Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

ja jestem rok po operacji piersi i mam problem poniewaz piersi roznia sie rozmiarem chce zrobic poprawke ale lekarz nie chce sie zgodzic mowi ze bede sie od siebie roznic srednica i obwodem

wspomne tylko ze mam okragle wkladki. czy ktoras z was ma okragle dwie rozne wkladki

Gość annahanna1
Lato ze snów - ja to nie wiem kiedy jakies zdjecia bede w stanie zrobic, narazie mam tragedie, ciagle mnie boli lewa piers, dzisiaj znowu jade do lekarza bo wczoraj leciala mi krew chyba z tej rany pod piersia, tragedia... a obwod pod biustem i w biuscie tez nie jestem w stanie jeszcze Wam podac, bo ciagle mam na piersiach bandaze...

A jak bardzo różnią się rozmiarem? Może jesteś odrobinę przeczulona na tym punkcie i są to minimalne różnice.

nie sa minimalne od gory piersi sa rowne od dolu jedna jest centymetr wyzej od drugiej sutki tez sie nie schodza tylko sa na roznych wysokosciach roznica jest widoczna jak zdjelam bandaze zaraz wszyscy zwrocili mi uwage ze jedna jest wieksa od drugiej

Gość annahanna1
Hej Wiolka, a powiedz czy wczesniej przed operacją mialas asymetrie piersi, tzn lekarz zwrocił na to uwagę. Ja się zastanawiam co będzie u mnie bo lewą piers mialam mniejsza od rawej - ja tą roznice widzialam, lekarz powiedzial ze asymetria jest niewielka - na operacje dostalam te same wkladki - wiec nie wiem czy jak juz bede po zdjeciu tych wszystkich bandazy to bedzie widoczna roznica, czy moze tak umiescil implanty ze to skorygował... A im wiecej sie czyta tym nic nie wiadomo. Dzisiaj rana pod lewa piersia znowu mi krwawiła - lekarz sciagnal ile dalo rady krwi i powiedzial ze juz wszystko wyplyneło - bo strzykawką nic wiecej nie mogl zebrac. Dostalam w tylek zastrzyk na obrzęk i ma to juz wszystko sie lepiej goic. Mam bandaz do soboty, w sobote zdejmują mi juz szwy, tak wszystko jest niby ok... To co podpatrzyłam na lezac u niego w gabinecie to mocno sterczace piersi blisko siebie - jak w push upie - na staniku jest rozmiar 80E:)ale smiac mi sie z tego chce bo to mi wyglada na C- ale nic jeszcze nie mogę powiedziec poki nie zejdzie opuchlizna i juz nie zdejme tych wszystich opatrunkow, pzdr

hej dziewczyny, czy miała któras z Was robione cycchy;) implantami anatomicznymi metor 300cc lub 345 cc. odzywajcie się proszę!:)

siwa124 - spokojnie, jesteś dopiero co po operacji. Opuchlizna musi całkowicie zejść, musisz dać sobie czasu. Zobaczysz że będą piękne :)

annahanna1 aj biedna jesteś z tym chodzeniem do lekarza. Ale może już teraz bedzie wszystko super;). A po ściągnięciu opatrunków na pewno będziesz zachwycona :)

Gość agusia2566
Czesc dzewczyny ma któras z Was anatomy mentora 300cc lub 345 cc nie mogę się zdecydowad które wybrać. Chętnie zobaczę takie i takie jak macie:) pozdrawiam

Witam Was drogie Panie! Wiem, że to forum jest dla osób które przeżyły zabieg powiększani piersi, bądź odbędzie się on w najbliższym czasie, ale mam nadzieję, że udzielicie mi paru informacji, które są dla mnie bardzo ważne. Niestety natura nie obdarzyła mnie dużym biustem, a nawet mogę stwierdzić jego brak. Dlatego zdecydowałam się na operację powiększanie biustu. Tak naprawdę dopiero przeglądam oferty. I chciałabym się dowiedzieć jakie kliniki i doktorów mi polecacie ( województwo zachodniopomorskie, pomorskie, czy wielkopolskie). Jaki jest orientacyjny koszt takiej "przyjemności" i jak długo czeka się na taki zabieg. Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo przyjemności z nowych nabytków :D

