Gość Mama2baby Napisano Październik 10, 2016 Hej dziewczyny, dzis miezylam 300ml i wygladaly jak dwa wielkie melony na mojej klatce :P ale joko, ze pisalyscie iz wasze biusty ulegly minimalnemu zmniejszeniu zdecydowslam sie na nie :P teraz chyba przez stres dopadla mnie mini choroba , ale nie daje sie jej wslcze by w przyszly poniedzialek wstawic sie na operacje zwarta i ZDROWA :D wimpern jak po kontroli ? Widzialas juz swoje piersi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Winpern Napisano Październik 11, 2016 Mama2baby Widziałam moje cycuchy heh, oglądam je teraz pare razy dziennie i nie moge uwierzyć ze sa moje. Sa prześliczne, tak idealnie rozmiar do mnie pasuje, mam nadzieje ze nie mam duzo opuchlizny ponieważ bardZo podoba mi sie ten rozmiar. Blizny mam dość duże ok 5 cm :( nie sa ładne, narazie mam je smarować wazelina dopóki strupki beda. Wiesz duzo zalezy od tego jaki rozmiar masz teraz. Ja nie mialam nic, 75a miseczka była, masakra i włożyłam 370 ml, wyszło z tego 70d ale pewnie sie zmniejszy do C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wimpern Napisano Październik 11, 2016 Gość - osoby trenujące, niestety tak to jest. Osoba która aktywnie uorawian sport ma przyzwyczajone mięśnie do wysyłki, szybciej dochodzi do siebie po operacji, ale brak codziennego wysiłku powoduje to, ze szybko widać efekty nieceiczenia. Ja jestem 12 dni po operacji i widzę po ciele brak treningow :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Październik 11, 2016 Dziewczyny czym smarować blizny po czasie gdy odpadną strupki? Polećcie maści lub plastry Jak masować bliznę? Poprzez ucisk palcami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośmagda87 Napisano Październik 11, 2016 Oo ja też szukam dobrej maści na blizny chociaż muszę przyznać że prawie nic nie widać chirurg czarodziej jestemmega zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcela28 Napisano Październik 11, 2016 spróbuj cotratubexa, lub plasterków silikonowych - one sa na prawdę dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Październik 12, 2016 Kupiłam u mojego lekarza maść regima scar repair. Mam nadzieje ze bedzie ok Jak masować blizny? Uciskać czy okrężnym ruchem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia2911 Napisano Październik 14, 2016 Hej dziewczynki Ja jestem tydzien po powiekszaniu piersi tzn po wymianie wkladek na nowe. Powiem Wam ze ten biust ktory widzicie teraz po kilku dniach od zabiegu, bedzie sie caly czas zmienial. Po pol roku one beda inne i prawie juz takie jak zostana. Zrobia sie o rozmiar mniejsze. Ja po pierwszym zabiegu z mojego wyjsciowego 75b mialam 75 dd. Minal rok i kupowalam biustonosze 75c a czasami zalezy od firmy 75d. Pozdrawiam serdecznie wszystkie szczesciary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia2911 Napisano Październik 14, 2016 Wimpern ja tylko wsmarowywalam w swoje blizny masc. One zupelnie niewidoczne staly sie po ok 9 mies do roku. Smarowalam wtedy contrautubexem teraz kupilam paski silikonowe ale jeszcze nie mozna ich uzywac bo za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Październik 14, 2016 Julia2911 Dziękuje, to ja tez będę tylko tak smarować. Aktualnie jestem 15 dni po operacji i mój lekarz każe smarować wazelina. Mój lejarz mowi ze piersi ,,maleją,, indywidualnie. Jedna kobieta ma pomniejszenie o rozmiar, jedna o pol a jeszcze inna i dwa rozmiary. Jak byłam na kontroli to lekarz powiedział mi ze mam lekki obrzęk ale nie jest w stanie określić o ile piersi zmaleją. Mam nadzieje ze niezbyt duzo bo sa teraz mega fajne. Czemu wymieniałas implanty? Na większe? To prawda ze wymiana boli bardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Październik 14, 2016 Mama2baby kiedy masz zabieg? Jak sie czujesz przed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MonikaŁdz Napisano Październik 14, 2016 Hej dziewczyny, jestem ponad miesiąc po operacji powiększenia biustu :) Każdego dnia opisywałam przebieg regeneracji itp, opisałam to na blogu. missdailyem.blogspot Zapraszam może rozwieje wątpliwości niektórych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2016 Moj lekarz twierdzi zeby smarować zelem silikonowym np 2-3tyg a później przykleić paski silikonowe na 2-3 tyg i tak na zmiane raz to raz to.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2016 Dziewczyny czy któraś miala pronlemy ze szwami rodzacymi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 14, 2016 Hej dziewczyny jestem 15dni po operacji jak dlugo czulyscie klocie rozpychanie,dyskomfort takie rozpychanie i czy to normalne że prawa piersi bardziej boli niz lewa???