huj ci do tego:D facet cie ostatnio w dupsko nie nanaładował,ze wchodzisz tu i sie wyzywasz???? :D:Dhehehe

Gość brrr....
co za i...... to są nasza pieniądze i nasza sprawa pewnie pisze to dziewczyna bez piersi i pieniędzy lub odwagi na operacje w dodatku wchodząc na inne fora wypisuje takie same obelgi . Coś Ci napisze czepiaj się właścicieli mercedesów , luksusowych domów, sklepów z dopalaczami, dilerów oni nie narzekają na brak pieniędzy. a te 10.000 to nie jest niewiadomo jaka suma. a zresztą całego świta nie zbawisz. Zrób rachunek sumienia ile ty pomagasz innym. Zamiast pić i palić daj na dzieci zamiast na nowy samochód daj na dzieci. Każdego można się przyczepić a tobie brak kultury....

Gość aniaaaaa...33
oj dziewczyny ignorujcie to,nie ma sensu wdawac sie w dyskusje,kto biedny,kto bogaty a kto komu ile powinien dawac...prawda jest taka,ze kazdy ma sa..rany obowiazek zadbac o siebie i swoja rodzine,i jesli komus sie chce pracowac a nie tylko lezec i gapic sie w sufit i narzekac xe jest zle,kupa dzieci i nie ma nic...to rowniez nie ma prawa niczego oczekiwac od innych. Ja mam swoja 5ke dzieci,wiec nie jestem egoistka ktora mysli wylacznie o sobie,mysle przede wszystkim o nich,ale dlaczego mam zrezygnowac z siebie??ja rowniez jestem wazna,jako czlowiek,mam prawo do szczescia i robienia sobie malych przyjemnosci...a cycki sa jedna z nich:)))

dziewczyny co do rozmiaru najlepiej zdac sie na program ktory wam obliczy na postawie budowy ciała. Nie sugerujcie sie wkładkami innych . Mi obliczyl 250ml a wzielm o rozmair wieksze 325ml mam naturalne allergany zaraz po operacji mialam 70 d teraz 7 m-cy po mam 70 f jestem zadowolona, ale czasami załuje ze nie wzielam mniejszych bo mam problem z ubraniami musie miec 40 a dól nosze 36 .Kurtki 40 za duze w ramionach a 38 sa opiete. Latem wszytsko jest ok ale jesien i zima juz koszmar

dziewczyny co do rozmiaru najlepiej zdac sie na program ktory wam obliczy na postawie budowy ciała. Nie sugerujcie sie wkładkami innych . Mi obliczyl 250ml a wzielm o rozmair wieksze 325ml mam naturalne allergany zaraz po operacji mialam 70 d teraz 7 m-cy po mam 70 f jestem zadowolona, ale czasami załuje ze nie wzielam mniejszych bo mam problem z ubraniami musie miec 40 a dól nosze 36 .Kurtki 40 za duze w ramionach a 38 sa opiete. Latem wszytsko jest ok ale jesien i zima juz koszmar

ja też myślę, że najlepiej to zdać sie na ten program. porownywać można, ale każdy ma inna posturę, ramiona itd. i to rożnie wychodzi. Nie mowiąc już o wzroście i wadze. To bardzo indywidualna sprawa.

Po pierwsze dziewczynki to ...ignorujcie takie prowokacyjne wpisy. To nie ma sensu z taką osoba gadać, bo on/ona (ta osoba) ma ubaw jak my reagujemy. I tyle :) Co do rozmiaru to możemy się porównywać...ale jak już decydujemy się na jakiś rozmiarek to nie patrzcie na inne dziewczyny. Każda z nas wygląda inacze...niska, wysoka, chudsza, grubsza, szersze ramiona itp :) Lecę dziewczynki na jakieś zakupy świąteczne...chociaż przeraża mnie myśl o tłumach ludzi w sklepie.......brrrrrrrrrrrrrrrrr

jakby ci wszyscy BIEDNI, żyjacy na koszt państwa pieniądze, które przepalają i przepijaja odłożyli to ich "panie" dawno miałyby też nowe cycki hihihi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się