Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość Laurka789
Kolejny dzień i jest jeszcze lepiej :) Bólu prawie w ogole nie ma. Rano troche posprzątałam, pozniej malowałam mamie paznokcie a teraz siedze i sie nudze :P

Gość Melka1001
Prosze pomozcie!! Chcialabym powoekszyc piersi ale nie stac mnie na oplacenie takiego zabiegu z gory wiec oststnio w sieci szukalam jakies kliniki ktora przeprowadzi taki zabieg w ratach i natknelam sie na Tourmedica a mianowicie zajmuja sie tym ze pomagaja znalesc klinike wlasnie taka ktora przyjmuje w systemie ratalnym i na chacie pisalam z jedna Pania wlasnie z Tourmedica i polecila mi klinike we wroclawiu (pochodze z jeleniej gory i interesuja mnie wylacznie kliniki z wroclawia) i polecila mi dr.Andrzeja Bienka. Miala ktoras z was przeprowadzany zabieg powiekszenia piersi wlasnie u tego lekarza?? Jak myslicie moge zaufac takiej firmie jak Tourmedica?? I przedewszystkim temu lekarzowi? Boje sie okropnie zeby mi lekarz jakiegos dziadostwa nie zrobil... jest to dla mnie najwiekszy strach bo samego zabiegu sie nie obawiam. Prosze o jakies porady dotyczace lekarza ktorego przedstawilam. Pozdrawiam

Gość OlaSzczecin
marcela28 Jakiej projekcji masz implanty? :)

Gość Mama2baby
Laurka789 ciesze sie , ze czujesz sie dobrze !!! :) tylko nie szalej za bardzo z tymi porzadkam ;P i obys nie odczula tego pozniej... lez odpoczywaj i ciesz sie chwila dla siebie ;)

Gość gość
Dziewczyny, pomocy. Jestem miesiąc po operacji i miałam mieć wizytę u mojego lekarza, na której miał mi powiedzieć jak masować piersi. Wizytę przełożył na za tydzień. I nie wiem teraz czy coś się stanie jak tych piersi teraz nie zacznę masować? Może powiecie mi jak to robić? krok po kroku

Gość Laurka789
Kobietki a czy któras z Was miała uczucie bulgotania w okolicach piesi bo ja mam takie uczucie blizej pachy. Dzwonilam do doktora mowil, ze to normalne zjawisko i zaniknie ale jestem ciekawa czy dotkneło tez ktorejs z Was? Moj stan ogolnie bardzo dobry. Wczoraj bylam nawet na pazurkach :P

Gość gość
Dydymski T.klinika Solumed w Poznaniu - doprowadził mnie do tragicznego stanu. Ostrzegam przed tym konowałem !!!

Gość Mama2baby
Gosc nie stresuj sie ;) nic sie nie stanie jak zaczniesz masowac je tydzien pozniej , gdybys jednak chciala sama to masuje sie piersi do srodka - lewa reka masujesz prawa siers lekko naciskajac gorny biegun , w koerunku wskazowek zegara :) Laurka789 ja tak mialam i faktycznie samo zaniko :)

Gość Majka93
Prosze pomozcie!! Chcialabym powoekszyc piersi ale nie stac mnie na oplacenie takiego zabiegu z gory wiec oststnio w sieci szukalam jakies kliniki ktora przeprowadzi taki zabieg w ratach i natknelam sie na Tourmedica a mianowicie zajmuja sie tym ze pomagaja znalesc klinike wlasnie taka ktora przyjmuje w systemie ratalnym i na chacie pisalam z jedna Pania wlasnie z Tourmedica i polecila mi klinike we wroclawiu (pochodze z jeleniej gory i interesuja mnie wylacznie kliniki z wroclawia) i polecila mi dr.Andrzeja Bienka. Miala ktoras z was przeprowadzany zabieg powiekszenia piersi wlasnie u tego lekarza?? Jak myslicie moge zaufac takiej firmie jak Tourmedica?? I przedewszystkim temu lekarzowi? Boje sie okropnie zeby mi lekarz jakiegos dziadostwa nie zrobil... jest to dla mnie najwiekszy strach bo samego zabiegu sie nie obawiam. Prosze o jakies porady dotyczace lekarza ktorego przedstawilam. Pozdrawiam