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia2911 Napisano Październik 14, 2016 Wimpern ja wymienialam wkladki po 9 latach bo zauwazylam ze prawa piers zrobila sie dziwnie miekka. Poszlam do kontroli i lekarz stwierdzil ze mogła wkladka peknac. Wkladki dozywotnio sa na gwarancji wiec za wkladki nie placilam tylko za sam zabieg 14tys. Mialam wkladki 375ml o wysokim profilu okrage, a wymienil mi na takie same 525ml. Nie widze zbyt wielkiej roznicy. Jezeli chodzi o bol to bola tylko zebra i na drugi dzien po zabiegu wracalam do domu samolotem bo mieszkam w UK a zabieg mialam w Polsce. Praktycznie przeciwbolowych nie musialam brac. Po pierwszym zabiegu lezalam 2 tyg jak trup taki byl bol, po drugim czuje sie jakbym wcale nie miala zabiegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia2911 Napisano Październik 14, 2016 Magda87 nie martw sie nic . Takie uczucie rozciagania, klucie, rozpychanie jest zupelnie normalne. Teraz tam wszystko sie goi bo przeciez miesien byl odpreparowany od zeber. Teraz wszystko sie zrasta i tak bedzie jeszcze ok miesiaca. Co do bolu piersi ja tez tak mam teraz i za pierwszym razem ze prawa piers bardziej czulam niz lewa. Nie przejmuj sie wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wimpern Napisano Październik 15, 2016 Julia2911 to super ze teraz juz tak Mocno nie boli :) my kobiety silne jesteśmy i duzo potrafimy znieść :) Ja szczęśliwa jestem ze mam moje nowe piersi ale bardzo brakuje mi sportu, nie jestem przyzwyczajona do takiego leniwego trybu zycia, lekarz powiedział mi ze po miesiącu moge zacząć biegać, zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Październik 15, 2016 Goscmagda87 mnie juz nie boli nic, ale prawa piers tez jest bardziej wrażliwa od lewej i jak cos odczuwam delikatnie to właśnie z prawej strony ( dzwoniłam do lekarza i to normalne podobno bo jestem prawo ręczna) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mama2baby Napisano Październik 16, 2016 Wimpern operacje mam juz jutro , wstawiam sie w klinice o 9 z moim ,,tobolkiem" :P a o 10:00 zacznie sie spelnianie mojego marzenia :D jeju ja juz nie moge sie doczekam , ale jeszcze nie przezywam tak bardzo , hihi bardziej spinam sie tym ze nie wyrobie z ogarnieciem mieszkania na tip top i z przygotowaniem rzeczy dla dzieci :P haha moj Malzonek jest mega ogarniety, ale ja jednak lubie trzymac reke na pulsie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcela28 Napisano Październik 16, 2016 no to super, już jutro!! trzymam kciuki i nie stresuj się za bardzo! będzie dobrze i niedługo będziesz mieć super biust!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Październik 16, 2016 Mama2baby kochana trzymam kciuki :) zdaj znac jak bedziesz juz po :) ja tez miałam stawić sie o 9 a o 10:10 ostatni raz spojrzałam na zegar na sali operacyjnej i zasnęłam :) bedzie dobrze kochana :) trzymaj sie dzielnie ❤️❤️❤️❤️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mama2baby Napisano Październik 16, 2016 Kochane jakos jeszcze nie czuje stresu, choc moze tak mi sie wydaje bo moj Kochany mowi, ze dzis to jakas taka ,,drazniaca" jestem ;P haha ale dom wypucowany, pranie zrobione, dzieci rzeczy ogarniete takze mojemu mezowi zostaje gotowanie i lekkie ogarnianie domu oraz dzieci podczas mej niedyspozycji :P hihi wracajac do operacji dziewczyny powiedzcie mi jaka mialyscie pizamke? I mialyscie majtki albo spodenki podczas operacji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mama2baby Napisano Październik 16, 2016 Kochane jakos jeszcze nie czuje stresu, choc moze tak mi sie wydaje bo moj Kochany mowi, ze dzis to jakas taka ,,drazniaca" jestem ;P haha ale dom wypucowany, pranie zrobione, dzieci rzeczy ogarniete takze mojemu mezowi zostaje gotowanie i lekkie ogarnianie domu oraz dzieci podczas mej niedyspozycji :P hihi wracajac do operacji dziewczyny powiedzcie mi jaka mialyscie pizamke? I mialyscie majtki albo spodenki podczas operacji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mama2baby Napisano Październik 16, 2016 Dziewczyny jestescie cudowne !!! Dziekuje za wsparcie i trzymanie kciukow dam znac jak tyljo wroce do ,,swiata zywych" ;P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość ila Napisano Październik 17, 2016 Aallee W jakiej klinice miałaś operacje? Jesteś zadowolona z opieki medycznej? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 17, 2016 Wimper a Ty już wróciłaś do pracy w jakim wieku masz z dzieci,ja już się też staram ogarniać dom gotować obiad;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ellunia1987 Napisano Październik 17, 2016 Dziewczyny mam pytanie, jak długo po operacji czułyście jakieś "ciało obce" między żebrami a mięśniem? Czy to kiedyś minie? No i jak długo miałyście uczucie rozpierania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Październik 17, 2016 Gośćmagda87 Kochana ja nie wróciłam do pracy bo jestem trenerem personalnym i mam zwolnienie do połowy listopada w związku z praca ,,fizyczna,, Mam córeczkę 2 latka i 4 latka wiec sobie radzę spoko. Nie mam większych problemów. Jedynie nie odkurzam i nie piorę ręcznie. Nie podnoszę nic ciężkiego i generalnie duzo odpoczywam heh A Ty jak sie miewasz kochana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToJaNina 0 Napisano Październik 17, 2016 Ellunia1987 a jak długo po zabiegu jesteś? wiadomo, że na początku będzie takie odczucie, bo jest to jednak ciało obce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach