Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość sweet26
pewnie i genetyki,ja w ciazy i po smarowalam oliwka dla dzieci BAMBINO,zdarzylo mi sie tez kupic krem FISAN czy jakos tak,nie mam rozstepow,ale moja mama ma :(.ale mam nadz ze przy nowych cycuchach tez nie bede miec:)

Gość Miśka87
Czekałam od połowy września mniej więcej, a może nawet dłużej... a rozmiar jeszcze nie wiadomo, stanęło na: prawy 375 a lewy 350, nawet nie wiedziałam wcześniej że mam asymetrie (coś podejrzewałam ale myślałam ze tego w ogóle nie widać:) - co do rozmiaru to przed operacja jeszcze raz będę mierzyć. I nie wiem co wybrać czy pod mięsień czy pod gruczoł...

Gość sweet26
Miska,to faktycznie dlugo czekalas,chyba musze jak najszybciej sie zdecydowac na doktorka,bo strasznie dlugo sie czeka nawet na konsultacje

Gość Miśka87
Pomponiara dzięki, są świetne - bardzo ładny kształt!!! jakby u mnie tak wyszło to będzie super :)

Gość Miśka87
Sweet jasne, zapisz się jak najszybciej! zobaczysz jak szybko zleci:)

ja tez nie wiedzialam ze mam jedno piers nizej a druga wyzej, dopiero doktorek zauwazyl i to skorygowal :-)

Gość Miśka87
właśnie ja się boję, że po zabiegu ta asymetria dopiero się uwidoczni... i też mam jedną pierś wyżej:/ dobrze że u Ciebie udało się skorygować:)

Gość sweet26
Wlasnie ja sama widze ze prawa mam mniejsza jakby niz lewa.ale to chyba malo ktora kobieta nie ma

Gość sweet26
Miska ja to strasznie niecierpliwa jestem babka hihih.ale pozcekam ,i tak juz marze o tym od dluzszego juz czasu,wiec jesli juz postanowione to poczekam ten rok:).boshhh,tez sie tego boje ze po zabiegu to sie uwidoczni z ta mniejsza piersia,jejec jest tyle niewiadomych,a mimo to CHCE!!

Gość sweet26
dziewczyny a wiecie ile czasu po zabiegu musi minac zeby moc leciec samolotem??bo mnie to bedzie czekac ...myslicie ze 1.5 tyg wystarczy??

Gość alexar
ja znów po tyłach,forum tętni życiem jak żadne inne :-).pomponiara pochwal mi sie też nowymi nabytkami ja nawet nie dostałam w staniku :-( powiem szczerze że też mam w planie nie chwalić sie nikomu,mam cichą nadzieję że nikt nie zauważy...wątpliwe Aniula dałąś mi do myślenia z tymi rozmiarami...

Gość Miśka87
Sweet ja to miałam taki pomysł żeby iść do jakiegoś innego lekarza u którego są bliższe terminy, ale z drugiej strony jak już tyle czekalam na kons. to na operacje tym bardziej poczekam:)

Gość aramisg
No trudno, pytała też wcześniej o roziary anatomów itd. Chętnie czytam Wasze wypowiedzi, bo to rozwiało wiele moich watpliwości. Napiszę po operacji o swoich wrażeniach.Wczoraj dostałam wyniki badań i wszystkie sa ok:-)

Gość alexar
wielkie dzięki!!!są super!!!ja już też chcęęęęęęęęęęę!!!zaczynam odliczanie....gdzie tam do września...ale i tak już czekam od zeszłego roku,wtedy nie mogłąm bo karmiłam,ale czas leci jak zwariowany wiec....czekam

Gość sweet26
dokladnie,Miska,jesli sie juz zdecydowac na nowe cycuszki,to lepiej jeszcze troche poczekac i zrobic u dobrego doktorka.fajnie ze jest takie forum,mozna sie duzo rzeczy dowiedziec i pogadac na temat naszych cyckow:),bo w rzeczywistosci to wole nikomu o tym nie mowic,bo powiedza ze glupia itd..

Gość poczatkujaca9999
dziewczyny a jak sadzicie tak jak wczwsniej ktoras napisala zrobic konsultacje u innego i na operacje zapisac sie do tego Kasprzyka macie jakies namiary na ta klinike lub do niego? bylabym wdzieczna :)

Gość Gosiunia26
Pomponiara jestem gienialna;)wiesz co wymyśliłam ,że możesz mi wysłać fotkę przez GG to jest mój nr;2031417 A i jeszcze muszę Ci się czymś pochwalić ale to już nie na forum. Przepraszam że Ci tak głowę zawracam ale wszystkie tak chwalą twoje piersi,a ja już cholery dostaje jeszcze piszesz że miałaś zero (tak jak ja)

Gość Gosiunia26
Kurcze a to pech gosiagt@onet.eu

Gość hggfgfgh
Witam, mam 18 lat, chociaż wyglądam na trochę mniej, piersi mam mniejsze od A i chciałabym powiększyć biust. I tu rodzi się moje pytanie: kiedy byłoby najrozsądniej to zrobić? Moja przyjaciółka mówi, żeby poczekać kilka lat - może urośnie. Ale ja w to wątpię, jestem drobnej budowy.

Pomponiara :-) czy ja moge prosic Cie o pochwalenie sie nabytkami;-);-);-)

Gość Gosiunia26
Pomponiara to wiesz co podaj mi swojego meila a ja Tobie wyśle inny mój adres którego nie mogę wpisać na forum bo jest na nim moje nazwisko

Gość Gosiunia26
No to super że się udało na razie czekam bo jeszcze nie doszło

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się