Gość Jadzia93
Hej dziewczyny! Mam pytanie... Miała któraś z was zabieg powiększenia piersi wykonywany w dr. Andrzeja Bieńka we Wrocławiu?? Co sądzicie o tym lekarzu? Myśle nad przeprowadzeniem operacji właśnie u niego Pomóżcie

Gość Nana1213
Cześć dziewczyny! Mam pytanie czy miała któraś z was przeprowadzany zabieg powiększenia piersi u dr Andrzeja Bieńka we Wrocławiu??

Gość gość
Widzę ze

Gość Jadzia93
No to nie jestem sama nie tylko mnie ten lekarz interesuje... ale żadna z dziewczyn sie nie odzywa

Gość gość91
Majka93 , Jadzia93 I Nana1213 tak juz wszystkie wiemy ze jestes jedna osoba ktora pisze w 3 nickach. Spokojnie, czasami na odpowiedz trzeba poczekac troche dluzej. Wyluzuj ;)

Gość Majka93
Do Eolka Zastanawiam sie nad dr. Andrzejem Bieńkiem ale i internecie jest mało dziewczyn które właśnie tego lekarza polecają

Gość Majka93
Mam miseczkę małe B marzy mi sie spore C

Gość Majka93
Raczej po Nowym Roku myślałam moze bliżej wiosny

Gość Majka93
Kurczę wyslalam dość spora wiadomość ta pokazało sie tylko kawałek

Gość Majka93
Mogłabyś mi podać adres e-mail? Mam kilka pytań odnośnie dr Bieńka i kliniki a tu tylko kawałek wiadomości mi pokazuje

Gość Majka93
Nie byłby to problem jakbyśmy sie na E-mailu spisały?

Gość OlaSzczecin
Laurka789 Jak sie czujesz? Jak Twoje cudeńka? :)

Gość Laurka789
OlaSzczecin Kochana moja mozna powiedziec, ze dostałam drugie życie. Wczoraj bylam na kontroli. Doktor powiedzial, ze jest pięknie i ze super sie goje. Takze wszystko na plus. :P Bolu nie mialam prawie w ogole, tylko to bulgotanie jeszcze jest :) Dzisiaj przymierzylam strój kąpielowy i to lato jest moje :P Konie z schowaniem sie w domu w cieple dni :P

Gość OlaSzczecin
Laurka789 Mi zostal okragly miesiac do operacji, mam nadzieje ze pojdzie gladko jak u Ciebie :) jak z rozmiarem teraz? Zazdroszcze ze jestes juz po ;)

Gość Majka93
Ok dzięki

Gość Majka93
A powiedz jaki podejście ma doktor? I ile dni lezalas w klinice po zabiegu?

chyba standardowo lezy się 1-2 dni i do domu:) w zależności czy wszystko jest ok z pacjentką :)

Gość Majka93
Dzięki za informacje

Gość Laurka789
OlaSzczecin nie martw sie na zapas bo to najgorsze. Wszystko bedzie dobrze zobaczysz :* Jak u mnie z rozmiarem? z malutkiego A bardzo malutkiego A mam C. Jestem bardzo zadowolona, ze nie meczylam doktora o wieksze bo teraz jak schodzi opuchlizna robią się piękne dwie bułeczki :P ktore idealnie do mnie pasują :) Trafilam na super profesjonalnego doktora dosc znanego w Polsce i nie zaluje ze tam skierowałąm swoje kroki.

Gość gość
Dziewczyny wiecie jaka jest roznica miedzy tanimi implantami a normalna cena 12/15k ? Jakość implantu i zwiazanie z tym powiklania, kupujecie tani implant dodatkowo bierzecie go na kredyt a po 5 latach musicie go wymienic - wy nie uzywacie wgl mózgu.

dokładnie, Eolka, ktoś nie wie co pisze, ale się wypowie i obrazi innych... żenada :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się