Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Rozsadna 555 to znajdz sobie takie forum bo ja nie zamierzam byc Twoim kroliczkiem doswiadczalnym. I nie zamierzam Ci sie zwierzac. Z tego co pamietam pierwsze co napisalas teraz cytuje : "..jesteście niemądre! Narażać się na ból, cierpienie, ewentualne powikłania? Nigdy w życiu! ..." Nie interesuje mnie Twoj psychologiczny punk myslenia tak jak to nazwalas. Psujesz nam klimat. To forum jest dla nas. Chcesz to sobie czytaj i dochodz do wlasnych wnioskow ale prosze nie pisz nic.

Gość SYLABARCELONA
WITAM DZIEWCZYNY CHWIĘ MNIE NIE BYLO I WIDZE DUŻO NOWYCH POSTÓW NA FOROM ORAZ WŚCIPSKICH - ROZSĄDNYCH - ANALIZUJĄCYCH NASZE PRZYPADKI POD KĄTEM PSYCHOLOGICZNYM. W PEŁNI ZGADZAM SIE Z DZIEWCZYNAMI JEST TO FORMU DLA OSÓB PO LUB PRZED ZABIEGIEM - SPOTYKAMY SIĘ TUTAJ ABY SOBIE DORADZAĆ JAKI WZIĄŚĆ ROZMIAR KSZTAŁT CZY JAKIEGO WYBRAĆ LEKARZA. IGA DZIEKI ZA ZDJĘCIA TAK JAK PISAŁAM JAK TYLKO SIĘ OGARNE WYSLE CI SWOJE UWAŻAM ŻE MASZ PIERSI PRZEPIĘKNIE ZROBIONE - BARDZPO MAŁY ROZSTAW I JAK WIDAĆ DO TWOJEJ FIGURY IDEALNY ROZMIAR - TEZ BYM TAKIE CHCIAŁA JEDNAK MIMO PODOBNEGO ROZMIARU MOJE WYSZŁY INACZEJ - NO ALE OCENISZ JAK WYSLE CI FOTY DZIEWCZYNY MAM DO WAS PYTANIE JESTEM PO ZABIEGU 2,5 MIESIĄCA A DALEJ NIE MAM CZUCIA W BRODAWKACH - CZY WY TEZ TAK MIALYŚCIE ?

Witaj SYLABARCELONA, u mnie to samo. czucie dopiero powoli powraca... :(

Gość ewelix
Dziewczyny jedno jest pewne i nie jest to ani złosliwe ani wredne. Ani wścibskie. To jest publiczne forum ogólnodostępnego dla każdego. Czytają je rózne osoby, mężczyźni, kobiety, które może myślą o operacji, może chcą, zastanawiaja się, boją się itd. Inne myśla sobie -moje cycki sa nie takie złe, może szkoda kasy i tego bólu..? Dla każdego znaczy to cos innego, inna za te pieniądze poleci do Afryki..itd.. Tak sobie to analizuja i niekiedy pisza.. Nie ma się co obrażać. Prawda jest taka że taka operacja jest to aspekt psychologiczny i chyba tylko taki. To zmiana we własnym ciele, b ingerująca. Dlatego różne mysli ludziom przychodzą do głowy. Ile ludzi tyle opini. I nie ma co szaleć. Dla Was to "zbawienie świata" i dlatego co niektórzy zastanawiają się co takiego rodzi się w głowie ze duże fajne piersi są objawieniem. :) To tyle.

