Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Nie ma za co Erico :) mówiłam szczerze - są naprawdę śliczne , zrobili kawał dobrej roboty :)teraz tylko plaża i bikini :)bo zgrabna laska jesteś :) Ja czekam na moje nowe cycuchy -może jeszcze zdąrzę na plaże - chociaż mimo że moja maleńka ma 3 miesiace ja mam problem żeby zrzucić resztke kg z ciaży(3-4) mimo 2,5 h dziennie na siłowni i diety takiej jak przed ciążą jak trenowałam wyczynowo , może to kwestia wkładki hormonalnej bo od czasu jak ją założyłam z miesiac temu tak waga stoi w miejscu ;( a ja naprawdę jestem typem sportowca i nie oszczędzam się !!A teraz jeszcze jak cycuchy zrobie to przerwa przymusowa - ale warta tego ! Już dziś życze Wam dziewczynki miłego długiego weekendu i oby pogoda bardziej dopisała niż zapowiadają :) Buziaki

Erica 90 tak mysle, bo ja mialam bardziej spuchnieta lewa piers. Teraz jest juz lepiej, a jestem prawie 2 miesiace po. Nie martw sie :) A czy moge prosic o foteczki?

Gość gość
dziewczyny. co trzeba ze sobą zabrać na operację. szlafrok się przyda, czy nie?a jak u was było z posiłkami?

Gość mamma1
Erica nie dostałam fotek od ciebie. ...

Blondynulka myślę że przerwa dobrze ci zrobi bo widzisz to jest tak ze organizm przyzwyczaja się do ćwiczeń i wtedy nie dają one efektów mój mąż jest kulturystą i również gdy widzi że przestaje przybierać na wadze to akurat w druga stronę :) robi sobie przerwę u zmienia ćwiczenia które wykonuje , a przy okazji to masa mięśniowa jest cięższa od tłuszczu tak ze możliwe ze kilogramy masz właśnie od ćwiczeń nie waż się a mieszkam obwody ! To najważniejsze

Gość Annnima
Hej dziewczyny. Dziś mija dokładnie tydzień jak nabylam moje najdroższe cudeńka;))))))) właśnie wróciłam z zdjęcia szwów i jestem mega szczęśliwa... Na to czekalam całe życie, wiec moja radość jest niedoopisania. Musze przyznać ze wcale tak strasznie przez ten tydzień nie bolało i nie boli, oczywiście biorę środki przeciwbólowe choć dziś przewozy dzień bez i jest ok. A byłam na mega zakupach calodniowych ;) oczywiście pamcernik uwierz, kręgosłup wolała o litość ale nic nie może mi popsuć mojej radości z nowych nabytkow. Jeśli któraś się zastanawia,i boi się że boli to powiem krótko WARTO!!! nic tak nie poprawia samooceny kobiecie jak jej atuty kobiecości ;)) Ja miałam płaskorzeźby z przodu czyli nic, i choć Bozia wiele dala to o tym zapomniała przez co bardzo cierpialam a razem ze mną moje życie, ale z momentem kiedy zrobiłam sobie operacje wreszcie poczułam się jak 100% kobieta i jestem mega mega mega szczęśliwa :)))) Dodam tylko ze robiłam u doktora Broma. W klinice Metamorfosis i tez polecam w 200%!!!! Zarówno pan doktor jak i klinika, cały personel na prawdę usługi na najwyższym poziomie ;))

Mamma właśnie sprawdziłam wysyłałem ci maila w takim razie nie wiem co za adres zes tu wcześniej podała . Super bo teraz cholera wie kto dostał zdjęcia moich piersi więcej już nie wyślę zdjęć chyba że ktoś najpierw da zdjęcie swoich :(

Dziewczyny wyslijcie mi swoje zdjecia :) gazela250@gmail.com Ja wam wysle swoje....