Mała Ania koszta i oczekiwania na termin op są różne,wszystko zależy od danego dr.Jeśli chodzi o zachodniopomorskie,to z czystym sumieniem mogę Ci polecić dr Krajewskiego:)Mnie operował prawie 4 lata temu i jestem bardzo zadowolona:)Pozdrawiam

Gość pogrzeb whitney houston
relacja na żywo poptarzecie na uroczystosci tylko na flesik.pl

annahanna odezwie sie!!! Co dalej z Twoimi skarbami?!!! Mam nadzieje ze sytuacja klaruje sie:) powodzenia

Cześć dziewczyny, czy miała któraś z Was robione piersi implantami 300cc lub 345 cc, anatomiczne, najlepiej firmy mentor? Mam we wtorek zabieg i do wyboru właśnie te dwa rodzaje implantów. Które byście mi doradziły do mojej postury: 165 cm i 51 kg? Nie chcę wyglądać jakbym miała doczepione dwie piłki a jednocześnie chciałabym uzyskać rozmiar pełne C. Dodam ze teraz mam aa i wąską klatkę piersiową. Pomóżcie wybrać proszę ten właściwy:)

Gość annahanna1
Cześć dziewczynki, zacznę od podziękowań za wasze wsparcie i troskę:) W sobotę juz mialam sciagnięte szwy, więc po tych wszystkich cyrkach jakie przeszłam mogę spokojnie powiedziec ze juz tak 12 dzien po operacji to powrot do normy. Juz lepiej spie, nie bola mnie tak plecy ani ręce. No i co najwazniejsze, widziałam w koncu swoje piersi:) Wiadomo narazie sa jak dwa kamienie, ale idealnie okrągłe, blisko siebie i wyglądają jak pamietam gdy zaczynałam karmienie - jedrne i takie fajne. Chociaz wielkosciowo w obwodzie bede miec cos ok 92cm - jeszcze nie mierzylam bez bandazy - ale powiem wam ze na to nie patrze- patrze na efekt wizulany - a ten mi bardzo pasuje:) - w koncu niedawno bylam jak deska. Nie wiem za bardzo co teraz - bo mam od poniedziałku zdjac plasterki z blizn i zaczac te blizny smarowac. Najgorsze jest to ze te piersi nie sa takie duze zeby byly na bliznach i je zaslaniały - hmmm jakby mialy byc takie sterczace jak teraz to widac wyraznie krechy... Dziewczyny powinnam teraz masowac piersi, zeby nie byly takie twarde? A poza tym jeszcze mam obrzeki i mam smarowac piersi mascia lotion 1000, spod lewej piersi po zdjeciu opatrunkow dalej leciala mi krew...Jutro sciagam reszte plastrow i napisze jak to wyglada, pozdrawiam

agusia256, Ja mam podobną sylwetkę do Twojej. Mam 162cm i 52 kg. Mam implanty okrągłe 325 ml wysoki profil. I piersi mam w sam raz, ani za duże, ani zamałe. Jestem 3 m-ce po operacji i noszę stanik 70 D. Myślę, że w Twoim przypadku 325 ml też będą idealne.

Annahanna na twoim miejscu bym ich nie masowala. Chyba, ze dr ci zaleci. I tak już cycolki dużo przeszły przygód. Daj im odpocząć. Ja wogole nie miałam zalecenia odnośnie masażu, a pytalam sie dra kilka razy. Mam masowac ale tylko blizny. W chwili obecnej są ksztaltne i ruchome. Gdy miałam zdjęte szwy to smarowalam Alantanem plus. Teraz kelo cote.

