Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdarzylo sie najgorsze

za granica zdradzilam mego chlopaka

Polecane posty

Z tym Hindusem to bylo tylko raz pod wplywem alkoholu. Tak naprawde to ja kocham mojego Misiaczka:(( Nie wiem czemu mi sie to przydarzylo.

nocny jastrząb się kłania... więc się tak nie nakręcajcie... :D fajna prowo, ale czas spać... dobranoc :D

Gość faceci z polski to żenadaaaaaa
dizel :D:D:D:D:D:D:D Bożeeee pomóż mu :D 10 cm ?????????? ahhahahahaah mama cię chyba robiła w 15 sekund :( :D:D:D:D

to byl podszyw. pomozcie mi ja naprawde jestem zdruzgotana tym co zrobilam zeszlej nocy.

i nie gadajcie tu o jakis 10 cm tylko doradzcie mi.

Gość jak zdradzac to tylko...
z hindusem. zdrada z polakiem to porazka. Z hindusem naprawde warto. Wiem cos o tym. Ja nie zdradzilam ale bylam w zwiazku z hindusem i moge powiedziec ze oni sa w te klocki zajebisci. Ale nie o tym. Powinnas sie jednak zastanowic nad soba troche. Zdradzilas kogos a sama nie wiesz czemu. Bo atmosfera, bo alkohol. To tylko tyle ci trzeba zeby zrobic komus krzywde? Czyli ze niewykluczone ze na nastepnej imprezie z alkiem i atmosfera tez moze ci sie przydarzyc? Tylko przynajmniej nie mow swojemu chlopakowi o tym. To by bylo dopiero nie fer. Jest ci glupio i moze masz wyrzuty sumienia ale to kara dla ciebie i nie mozesz sie leczyc czyims kosztem. To by tylko pogorszylo sytuacje.

Gość DO zdarzylo sie najgorsze
słuchaj ZAPOMNIJ :D:D:D:D nie masz się czym przejmować.Pół kwiata tego świata. a teraz ci doradzę :D IDz prosto........ potem skręć w prawo.... a potem w lewo...i i.... pierdolniiiij się głową w drzewo D::D:D:D:D:D:D Jak się podniesiesz, to otrzep ubranie i zapomnisz o hindusie.Jutra czeka na Cieie przystojny Brazylijczyk... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh to są dopiero ciacha :D:D:D:D mniammmmmmmmmm

ja nie chce zadnego brazylijczyka. ja kocham mojego misia w polsce. i to byl naprawde jednorazowy wybryk.

Gość 10 cm...schowaj się pod ziemię
17 to średna światowa.....ehhhhhhhhhhhhhh te polaczki nasze,,,,dobranoc

Gość jak zdradzac to tylko...
do dizel: bo jestescie beznadziejni w lozku. kochamy polskich chlopakow i jak sie kocha to mozna na wiele rzeczy przymknac oko ale jakby tak spojrzec wyrachowanym okiem to sory, ale w lozku to po prostu porazka. Poza tym nie dbacie o siebie i wiekszosci sie wydaje ze sam fakt posiadania penisa powinien sprawic ze kobieta bedzie w siodmym niebie.

Gość
Tiaaaa, im dalej od domu tym "lepsze" prowadzenie. Jeśli ktoś chce takiej co się nie puszczała z czarnuchem, czy innym specyjałem niech nie bierze kobiety co wyjeżdżała za granicę. A i to nie ma pewności. Wyjazd do krajów muzułmańskich i przechrzczenie zwiększa szanse :D

Gość hurrraaaaa
najciekawsze jest to co maja ci hindusi w sobie ze nasze kochane dziewczeta z polski puszczaja sie z nimi . moja kobieta nigdy by nie spojrzala na ciapatego bo kurwa pajace sobie mysla ze wszystko im wolno. jeszcze jedno : zwiazki mieszane uwazane sa tutaj w anglii za najnizszy rodzaj zwiazku. dziewczyny nie badzcie materialistkami jak chcecie zeby ktos wam dogodzil to zadzwoncie do mnie .