SYLABARCELONA ja jestem 2 msc po i tez nie mam jeszcze czucia. mm88 nie wiem czy zauwazylas ale wczensiej nie bylo tu osob trzecich :/ a teraz nagle jest ich za duzo.. he

Milly co jakis czas trafi sie ktos kto chce nam wytluamczyc, ze jestemy prozne, ze same skazujemy sie na cierpienie itp. Moim zdaniem to niepowazne, bo taka osoba nie wie co ja przezywalam przez ten kompleks. Nie czulam sie kobieca przez to ze bylam zupelnie plaska. Mialam okazje to w koncu zmienic i teraz jestem przeszczesliwa. Pozdrawiam.:)

mm88 dokladnie ;) ja tez jestem przeszczesliwa ;) nie wiem po co Ci ludzie pisza nam o nieudanych operacjach i doswidczeniachprzeciez my juz po ;) i wszystko jest ok ;) :) ;) ale niech sobie popisza skoro nie maja sie gdzie wygadac ;P chyba juz nie bede tego komentowac bo nie ma sensu hehhe ;)

Gość ewelix
Amen w pacierzu. :)

Racja,nie ma sie co denerwowac czyms co w sumie nie jest warte uwagi.:)

a mi to w ogóle nie przeszkadza, jak chcą to niech sobie piszą, chętnie nawet podyskutuję, jestem pewna tego że podjęłam właściwą decyzję - żyj i daj żyć innym...

a mi się wydaje,że większość po prostu zazdrości i próbuje na siłę znaleźć argumenty,żeby sobie to jakoś zrekompensować

Gość nataliaaaa99
Powiększałam piersi w styczniu 2010r.W sumie przez rok dochodziłam do siebie i po różnych konsultacjach,usg,endokrynolog lekarze doszli do wniosku ze prawdopodobnie dostałam za duże wkładki-przeszłam z rozmiaru małe B na DD a chciałam mieć duże C.Przez ten rok miałam też bardzo dużą przeczulicę sutków-szczególnie lewego ale systematycznie masowałam piersi Butapirazenem.Obecnie wszystko jest ok-piersi troszku "zeszły" i ułozyły się pięknie.Piersi robiłam we Wrocławiu

na pewno sa takie osoby, które chciałyby zrobić, ale się boją i projektują ten strach na nas... mnie tylko dziwi że jak ktos nie chce się operować to w ogóle przejmuje sie nami i chce mu się nas odwodzić...hmmmm ale generalnie żadnych pretensji nie mam :) róbta co chceta...

Gość Rozsądna inaczej
Baby, róbta co chceta, rżnijta, tnijta, skracajta, co chcecie. Piczki, dupiczki, wargi górne, dolne i na samym dole, zmarszcki, oczka, nosy, skórę wokół odbytnicy , bo i takie są operacje. Skalpele już się ostrzą, chirurdzy rączki zacierają i kasę powiekszają. Buha ha ha ha.....

Rosądna wybacz,ale piszesz ,że interesuje Cię ten temat z psychologicznej strony,ale jakoś nie potrafisz zrozumieć kobiet z ich kompleksami ,podchodząc psychologicznie oczywiście więc gdzie tu ta psychologia....bez komentarza

dziewczyny nie warto ciągnąć tej rozmowy dalej z rozsądnej ...... chyba głównym jej zamiarem wprowadzić tutaj zamieszanie...

Gość do rozsądnej inaczej
a zrobie sobie co bede chciala :D ciebe niech zazdrosc zżera,a twój facej bedzie sie ślinił na mój widok (o ile masz faceta,bo nie wiem kto by z taka wredna krową wytrzymał)! Buaha haha ha ha:D

Dziewczyny bardzo dziwne , ze pojawila sie jedna osoba na naszym forum doradzajaca nam straszliwie i nagle po niej mamy cala grupe piszczoryjkow. Rozmnozyly sie :) Tak czasem jest jak ludzie nie maja zajecia i z nudow wpieprzaja sie z buciorami gdzie popadnie.

Milly ciekawe po co oni w ogóle wchodzą na to forum skoro nic nie wnoszą i nic nie mają z nim wspólnego,ale co zrobić są ludzie i parapety..niestety nie wszyscy potrafią się zachować,ale to tylko świadczy o ich poziomie intelektualnym...,a wlasnie wczoraj cudem udało mi się dodzwonić do lekarza , umówiłam się na 30-tego mam nadzieje ,że już wszystko będzie dobrze:D

shamira ma rację... nie widzę tutaj podejścia psychologicznego... Dziewczyny nie denerwujcie się, z tego można chyba się tylko podśmiewywać, ale cóż... większość osób zajmujących czy interesujących sie psychologią ma problemy z sobą...