annahanna1 zależy co Ci lekarz zaleci. Ale na własną rękę nie masowałabym biustu. Poza tym jesteś świeżo co po operacji, biust Ci się ułoży i pewnie troszeczkę Ci opadnie. I wtedy zasłoni szwy:) a z czasem blizny będą też mniej widoczne:)

do ammorek: tylko ze ja mam Kochana do wyboru anatomy 300cc lub 345 cc bo tylko takie zostały zamówione. Doktor powiedziała mi że okrągłe przy mojej sylwetce wyglądałyby zbyt nienaturalnie wiec zgodziłam się na anatomiczne. A okrąłych i anatomicznych raczej porównywac objętościowo się nie da:( ale dziękuję za radę:)

do ammorek: tylko ze ja mam Kochana do wyboru anatomy 300cc lub 345 cc bo tylko takie zostały zamówione. Doktor powiedziała mi że okrągłe przy mojej sylwetce wyglądałyby zbyt nienaturalnie wiec zgodziłam się na anatomiczne. A okrąłych i anatomicznych raczej porównywac objętościowo się nie da:( ale dziękuję za radę:)

Gość Delis
Do ammorek czy możesz mi wysłać Twoje zdjęcia bardzo Cie prosze przed chwillą dostałam fotki anatomicznych a bardzo chciała bym porównać z okrągłymi żeby być pewną na100%,po jutrze mam zabieg. To mó mail: celina_panter@interia.pl

Gość annahanna1
Dzięki Saraguda i Koralka za rady:) Dzisiaj podczas kapieli w koncu zdjełam plastry i zaczełam smarowac blizny - kreski sa dosyc duze, ale cienkie to jak piersi opadną to ich nie bedzie widac, ale narazie piersi sa wysoko ulozone wiec krechy sa widoczne. Co do masazu, to sie wstrzymuje - cyce sa twarde jak kamienie i bola dlatego myslalam ze powinnam je masowac, ale jak ma to samoistnie zejsc, to wiadomo poczekam. Lekarz mowil mi tylko ze jak bede odczuwac bol to w tym miejscu mam okladac piersi lodem. Mam pytanie jak dlugo piersi sa twarde?

Tak jak mówisz właśnie trzeba piersi okładać lodem to powinno pomagać. A jeśli chodzi o to czy długo piersi będą twarde. No generalnie to trochę potrwa. Efekt taki idelany jest dopiero po kilku miesiącach. A Ty miałaś pod mięsień? bo jak tak to trochę dłużej będziesz dochodziła do tego idealnego wyglądu biustu:)

Gość annahanna1
Dzieki tippy za odp. tak mialam pod miesien, drugi tydzien jestem po operacji i dalej wszystko bolii... Czekam i mam nadzieje ze warto na ostateczny efekt wytrzymac ten bol...

annahanna słuchaj się tippy, bo ma rację:) ja w dalszym ciągu mam jeszcze twarde, bo są lekko opuchnięte. Ale za to są ruchome!!! Mogę robić z nimi co tylko chcę...oczywiście z umiarem i rozsądkiem:) Musisz uzbroić się w cierpliwość. Ale najważniejsze, że dochodzisz już do normy!!! Dbaj o siebie;)

No to cieszę się, że mogłam pomóc:). Musisz pamiętać, że na wszystko potrzeba odrobinkę czasu:)

No tak na prawdę to nawet do roku czasu biust może się układać. Ale to nie jest reguła. Annahanna...pewnie, że warto poczekać na efekt końcowy! niestety w przypadku takiej operacji trzeba uzbroić się w cierpliwość:)

Zgadzam się w 100%:). Cycychy długo po operacji dochodzą do tego wymarzonego kształtu:). Ale za to później wiadomo, efekt jest zniewalający!:)

Dziewczyny, mam pytanie. Jak dlugo po operacji bolaly Was jeszcze piersi. Ja jestem juz cztery miesiace po i nadal bola. Cos mnie kluje,czasem piecze a ostatnio mam wrazenie jakby cos mnie sciskalo w srodku. Bylam u lekarza, robilam usg i wszystko jest w porzadku. Ale ja sie martwie, bo gdyby bylo wszystko w porzadku to bym nie miala tych dolegliwosci. Jak bylo u Was?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się