Qamilla 0 Napisano Grudzień 22, 2010 Mówiłam,że chcę D,ale on stwierdził,że te 280 będą ładne i naturalne po czym zapytałam,czy wyjdzie D to powiedział,że raczej C. Jednak z tego co czytam to będzie takie małe C. Tak,dostaję stanik w klinice.Badania też są w cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre ale jej pojechalas:-) Napisano Grudzień 22, 2010 a co do rozmiarow to ja mam 330 i na konsultacji przed op dr powiedzial mi, ze wyjdzie z tego B. wyszlo C (wg mnie) nie za duze nie za male. nie ma sensu sugerowac sie literkami, bo kazdy ma inne wyobrazenie B, C, D itd. najlepiej zanies zdjecie albo wez ze soba jakis stanik i powiedz, ze wlasnie takie Ci sie marza. oczywiscie wszystko zalezy od wyjsciowki, wymiarow, tkanki tluszczowej itp. jednej z 280 wyjdzie E, a innej B. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qamilla 0 Napisano Grudzień 22, 2010 Napisałam mu później,że chciałabym,żeby jednak dopasował mi takie,by wyszło D.Odpisał,że przeanalizuje jeszcze raz moje wymiary i da znać. Więc czekam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.p 0 Napisano Grudzień 22, 2010 ja leciałam dziś skoro świt na szczepienie i okazało się, ze to 29 a nie 21 ma być:).. oj jakis stresik przedoperacyjny mam chyba hihihihi... a przy 175 cm 280 anatomy to bedzie wg mnie ładne B jesli wyjściówka jest zero..ja będe miałam 375 i to bedzie jakies D.... ale okragłe tez wychodza większe i jeśłi mają iśc pod mieśień to trzeba wziąć 25 więcej niż nam odpowiada po przymiarce :)... u ciebie 280 się zgubi.... a ile masz pod biustem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qamilla 0 Napisano Grudzień 22, 2010 Noszę staniki 80A lub 75B, zależy gdzie kupuję. Myślałam o pełnych D, więc nie jestem zadowolona z jego propozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qamilla 0 Napisano Grudzień 22, 2010 Tippy- Ty robiłaś w Bydgoszczy? Napisz mi ile wyniosła Cię operacja, w jakiej klinice przyjmuje Twój lekarz i czy jesteś zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nusia* 0 Napisano Grudzień 23, 2010 ..któraś tam nieźle babie pojechała, podobało mi się :-D no cóż, szczera prawda ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 23, 2010 Do Nusi napisz jak zniosłaś pierwsze dni po operacji i z jakim roz.startowałaś?Ja mam mieć 340 anatomiczne pod mięsień i zastanawiam się ile będę dochodziła do siebie po operacji pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nusia* 0 Napisano Grudzień 24, 2010 Mariczko ja mam 350 (w stopce jest napisane ;-) ) osobiście dochodziłam straaasznie, pierwsze doby o op. wyłam dosłownie z bólu, nie mogłam spać, a jeśli już to na fotelu oparta głową o szawke, strasznie to wspominam - dopiero na 3 czy 4 dzień już nawet nie pamiętam ból jakby ustąpił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 24, 2010 Kurcze to rzeczywiście,napisz ile miałaś wyjściowo pod biustem i w biuście bo chcę porównać jakie wyjdą te moje cycuchy bo ty masz spore z tego co czytałam pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 24, 2010 a jeśli Nusiu nie pamiętasz to może pamiętasz jaka była u Ciebie różnica w biuście i pod,b u mnie jest mizerne 11 cm,a chciałabym żeby wyszło małe D.Lekarz powiedział że tak wyjdzie,ale wolę sie upewnić.Jak cierpieć to raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 24, 2010 Nusiu może jak znajdziesz chwilkę po świętach to bedziesz mogła przesłać fotkę swojego biustu na gg albo na maila, moja operacja dopiero 3.03. jestem po pierwszym szczepieniu na żółtaczkę pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamelia22 0 Napisano Grudzień 24, 2010 WESOŁYCH ŚWIĄT!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis1982 0 Napisano Grudzień 24, 2010 Wesołych Świat dla Was wszystkich kobitki-cycolinki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Grudzień 27, 2010 Hej dziewczynki...już po świętach? jak się miewacie?najedzone? Ja jestem przejedzona i dlatego mam zamiar wybrać się na basenik:) zwłaszcza ze pod choinkę dostałam fajny kostiumik...a że piersi już są zrobione to ten kostiumik fajnie na mnie wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Grudzień 27, 2010 hej dziewczynki :) jak tam po świętach? najedzone? zadowolone? ja tak się najadłam ze muszę chyba na basen pójść żeby się troszkę poruszać :) zwłaszcza, że od mikołaja dostałam kostiumik kąpielowy....w którym mój biuścik wygląda suuuuper:) hihihihih......;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Portal Feelbeauty.eu Napisano Grudzień 