Erica 90 szkoda tylko , że zdjęcie Po przyslonilas gore dekoltu , nie widac pelnego efektu :)

Gość Wiktoria Braun
Do Oli2014 Masz implant pod gruczoł czy pod mięsień ? Mam zbliżone wymiary do Twoich i interesuje mnie bardzo efekt Jeśli wyślesz mi fotkę będę wdzięczna :) wbraun200@gmail.com

Potem dziewczyny wyślę jeszcze nowe zdjęcia w.pelnej krasie ;).ale te z którymi mam kontakt mailowy niech mi na maila przypominają , bo mi z głowy potem wypada i tu.na forum.nie mogę się połapać kto jest kto :)

Gość AsiaWroclaw
dziewczyny ja tez bardzo prosze o zdjecia, po zabiegu z przyjemnoscia wysle swoje ;) asia.wroclaw@onet.pl bede BARDZO wdzieczna!!

Kasia jezeli jestes wichurka4@wp.pl to mam twoje zdjecia. A ja ci wysylalam? Jak nie to ci wysle.

Gazela to ja wichurka :) Chyba tez mi wysylalas? ale nie wiem :) Asiu Wroclaw tobie tez wysylalam :)

Gość Mali87
Hej Dziewczyny , za 2 tygodnie mam zabieg powiększania piersi , nadal mam problem czy wybrać implanty okrągłe , czy anatomiczne! Zdania są baaardzo podzielone , a przez to mam jeden wielki mętlik w głowie, nie mówiąc już o dylemacie czy wybrać 320 ml czy 380. Proszę o opinie tych z Was , które są obeznane w temacie. Z góry dzięki!

Gość magness
Dziewczyny w czerwcu mam operacje. Zaproponowano mi 325 cc Sebbin wysoki profil , anatomiczne. Mam 164 cm, 49 kg. Nie wiem jakie mam wymiary.. pod biustem ok 70 a w biuście się nie mierzyłam, ale jestem po prostu płaska. Jak myślicie czy to dobry rozmiar i kształt dla mnie? Boje się, że wyjdą takie sterczące małe stożki.. czy 325 cc to nie jest za mało? Proszę o pomoc, byłabym wdzięczna za zdjęcia od dziewczyn które mają 325-350 cc profil. Liczę na odpowiedzi. Pozdrawiam magness86@op.pl

Witam wszystkie panie , zarówno te przed i po :) jestem 3 tydz po zabiegu. Zdecydowałam sie na okrągłe -345 - wysokie, pod mięsień, ciecie wokół sutka. ( blizny minimalne) Po ok 4 dniach najgorszy ból ustąpił, ( najgorze jest ,,rwanie" w całej klatcce, jakby słoń usiadł na nią, brak możliwosci samodzielnego wstania z pozycji leżącej, oparcia sie na rekach. Najsilniejszy ból trwal do 5 dnia,po 10 dniach zaczęłam normalnie funkcjonować. Leki przeciwbólowe w 90% uśmierzaja ból ( w pierwszych dniach) po 6 dniu całkowicie oomagały. Pod koniec 2 tyg odstawilam całkowicie. Najwiekszy ból odczuwalny po nocy ( jedna pozycja, ból kregosupa, odretwienie, w momencie podniesienia sie implant wracał na swoja pozycje- uczucie rozrywania) . Oczywiscie nie jest to bol, ktorego jie moglabym znieść. Byly lepsze i gorze momenty. Nawet teraz czuje je i pobolewa po nocy, 12-14 dzien zero bólu. Od wczoraj dyskomfort powraca, szczegolnie w jedej piersi., a to za sprawą spania na boku. Uczucie naciagania sie skory, czasem kłucie w okolicy sutka- dalej towarzyszy. To kłucie dr tlumaczy tworzeniem sie zrostów. ( gojeniem wew.piersi). Efekty: pierwsze dni po operacji- piersi nie przypominaja piersi, spuchniete, twarde jak kamień, ale symetryczne. Potem zaczelo to sie zmieniać. Prawa szybciej sie goi, ljest okraglejsza i szybciej opada w dół, czego nie mozna powiedziec o lewej. Od gory byla mega opuchnieta, miesien ja mocno trzyma, dlatego dr. Zalecila noszenie pasa, zeby spychac ja na dół. Juz jak mi sie wydaje, ze sa ladne, nastepny dzien moze calkowicie to zmienic, czy wy tez tak macie, ze raz sa ladne raz nie? Czy, ktoras z was nosi/ la pas zeby zepchnac piers na dól? Jak dlugo trzeba czekac na efekt koncowy, zeby piersi opadły i miesień puscil? Czy zmagałyscie sie z trzymajacym mieśniem i jak długo? Chetnię wymienie sie doświadczeniami mailem Czekajac na odpowiedź, pozdrawiam i życze powodzenia :)