Gość Rozsądna555
Milly Zaprzeczasz sama sobie. W swoim poście napisałam, że nie dziwię się kobietom "płaskim" (tylko sutki, piersi jak parówki, etc). Dziwię się tym, które mając ładne piersi jeszcze je powiększają. Naucz się czytaćj ze zrozumieniem, a nie zacietrzewieniem Widziałam Azjatkę o pięknej sylwetce i tylko z sutkami i według mnie poddała się słusznie operacji, ale widziałam też kobietę ze ślicznym biustem, który zamierzała powiększyć (zgroza!!!). Nauczcie się czytać!

Rozsadna555 a raczej nierozsadnanie wiem czy dobrze sie doczytalas ale ja nie bylam plaska i nie mialam tylko sutkow a jednak to zrobilam ;-) myslisz ze trzeba miec parowki albo tylko sutki zeby poddac sie operacji? Skoro tak bardzo interesuje Cie to od strony psychologicznej to dlaczego nie wnikasz wlasnie w ta strefe. Dlaczego kobiety to rabia. Jak powazny jest ich kompleks, ze nie umieja sobie z nim poradzic. Ciebie to nie interesuje. Dlatego przestan udawac taka madra bo chyba sama nie wiesz czego chcesz. Nie wiem po co tu jestrs skoro nic madrego nie wnosisz. Robisz tylko zament.

Gość Słownik Ortografii Polskiej
Milly, zanim zrobisz kolejny zabieg powiększania "czegoś tam" zajrzyj do mnie, proszę: "Zament" pisze się "zamęt"

Gość Słownik Ortografii Polskiej
"Napewno" pisze się "na pewno"

Gość EVENT TYLKO DLA KOBIET
Event tylko dla kobiet 2.09.2011 w Poznaniu z wieloma atrakcjami przez ponad 5h. Prowadzący Event Conrado Moreno Dwa pokazy mody jednej z najzdolniejszych projektantek mody Elwiry Horosz Modelkami będą finalistki Miss Polonia 2011 Gość Specjalny dr Andrzej Sankowski z wykładem "Bezpieczeństwo w medycynie piękna" Pokaz spektakularnych zabiegów wykona lek med Krzysztof Łuksza z Kliniki Piękna Biogenica w Poznaniu Pokaz Krav Magi " Pani się broni " Agnieszka Sankowska oraz Jarosław Rogowski Pokaz bielizny KINGA Imprezę uświetni wspaniały wielki tort Cukierni Kandulski w Poznaniu Całą imprezę ochrania Agnencja Ochrony BEST z Poznania W loterii wizytówkowej do wygrania m.in wczasy dla dwóch osób na wyspy kanaryjskie przez Biuro Podrózy ITAKA Teatr Wielki w Poznaniu jest naszym patronem pod egidą akcji KOBIETA ROKU 2011 Salon ALCHEMIK czesze nasze modelki do pokazu dzięki uprzejmości właściciela. Każda z Pań uczestnicząca w Evencie dostanie torbę z wieloma suwenirami oraz książką dr Andrzeja Sankowskiego ! Wiele cennych nagród, rabatów ....to jedne z wielu niespodzianek czekających na nasze Panie Serdecznie zapraszamy Panie z Poznania i wielkopolski !!! ZAPISY NA poznan@womanbusiness.pl www.womanbusiness.pl

Ludzie co z wami chyba pomyliliście miejsca.Temat forum brzmi:Jestem po zabiegu ....wasze uszczypliwości są prostackie

Slownik ortografii polskiej nie wymadrzaj sie piszac na klawiaturze tel kazdy moze sie pomylic akurat z tej dziedziny jestem dobra ;) pewnie sama siedzisz ze slownikiem. I spierdalaj!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się