Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość goscmagda87
Dzięki dziewcZyny za pocieszenie;)lewa blizna mieciatka a jak smaruję prawa ehhh to tAkie twardsze zdrubienia. Z piersi jestem bardZo zadowlona 350 mentor to bbyl najlepszy wybór :)

Gość OlaSzczecin
Wyniki w normie! W pon operacja! Ale sie ciesze !!! :)

Też mi sie tak wydaje, jak pisze Eolka. Głowa do góry, na pewno jest wszystko ok :) Ola Szczecin - trzymam kciuki i pochwal się, jak juz będziesz po :)

Gość OlaSzczecin
Dzieki dziewczynki, dam znac na pewno jak bede po :) teraz znowu watpliwosci rozmiarowe mnie dopadaja :( niby dr zapisal 300ml sredni profil okragle mentor. W razie gdybym chciala wieksze to 325ml tez beda do operacji przygotowane. Problem w tym ze ja mysle teraz o 350ml ! Tzn 325 wezme na pewno ale rozmyslam z mezem czy nie 350. Niby nie duza roznica ale zawsze. Marze o naturalnym wiekszym biuscie ale bez przesady. Dodam ze wyjsciowe mam male obwisle B a implanty beda wsadzane przez sutki z powodu dodatkowego liftu piersi (1/2 stopien opadania)

Gość A_nuśka
Ja miałam obcisłe B..implanty 380ml wysoki profil i są trochę małe...w biustonosz D ale na moje 174cm wzrostu one giną i widav jak by były C..

Gość OlaSzczecin
A_nuśka Cos Ty? Kurcze to wezme 350 ale w sumie na wysokosc to nie zmieni nic, na szerokosc po 3 mm kazdy implant. Mam dosc szeroka klatke wiec musze miec sredni profil :(

Ja bym sie poradziła lekarza. Wiadomo, ze każda jak juz powiększa piersi to chce, żeby były one rzeczywiście większe :) ale wielkość musi też być spójna z twoja sylwetką i ogólnie, zebyś siś dobrze czuła z takim duzym biustem.

Gość OlaSzczecin
Dzwonil lekarz i zaproponowal ze przygotuje do operacji 300, 325 z sredniego profilu i 350 z wydokiego. W dniu operacji bedziemy jeszcze mierzyc wszystko i podejmiemy decyzje :) 3 dni zostaly !

Gość Marcela28
o to super:) to będziesz miec na prawdę ładne piersi! wielkie gratki

Gość A_nuśka
Przypomnij mi u jakiego dr robisz? Bierz 350..ja chętnie bym cofnela czas i wzięła powyżej 400.. ale jest już za późno..nie chce wydawać kasy jeszcze raz i cierpieć znów.

Gość OlaSzczecin
Dr Piotrowiak :) biore 350 z wysokiego profilu, jak szalec to szalec! :) :D jakies wskazowki ? Co zabrac ze soba do kliniki? W pon po 17:00 bede miala zabieg :)

Gość gość
Dlaczego wody nie można się napić??

Gość W górę cyc
Cześć kobietki!!;) zaczynam druga dobę po operacji, Ojj lekko nie jest ale w tym całym bólu chyba najgorzej bolą plecy ....każda pozycja siedząca , nie mówiąc już o spaniu a to dopiero druga noc

Gość W górę cyc
Bo po narkozie mogą wystąpić wymioty i trzeba mieć pusty zoladek

Gość A_nuśka
Ola..generalnie nie jedz cizkostrawnychh rzeczy bo po operacji wzdyma..masz wielki brzuch po..weź ładowarkę. Bieliznę..kosmetyki pierwszej potrzeby..malować nie będzie ci się chciało hehe..I coś łatwego do ubrania po..tylko bluzy zapinane..koszule..nic przez głowę

Gość A_nuśka
W górę cyc.. masz rację..pamiętam że plecy to była masakra.

Gość OlaSzczecin
Dziekuje dzewczyny! Dopadl mnie stres :( to juz jutro... boje sie :(

Gość gość
Witam dziewuszki! w marcu mam mieć operację powiększania piersi, wstępnie po konsultacji ustalone mam implanty anatomiczne 425ml pod mięsień...strasznie sie denerwuje....powiedzcie mi czy miałyści tylko jedną konsultacje? czy kilka ? zastanawiam się czy nie umówić się jeszcze do innego lekarza ?

Gość gość
Olaszczecin czym się kierowałaś w doborze lekarza i kliniki ? też bede w sczzecinie sie operowac u dr Kuny, nie znam nikogo ze znajomych kto w ogole robiłby sobie taki zabieg i nawet nie mialam się kogo poradzić :(

Gość OlaSzczecin
Gosc - u dr Piotrowiaja duzo moich znajomych robilo :) to bardzo dobry lekarz, pracowal u dr Szczyta. Pojdz do niego na konsultacje, uwierz mi ze wybierzesz wlasnie jego :)

Gość gość
OlaSzczecin a ile miałaś konsultacji przed ?chodzi z tym wlasnie lekarzem ktory bedzie Cie operował? jejku koniecznie daj znać już po jak dojdziesz choć trochę do siebie!

Gość OlaSzczecin
Gosc - mialam 2. Za pierwsza placilam, a kazda kolejna bezplatna. Jestem tez "na telefonie" z dr. Strasznie zaczynam sie stresowac :( chce byc juz po :) jak tylko dojde do siebie to dam znac! :)

Gość gośćAga
Dziewczyny a co z narkozą? chyba tego się boję najbardziej . jak się do tego przygotować? jakie badania zrobić, żeby być pewnym zie sie obudzimy? czy jakieś przeciwwskazania nie wiem migreny zepsuty ząb? proszę o odpowiedź :)

Gość gość
dziewczyny jakieś opinie o Dr Kunie artplastica?

Gość gość
czy któraś z dziewczyn robiła operację w Artplastica w Szczecinie ? prosiłabym o kontakt!

Gość OlaSzczecin
Za kilka godzin mam zabieg, to wlasnie narkozy boje sie najbardziej :( wiem ze nic nie bede czula ale przeraza mnie fakt operacji, ciecia :( no ale skoro powiedzialo sie A to trzeba powiedziec B :) mysle ze kazdy boi sie najbardziej narkozy jezeli wczesniej jej nie mial, to taki strach przed nieznanym :) trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj!

Gość gośćAga
OlaSzczecin powodzenia trzymam kciuki! daj znać jak już będziesz po! ^^

Gość gość
Też 3mam kciuki. Ja ma w lutym operację więc czekam na pozytywne relacje :)

Hejka ponownie :) , ile czekałyście od konsultacji do zabiegu ? Ja zapisałam się na pierwszą wizytę w zeszłym tygodniu,ale termin mam dopiero na koniec kwietnia ... :( a myślałam,że do maja ogarnę się razem z operacją powiększenia piersi ... :( . Podobno u Doktora Kubasika (Poznań) takie zainteresowanie na piersi ... czy któraś z Was robiła w ostatnim czasie ? lub będzie robiła ? szczerze,to jestem zawiedziona tym czekaniem ... :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się