Nie cierpliwa ja mam tak samo ! Jutro mijają trzy tygodnie a ja już miałam kryzys . Pasa nie noszę ale jedna lewa jest życzy wiecie większą i wyżej hmm co dalej dwa dni temu wyglądały obrzydliwie teraz żniw normalnie lekarz mówi ze to normalne trzeba czekać , a mój mąż mówi ze jestem chora skoro spodziewałam się ze 3 tygodnie po będę już super potrzeba czasu tak ze uszy do góry ja jestem pełna wiary bo ufam mojemu lekarzowi . Pamiętaj cierpliwość popłaca ; )

Na pelny efekt czeka sie kilka miesiecy do roku :) nie panikujmy dziewczyny :) Mamy fajne bimbalki :) i cieszmy sie tym :) Nasze marzenia sie spelnily

Gość Wiktoria Braun
Dziewczyny czy Wy wszystkie macie implanty pod mięsień ? Nikt nie pisze jak to jest po operacji metodą pod gruczoł :( Czy to faktycznie mniejszy ból itd. Proszę o jakiekolwiek wskazówki bo za trzy tygodnie ja idę pod nóż Tyle że mi doktorek zdecydowanie zalecił pod gruczoł. Już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć ehh

Gość Wiktoria Braun
Mogę prosić o zdjęcia dziewczyn metodą pod gruczoł? Będę wdzięczna Odwdzięczye sie niedługo. W końcu po to tu jesteśmy żeby sobie Pomagać i się wspierać :) :*

Erica90 - mąż ma troszkę racji! Trzeba uzbroić się w cierpliwość! w końcu to dość poważna ingerencja w nasze ciało! :)

Gość gość
Koralka wiem :) tyle ze z nudów człowiek dostaje schizy :) a ja siedzę ciągle w domu ze się tak brzydko wyrażę z palcem w d***e i pewnie dlatego rozkminiam bez sensu , ale tak naprawdę to jestem mega zadowolona to tylko takie gadanie i niecierpliwość bo chciało by się ubrać juz normalna bieliznę i wydekoldowaną sukienkę . A właśnie po jakim.czasie ubrała się stanik normalny ? Nie mówię o fiszbinach ale o innym niż pooperacyjny bo są staniki przeznaczone dla kobiet z dużym biustem obciążające , a mają wiele ładnych modeli . Jedni lekarze każą nosić 8 -12 tygodni inni 6 jak było z wami ?

To wyżej to ja Erica90 i chciało mi o staniki odciążające nie obciążające ;)

Gość mamma1
Blondiii ratuj. dziewczyny!!!!! w czwartek mam mieć operację a wczoraj wyniki wyszły kiepskie. lekarz zastanawiał się czy byłam chora, ja mówię, że nie a dziś w nocy ból gardła i w ogóle osłabienie... Tyle czekania i co?... znów czekać. Jak w czwartek się nie poprawią to kicha... Blondi odezwij się to może się zamienimy. do wtorku się wykuruję.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się