Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

mi dzisiaj pani pokazywala na konsultacji ale ciezko mi opisac, moze na youtube bedzie jakis filmik :-)

Gosc JP wg mnie to normalne ze lekarz od razu ci powiedzial jaki bedziesz miec wielkosc implantu.

Gość gość marzena
Mnie lekarz na konsultacji dał wybór ale po wymierzeniu klatki i grubości skóry powiedział jaka wielkość max mogę wybrać.

Gość BB320
U mnie też na konsultacji doktor powiedział ze mogę mieć implanty od 240 do 350. Potem przymierzalam sizery i decydowała który rozmiar mi odpowiada. Łooo matko to juz za 3 dni ☺

Gość gośćelmo
Tequilla22 kochana,wymioty to wlasnie czegobym nie chciala :( nie nawidze.a moze mi dadza w szpitalu jakies przeciwwymiotowe.

tak, daja przeciwymiotne ale nie martw sie po narkozie nie bedziesz miala raczej czym wymiotowac tylko bedzie cie tak "rwało"

Gość gośćelmo
Domka80 boze jaka ty biedna.nie jestem jeszcze po zabiegu ale jak czytam twoje wpisy,to mi az wszystko boli.

Gość gośćelmo
Leeenia a nie beda zawielkie.jak ja teraz nic nie mam to dostane wielki szok termiczny.

Gość Domka80
Gość Elmo No nie ma tragedii, ale faktycznie kilka powikłań mi sie przytrafiło... Oby ciężki początek zaowocował szczęśliwym Happy endem. Moj doktorek powiedział ze załapałam sie do 15% powikłanych... Nie pierwszy raz mi sie to zdarza :/

goscelmo nie beda za wielkie jeszcze nie slyszalam zeby ktos plakal ze mu wyszlo za duzo, raczej w druga strone a jak placisz tyle kasy i musisz sie wycerpiec to chyba chcesz miec efekt? lepiej ciut wiecej niz za malo i placz w poduszke. Ja wzielam max i teraz nie zaluje bo wygladam mega naturalnie a biorac mniej byloby po prostu za malo i znowu bym myslala o pushupach.

goscelmo poza tym ty masz 170cm wzrostu i wage 60kg wiec nawet biorac te 390 to wcale nie jest duzo.

Gość gośćJP
Lekarz wybrał dla mnie okrągłe 350. Z tym się mogę zgodzić. Tylko, ze od razu powiedział że na mięsień.. Ja chciałam okrągłe ale pod mięsień. mam 175cm wzrost i 66 kg. Biustonosz typowy 85B. Chyba ,ze push up to C. Chciałam by wynik był pełne D Lub więcej. Czy któraś z dziewczyn ma podobne wymiary i mogłaby mi doradzić troszku? Wiem że każda ma inną figurę i kształt piersi,ale będę wdzięczna za małe podpowiedzi... Masakra kiedy czytam o tych powiklaniach. Wiem,ze trzeba brać je pod uwagę, ale nikomu źle nie życzę. Trzymaj sie Domi! Mam nadzieję,ze na dniach wszystko wróci do normy :) pozdrawiam

Domka80 masowanie piersi polega na tym że musisz wykonywać ruchy jakbyś grała na pianinie ! :) czyli paluszkami sobie jakby stukasz po piersi na głębokość ok. 2 cm i tak po całej piersi sobie masujesz :)

lekarz powinien Ci to pokazać:) poza tym bez zalecienia lekarza nie wolno masować - tylko jak musisz to robić! i wlasnie tak jak wyżej napisane!delikatnie!

Gość gość JP
Leeenia obecnie jestem w Dublinie i tu byłam na konsultacji. Trochę inaczej tu podchodzą do pacjenta niż w pl z tego co widzę z waszych wypowiedzi. Okrutnie się boję zabiegu. Do tego liczą sobie prawie 2 razy tyle za zabieg co w PL. Dlatego zależy mi by trafić do dobrej kliniki, która wie co robi....

Gość gośćelmo
Gosc JP ja wlasnie bede leciala ze szkocji do warszawy.bylam w edenburgu u polskiego chirurga.odrazu powiedzal okragle no I vena jakas z kosmosu.I polecialam sobie do warszawy do doktora Piotra Osuch.a zobaczylam go w polskej telewiziji v tvn stile.wiem ze po wygladze sobie doktora sie nie wybiera hahahah,ale on tak mi utkwil w tej glowie ze umowilam sie do niego.odrazu mi odradzil okragle.ze w moim przypadku beda wygladac sztucznie.no I o wiele taniej niz tutaj.......juz zaplacila odwrotu nie ma.I poprostu sie bojeeeeeeeee.moja kolerzanka caly czas mi twierdi ze zaplacilam za to zeby sobie samej sprawic booool I ciiiierpienie.az plakac mi sie chce. :(

Gość gośćJP
Goscelmo no ja mam problem z urlopem :l często podrozuje (rzadko do Pl), więc żeby ułatwić sprawę chciałam operować się tu na miejscu. Do tego terminu jaki mogę wziąść najwcześniej to okolice lipca i sierpnia... Z tym , ze juz mam zaplanowana podróż we wrześniu i wolałabym być po operacji i normalnie funkcjonować. Tu lekarz u którego dziś byłam nawet nie skierował mnie na żadne badania tylko dał ankietę czy chorowalam...brałam jakieś leki...i inne pytania dot.zdrowia. sama mialam zaznaczać plus podpisałam papier,ze jestem zdrowa. Więc jakby nie było cała odpowiedzialność biorę na siebie. Wiem czego chce... 350 minimum do 400 okrągłe. Z wypowiedzi dziewczyn wolałabym pół pod mięsień a pół pod gruczoł. Tylko, ze tu mi lekarz z góry zaproponował (a raczej oznajmił) że pod gruczoł. Co ja biorę z jego strony za ułatwienie sobie jego pracy.... W PL widzę, że bardziej fachowo do tego podchodzą. Jakbym miała wybrać PL to musiałabym to załatwiać tak, ze na jeden dzień konsultacja. Na drugi dzień badania i najlepiej na trzeci operacja. Tak by wszystko trwało góra 10-12 dni. Nie sądzę by w praktyce było to możliwe do tego sama wracać samolotem z bagażem :/ czytam te forum od dłuższego czasu. Po wypowiedzi dziewczyn po operacji i ich zachwytach coraz bardziej chce mieć zrobione piersi... Myślałam jednak,ze to będzie prostsze niż jest w rzeczywistości :/

Gość gośćelmo
GoscJP.u mnnie jest tez bardzo ciezka sytuacja I bardzo to przezywam bo zostawiam dzeci z mezem na trzy tygodnia.maz Musial wziasc miesiac urlopu.I temoje dzeciaczki zostawiam pierszy raz tak na dlugo.a na piersza konsultacje to ja bylam ROK temu.I pozalatwialam sobie po trochu.mam operacje 2 go czerwca.lece do polski 23 maja.I 25 go mam umowione na USG piersi I reszta badan.27 mam konsultacje z doktorem.I jeszcze musze wziasc lek na przesuniecie miesiaczki bo mi sie przestawil w prawie na dzwn operacij.czasami tez mam dosc zalatwiania tego wszystkiego.ale coz sama to sobie zalatwilam.

Gość gośćelmo
A no jeszcze ja tez bede miala pol pod miesien pol pod gruczol.anatomiczne.

goscelmo nie zamartwiaj sie i nie boj sie zabiegu bo zobaczysz ze to nic strasznego. Ja moje dziecko tez na 2,5 tyg zostawilam ale juz za kilka dni sie zobaczymy, zobaczysz bedzie ok :-)

goscelmo ja dlatego nikomu oprocz meza nie mowilam o operacji bo nie chcialo mi sie wysluchiwac gadania. Teraz juz wiedza i ciesza sie razem ze mna i same przyznaly ze dobrze ze im wczesniej nie mowilam i ze super ze mam taki efekt :-)

Gość zuza1234
Leniaa u mnie nikt poza moim mezem niewie o zabiegu :-) i mam nadzieje, ze nikt sie nie domysli w rodzince :-p Do dziewczyn ktore nie wiedza jaki implant; Gdzies tu kika stron wstecz kilka osob (juz nie pietam kto) poleca wspypac odpowiednia ilosc kaszy,ryzu do woreczka i wlozyc do stanika tylko bez gabek najlepiej zwykly bawelniany.Ile ml ma imlant tyle gramow kaszy. potem trzeba odjac 5-10% bo tyle schowa sie gdzies tam juz niewiem gdzie :-) Ja proponuje zamiast tej kaszy moze bardziej kisiel,przynajmniej konststencja podobna :-) wystarczy ugotowac nalac do woreczka i odmierzyc na wadze kuchennej. Ale raczej tak idealnie nie da sie przewidziec :-/ Osobiscie nie probowalam a patent wyczytalam na forum

Gość zuza1234
gosc elmo. Nic sie nie martw Twoj maz napewno dobrze sie zajmie dziecmi :-) Moj mial tydzien wolnego i wszystko robil od spacerow z dzieckiem zakupow po gotowanie pranie :-) teraz co prawda juz chodzi do pracy ale po pracy sprzata i robi prawie wszystko za mnie lacznie z kąpaniem dziecka .Mysle ze faceci daja rade !!:-)

Gość zuza1234
gosc JP naprawde lekarz nie wymaga zadnych ale to zadnych badan??????skad ma wiedziec jaka masz krzepliwosc krwi i prace serca co wychodzi w ekg ???skad wie ze usg puersi jest wporzadku a tym bardziej skad Ty masz to wiedziec ???choroby chorobami ale pierwszy raz slysze zeby lekarz w ciemno bez badan robil operacje !jestem w szoku

Gość Domka80
Miałam w karcie informacyjnej masaż po 2 tyg "ugniatanie" piersi 3 x po 5 min. Tequilla napisz mi jeszcze przez jaki mniej wiecej czas one sztywnieją np. Po nocy lub przy zmianie pozycji? Czuje ze te moje nerwobóle wynikają wlasnie z tego.

Gość gość sylwia
czesc dziewczyny. moj zabieg juz jutro. dygam strasznie

Gość gość sylwia
czesc dziewczyny. mój zabieg już jutro. dygam strasznie

Gość Lidia_in_red
Do gość JP - Moja droga ja wszystko tak właśnie załatwiłam poleciała do polski w poniedziałek. We wtorek miałam konsultacje następny dzień badania i w czwartek operacje. Jeżeli wcześniej sobie zaklepiesz to większość klinik pójdzie Ci na rękę ja innej opcji dla siebie nie widziałam bo mieszkam w Anglii łączny mój pobyt w polsce to było 10 dni :) a co do powrotu samolotem to wysłałam paczke powrotną możesz do 30kg za 16 funtów wysłać i po sprawie naprawdę to nie jest takie problematyczne jak mówisz :) Pozdrawiam ;)

Gość Lidia_in_red
Gość JP - mamy bardzo podobne wymiary bo ja mam 174 cm i 65kg wagi i lekarz dał mi wybór między 375 a 400 i ja wybrałam okrągłe 400 pod miesien oczywiście O wysokim profilu :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się