27, 2010 Biopsja piersi z implantami pod specjalnym nadzorem ! o tym możesz poczytać na www.feelbeauty.eu ......Zapraszamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nusia* 0 Napisano Grudzień 27, 2010 Mariczko przed op. miałam miseczkę C (w biuście 83, pod 66) ale kiedyś sama miałam pełne D tylko jak schudło mi się to cycusie niestety też no i zostało tylko C, chociaż ładne i nadal jędrne to jednak chciałam mieć na powrót duży biust. W ogóle jestem drobnej budowy, ważę 43kg, 160wzrost - a biust odkąd pamiętam miałam zawsze duży. No ale spadek wagi zrobił swoje. Różnica między kiedyś a dzisiaj to z miseczki C na G dziś mam 91-93cm w biuście (zależy czy mam okres czy nie bo cyc potrafi mi skoczyć o cały rozmiar, jakoś tak mi pęcznieją wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nusia* 0 Napisano Grudzień 27, 2010 http://www.milena-bielizna.pl/tableofsizes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qamilla 0 Napisano Grudzień 27, 2010 Dzisiaj dzwonił doktorek,zaproponował anatomy 345ml.Cały czas się zastanawiam,czy mi starczy. Szukam namiary na doktora Zielińskiego,ale nie mogę znaleźć nr telefonu,a Tippy też nie widać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Grudzień 28, 2010 Qamilla...a jaki chciałabyś mieć rozmiar po operacji? Wydaje mi się, że 345ml to już będziesz miała takie pełne D. Ale tak na prawdę zalezy to tez od Twojej budowy ciała :) Zdecydowałaś się na Zielińskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA 1979 Napisano Grudzień 28, 2010 NUSIU to ty miałaś okazy ja zatanawiam się czy przy moim mizernym B będę miała małe D jak powiedział lekarz nie zależy mi na olbrzymach duże C małe D w zupełności wystarczy,każda z nas potrzebuje czegoś innego.Chyba najlepiej zaufać lekarzowi i w moim przypadku zostac przy 340ml anatomicznych powiedział że u mnie właśnie takie widzi. Już się nie przejmuje tym że nie dają staników bo czytałam że niektóre kliniki tego nie robią tutaj jest pas a stanik już wybrałam triumph chyba będzie spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA 1979 Napisano Grudzień 28, 2010 QAMILLA napisz jaki roz.teraz nosisz a jaką masz różnicę obwodu w biuście i pod biustem bo z tego co piszesz to podobne propozycje dostałysmy pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA 1979 Napisano Grudzień 28, 2010 QAMILLA chodzi o Zielińskiego z Łodzi z Barlickiego? Nusiu dzięki za odp. super że mozna z takimi babeczkami popisać które już to przeszły.pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA 1979 Napisano Grudzień 28, 2010 QAMILLA juz wiem ze nie o tego z Łodzi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nusia* 0 Napisano Grudzień 28, 2010 Mariczko podaj nr gg to się odezwę i fotencje zapodam ;-) aha...ja robiłam u Pisery też z Barlickiego, ale w Pulsmedzie. może się którejś przyda, a tak znalazłam jak szukałam różnic między stanikami :-P http://pl.wikipedia.org/wiki/Biustonosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nusia* 0 Napisano Grudzień 28, 2010 znalazłam w końcu to czego szukałam...ba, nawet nie wiedziałam, że jest tyle typów staników znałam bardotkę, push-up, i namioty mojej mamy :-P a tu macie stanik, który chyba najładniej uwydatnia biuścik http://stanikomania.blox.pl/2008/07/Wielkie-V-czyli-plunge.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 28, 2010 Nusia ja też u niego robię w PULSMEDZIE kurcze ale zbieg okoliczności podaje mój numer gg 11179421 będę Ci wdzięczna za wszelkie informacje i fotki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marylin6monroe Napisano Grudzień 28, 2010 Nusia to Ty maciupenka jestes ;) i takie zderzaki wielkie???? O rany, 60% twojego wzrostu hihi, pewnie biegac nie mozesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qamilla 0 Napisano Grudzień 28, 2010 Koralka3- zdecydowałam się na Świątkiewicza, bo do Zielińskiego nie znalazłam namiarów,a czas mnie gonił.Po nowym roku wchodzi ten nieszczęsny VAT,więc chciałam tego uniknąć. Wpłaciłam zaliczkę u Świątkiewicza.Nie mam jeszcze konkretnego terminu operacji,bo nie wiem jak dostanę wolne w pracy,ale myślę,że zrobię sobie cycuchy na początku marca. Chcę mieć rozmiar D po operacji i niby takie mają wyjść.Doktor powiedział,że większych już mi nie wsadzi,gdyż jestem za młoda i moja skóra nie rozciąga się tak jak u starszych,jest jeszcze bardzo zbita. Więc mam nadzieję,że wyjdzie mi to D. Mariczka 1979- noszę staniki 75B. Jestem wysoka,mam 175cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach