Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulka1

Dieta norweska! wazne pytania

Polecane posty

Chciclabym sie dowiedziec o palenie papierosow podczas tej diety. zaczynam od jutra i nigdzie nie moglam doczytac o tym paleniu:( i w jakich godzinach mam jesc,no i czy miedzy poosilkami moge przegryzac np chcleb wasa,pic wode czy herbate i jesc np owoce czy dokladniejgrejfruty.prosze o szybka wiadomosc boza polg odziny zaczyna sie 1 dzien mojej dietki;)

Gość tez chce zaczac
asiulka, ja tez jutro zaczynam. moim zdaniem -papierosy nic nie maja do rzeczy -nie mozna jesc dodatkowo a co myslisz o salatce? bedziesz kupowac seler naciowy czy jesz "normalne" warzywa? a szpinak?

Wisz co wydaje mi sie ze bede jesc zgodnie z jadlospisem dlatego ze sa lepsze efekty, nie lubie szpinaku ale zatkam nos i przelkne hehe, byleby sie trzymac. Trzeba sie dla efektow poswiecic. tylko wlasnie nie wiem jak z tymi papierosami. a wode i herbaty moge pic miedzy posilkami?

Gość powiem ci tak.................
lepsze efekty sa dlatego ze zmniejszasz gwaltownie ilosc przyjmowanych kcal dziennie a jedzenie tyllu jajek dziennie i tygodniowo to napewno nie jest zdrowe pozatym szybko ci sie znudzi jedz te produkty ktore lubisz to 800 kcal i gwarantuje ci ze schudniesz tyle samo co na norweskiej, pozatum te pierwsze kg to nie spada ci tluszcz tylko woda wiec tak szybko sie nie ciesz bo jojo bedzie murowane. przerobilam ta diete kopenhaska tezz a schudlam 10 kg trwale w miesiac, jedzac 800-1000 kcal to co lubilam pozdrawiam

mi chodzi glownie o tluszczyk z brzucha i ud oraz z buzi zeby mi ubylo. bo mam 175 wzrostu i 57 kg. niestety agencja wymaga abym schudla i musze. a slyszalam ze ta dieta pomaga. tylko nie wiem czy na te partie ciala.

yyyyyyyyyyyyyyy,,,, masz 175 cm i wazysz 57 kg, i myslisz ze jak bedziesz wygladala jak kosciotrup to bedziesz atrakcyjna? dla mnei to jest chore co dziewczyny robią z siebie,pozatym pomysl o swoim zdrowiu.

pozatym jaki ty mozesz miec tluszcz na brzuchu, czy buzi? matko pojebalo ci sie chyba w glowie.

ale od tego zalezy moaj przyszlosc, po za tym nie zalezy mi na schudnieciu 10kg tylko np sprowadzic sie do wagi 52-3kg.

uwierz ze mam tlusciutki brzuszek.nie jest idealnie plaski, odkad zaniedbalam sie zrobila mi sie pulchniejsza buzia a takowej miec nie moge. agencja mi kazala dla dobra mojej przyszlosci. uda tez mam troszke tluste. do tej diety zamierzalam robic6weidera.

wiesz ja waze obecnie 68 kg, mam wzrostu 170 cm, i uwazam ze jak bede wazyla 60 kg to bedzie ekstra i akurat, 52 kg przy twoim wzroscie bedziesz wygladala jak anorektyczka takie moje zdanie.

jesli przejdziesz diete norweska to gwarantuje ze znienawidzisz jajka .Kiedys zrobilam ja sobie ale czy schudlam? no moze z 3-4 kg .Teraz tez ja stosuje ale nie 3mam sie az tak rygorystycznie jadlospisu .Nie jem jajek ,przez 1 dzien zjadlam ale juz na 2 siedzialam i beczalam ,przelknac nie moglam wiec zamiast jajek robie koktajl bialkowy ,wole wypic szklanke tego czegos mimo iz jest okropne w smaku niz wmuszac jajca w siebie . Szpinak tez sobie darowalam :)

pozatym jaka to przyszlosc? staniesz sie pusta zapatrzaona w siebie dziewczyne ktorej zadny facet nie bedzie chcial uwierz mi jak spotykam sie w gronie swoich znajomych to faceci nasmiewaja sie z pustych modelek , zreszta pamietaj teraz sobie zdrowaia naniszczysz a na starosc i tak bedziesz brzydka

mozna palic tak samo jak i rzuc gume!

Mozliwe ze sie nabijaja, ze moze bede brzydka ok:) chcialabym sprobowac tej szansy, tym bardziej ze nie kazda modelka taka jest uwierz;) co prawda zdarzaja sie takie ze wstyd sie z nimi gdzies pokazac ale sa tez i te normalne. a co do mojej wagi juz kiedy wazylam 50 kg i nie wygladalo to tragicznie u mnie bo mam taka budowe ze i tak wygladam szczuplo mi 59 kg tylko ze tluszczyk osiadl i nie chce odejsc, dlatego zaproponowali mi diete azeby sie go pozbyc.

podobno rzuc gum nie mozna;) mam nadzieje ze miedzy posilkami moge pic wode i nieslodzoe kawy czy herbaty;)

a w jakich godzinach najlepiej rozplanowac lunch i obiad?? bo sniadan nie ma prawda??:)

i czy kawe herbate i wode moge pic poza godzinami posilkow. np wstaje rano pije nieslodzona kawe, a np o 12 jem lunch w postaci tyc jajek grejfruta inp wody czy herbaty?? tak moze byc?? to wazne prosze o odp!:)