Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdarzylo sie najgorsze

za granica zdradzilam mego chlopaka

Polecane posty

Byla impreza, przystojny Hindus i ta atmosfera.... dzis caly dzien placze. moj chlopak wydzwania a ja sie wstydze podniesc sluchwake.

Gość olejzpierwszego
czytam takie topiki i sie zastanawiam czy ja kurwa zbyt kulturalny nie jestem.... szmaty wszedzie az strach lodowke otworzyc

faktycznie dziewczyno...... masz się czym chwalić :/

Gość ofer ma
" czytam takie topiki i sie zastanawiam czy ja k**wa zbyt kulturalny nie jestem.... szmaty wszedzie az strach lodowke otworzyc" dobre :D

Gość ofer ma
prowokacja czy nie - odpowiedź śmieszna.

Z Hindusem? Bleh... Przepraszam, ale czuje sie zdegustowana. Jesli chcesz ocalic ten zwiazek, to nie mow facetowi swojemu o tym, ale juz tak wiecej nie rob. I nie mow mu jezeli nadal chcez z nim byc i zalujesz tej zdrady. Co oczy nie widza, tego sercu nie zal. natomiast jesli chcesz zaryzykowac rozpad zwiazku, wyznaj mu wszystko. Moze wybaczy, moze nie, jednak na pewno nie bedzie juz to co przedtem. Powodzenia. I rada na przyszlosc: Tylko nie Hindus. Bleh!

to nie prowokacja. ja jestem zdruzgotana.

Gość Polscy faceci są ZERAMI
w łóżku to też biedne polki szukaja nieporównywalnie wiekszych,lepszych,na wyższym poziomie wrażeń i WIĘKSZCH penisów za granicami kraju :D:D:D:D:D

to po prostu stalo sie tan nagle. tylko gadalismy ze soba. mowilam mu, ze jestem zajeta ale tak fajnie sie gadalo, te rytmy, alkohol i nawet nie pamietam kiedy sie to stalo:((

Gość temat prowokacja
napisany przez tępego faceta, który dostał kosza od pięknej polki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D przynajmniej ładniejsze dzieci wyjdą niż Tobą imbecylu :D:D hehehehe

Gość ofer ma
"Jesli chcesz ocalic ten zwiazek, to nie mow facetowi swojemu o tym, ale juz tak wiecej nie rob." i jak tu nie wierzyć w to, że facet który ufa kobiecie to kompletny leszcz, frajer i idiota, który sam zapracował na własne poroże. i nie ważne czy temat jest prowokacją. odpowiedź zdaje się już nie jest.

ty jesteś zdruzgotana ? Ciekawe jak będzie się czuł twój facet

Gość temat prowokacja
DIZEL czy ty czasem "nie służyłeś w tej szarej marynarce" na budowie przy ul.Mózgojeb 4 a??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

złapałem wtedy jakiegoś syfa, którego sprzedałem mojej uwczesnej dziewczynie... dobrze jej tak, bo i tak mnie zostawiła, nie miała ze mną nigdy orgazmu :(

Gość temat prowokacja
tam była owszem czarna "murzynka" pani Wiesia co na budowie Toy toy ie sprzątała.To ty ją obracałeś??? :D:D:D:D Biedna żona pewnie teraz syfa leczy :P:P:P:P

ja nie wiem jakm ja mu to powiem. ja go tak kocham, chce byc jego zona:((( nie wyobrazam sobie zyciua bez niego. chce sie do niego przytulic, tak mi zle:(((((

I naprawde to nie jest prowokacja. musialam sie wygadac bo komu innemu powiem:(((

Gość dlkfhvgldfuhgduhfgd
zobacz jakie to romantyczne bedzie: ty go zdradzilas, pod wplywem akoholu, teraz placzesz, powiesz mu to , on sie wkurzy, ale cie kocha, wybczy, az nie chce sobie wyobrazic jak bedziecie sie godzic, jakie to bedzie wzruszjaace jakz telenoweli

Gość do autorkiiiiiiii
nie płacz kochana jestem z tobą :( Mój mąż też kurwiasz, gził się na prawo i lewo i syfa mi do domu przyniósł nawet ale mu jakoś wybaczyłam.

moze mu jednak nie powiem bo go za bardzo kocham by go krzywdzic tak mocno. p.s robilismy to w gumce. nie narazilabym mojego misia na syfa:(((

"zdarzylo sie najgorsze" - cóż..... kilka moich koleżanek również miało takie historię w związku z czym pytam: CO JEST Z WAMI KURWA NIE TAK !!!!!!???????

Gość jumbo
ooooodpisuje szybko ... bo jestem zzz londynu tez,, Kochasz Swoje go faceta to wez sie w garsc ... i... sama zdecyduj czy chcesz byc z PANEM POLAKEM czy wolisz pana HINDUSA pomysl o Sobie za 5 lat , pomysl gdzie chcesz byc , co chcesz robic , czy to byl szybki numer , czy moze cos z tego wyjdzie a jak nie jak On bedzie Ciebie traktowal , gdzie sie spelnisz.... PS . moja kumpela rozwiodla sie z Panem Polakiem dla Pana Hindusa ...ale nie jest meeega szczesliwa... innn a.. kultura , inne oczekiwania ...hindus ,,,sta c Cie na kogos lepszego ... szczerze ... hajs ,,,,Tak Tobie to roboi ..pomysl ... powodzenia ,,, daj znak ... jak cvhcesz pogadac dobranoc

Gość faceci z polski to żenadaaaaaa
w łóżku to też biedne polki szukaja nieporównywalnie wiekszych,lepszych,na wyższym poziomie wrażeń i WIĘKSZCH penisów za granicami kraju :D:D:D:D:D