Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz z B

urodziła murzynka

Polecane posty

Gość aska1234567
to ja moge pic sok z kiwi.bynajmniej dziecko bedzie orginalne:):):) chyba ukradlam pomysl:")

Gość ebambiiiiiiii
od kokosów porcelanowa twarz ale wiesz jeszcze prawdopodobieństwo że czymś porośnięta

Gość aska1234567
faceci pija duzo piwa,wiec ciekawe co z tego bedzie

Gość aska1234567
od arbuza wielka buzia hahahaha:):):)

Gość A ja mam tototo
Malao,prawie wcale nie pije plynow.Przez to skore mam bardzo sucha! Ale co do przyszlego dziecka sa dwie mozliwosci:albo urodze suszona sliwke,albo wcale nie zajde w ciaze!:-)🖐️

Tylko śliwek nie jedzcie ani nic filoetowego, bo dziecko jak pobite będzie wyglądało i od razu z porodówki do kryminału traficie :P

Gość mamacórkimałej
ja w ciazy piłam fante i soki marchewkowe i tak patrze na te moja spiaca córke rzeczywiscie jakas taka zółta póki co włosy ma czarne no ale pewnie bedzie ruda o cholera dobrze ze mnie oswieciłes chłopie bo bym zyła w niewiedzy :) no dobry temat dobry nie powiem :)

alabelkaaa widzę że Ty juz masz termin :)) na przedwczoraj... a Ty co pijałaś podczas ciąży?? bo jesre,śmy ciekawe z jakim kolorem skóry dzidzi Ci się urodzi :D

Gość hxgdsrtgwrs
ja pije namietnie pepsi-to mi zezre dziecko pewno

no widzicie dziewczyny ile tu mozna sie dowiedziec???? hahahahaha ciekawe czy na kolor skóry dziecka ma tez wplyw to co jemy??? moze Twoja zona czekolade wcinala??? TY idz i ja spytaj!!! swoja droga to ja rodzynki uwielbiam,o cholera to tez jakis gowniany kolor wyjdzie:phahaha

gładalahara począwszy od coli, a skończywszy na soku z marchewki, w międzyczasie i porzeczkowy był, toteż zaczynam zastanawiać się jaki mój maluch będzie, może nie chce wyjść, co wstydzi się kolorku pokazać :(

Gość aska1234567
buhhahahahahaha laciate mleko.spadlam z krzesla ze smiechu dobre,dobre

anabelkaaa no to jak nic w paski wyjdzie... hm... dlatego teraz mu się nie sieszy na świat... bo to wstyd tak w pasiaku :D a tak powaznie to zdrówka i szczęścia dla Ciebie i maluszka :) widocznie mu dobrze w brzuszku że się nie spieszy :D

gładalahara tak odbiegnr od tematu,od jutra sie odchudzasz? moge sie przyłaczyc??? tylko trzeba uwazac na to co jemy hihihhi:p

Myślę, że się przydadzą i nie dziękuję :D lecę już spać, bo mały kopie, złą matkę ma, że musi tak głową w dół leżeć. Miłej dyskucji o kolorkach :)

Gość andora
A może jego żona tak radośnie zareagowała narodzinami ciemnego dzieciątka na wybór prezydenta USA? Albo słuchała w ciąży za dużo soul, rap i hip-hop? Kto wie? Skoro facet w 21 wieku naprawdę wierzy, że od soku może być ciemna skóra, to na upartego jego żona mogłaby mu wmówić to dziecko nawet gdyby nie uprawiali nigdy seksu:) Ot, tak przez dotknięcie w praniu jego spodni... Ktoś chciał, żebyśmy się pośmiały, ale i tak z wymyślaniem głupot na poprawę humoru najlepiej sobie radzi Magdusia ze swoim Misiaczkiem i Mamcią:)

smieszny slyszalam o takim przypadku : maz taki typ "wloski" z kreconymi wlosami zona blondynka i urodzila im sie dziewczynka, mulatka dwa dni piekla a potem przyjechala matka meza i powiedziala ze na studiach "integrowala sie" nie tylko z kolegami o tym samym kolorze skory i ze kiedy sie syn urodzil to uznala po jego wygladzie ze nie byla akurat w ciazy z czarnoskorym i nic nie mowila synowi potem

autorze, a moze to Ty zdradziles zone z kobieta, ktora chwilke przed Toba uprawiala sex z muzinem, nie podmyla sie, potem Ty wskoczyles i przyniosles dla zony plemniczki tamtego muzinka? :classic_cool: ps. bardzo dawno byl taki przypadek szeroko opisywany przez prase. Na koniec pisalo, ze mala Wandzia jest zdrowa i sliczna, a zona odeszla od meza.....:classic_cool:

Gość Mariusz z B
Wczoraj wieczorem miałem powazna rozmowe z żoną ,zapewniła mnie ze niezdradziła a ja jej wiezę mam powody ,medycyna zna rozne przypadki ,wiec po co te wyśmiewanie sie ,przeciez jak sie pije sok zmarchwi to dziecko tez ma ładna opalaną cere