Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE seksowna brzydka

Jak być sexy po ciąży? czy to w ogóle MOŻLIWE?

Polecane posty

Gość ilonanananananaa
tez prawda, wydaje mi sie ze brunetki maja mocniejsza skore i mniejsza sklonnosc do rozstepow, szczegolnie te o oliwkowej skorze. Co zrobic my polki to w wiekszosci rozowe jestesmy jak prosiaczki , ja sie z tym pogodzila, tylko sie balsamem koloryzujacym smaruje i jestem troche bardziej zolta niz rozowa, bo solarium to powolne samobojstwo

Gość a ja jestem bardzo
ja jestem natural blond, mam za to ciemne oczy i wcale nie mam rozowej skory, bardzo szybko sie opalam, a opalenizna z lata zostaje mi na dlugo.. ale ta rozciagliwosc skory chyba jest genetyczna, moja mama tez zadnych rozstepow nigdy nie miala i nie ma

Gość paróweczka
Ja mam rozstępy na cyckach bez ciaży, porobiły sie w okresie dojrzewania już, bo szybko urosłam i przytyłam. Idzie się przyzwyczaić. Popatrzcie na Heidi Klum. Ona ma trójkę. To jest kwestia dyscypliny i konsekwencji. Musicie wziać sie za siebie i ćwiczyć. Prężna, e,lstyczna sylwetka to juz 75% sukcesu. Jak włosy wypadły, to odrosną. Jak cycki obwisły, to już gorzej, ale bez przesady, do pasa chyba nie wiszą, a jak sie wzmocni mieśnie klatki i trzyma się prosto, to już dużo pomaga. Rozstępy z czasem bledną, zreszta kto to tak niby chodzi z gołym brzuchem cały boży rok ? Rozstepy sa widoczneć przede wszystkim, jak skóra sie naciagnie. Jak jest w normalnym stanie, to ledwo co widać.

Gość jessy27
na pytanie w temacie odpowiedzialabym-to zależy od osobyDD a gdymy mi rozstepy sie pojawiły- to na mojej brazowawej skorze byłoby to widac chyba straasznie. dlatego moge tylko dziekować że tak sie te 9 miesiecy męczarni skończylo.

Gość do paróweczki
Cindy Crawford, też ponoć tylko ćwiczeniami osiągnęła takie ciało po dwóch ciążach, potem się przyznała do operacji. Myślisz, ze to możlwie, w kilka tygodni po porodzie wyglądać jakby się w niej nigdy nie było?

Gość amoze
no to ja też mam problem, ale nie po ciąży, byłam chora i musiałam brać sterydy, teraz mam nadmiar kilogramów, rozstępy i celulit, chcę się tego pozbyć, wiem, że zdrowa dieta i ćwiczenia to podstawa, ale może napiszecie co ćwiczyć, co jeść? może macie jakieś sprawdzone kremy lub balsamy?

Gość paróweczka
w kilka tygodni nie Zreszta nie twierdzę, ze nie widac nic. Jak ktos ma szczęście, to cycki będą ok, rozstepów nie bedzie. Jak ktos ma mniej szcześcia, to bedzie te slady ciaży miał. Ale można je zminimalizować. Już żeby nie dawać przykładu modelek, bo zaraz będzie, ze one mają kasę i robią sobie operacje - ale chocby moje kolezanki (nie wszystkie oczywiscie). W zyciu bym nie powiedziała, ze to podwójne matki. Szczuplutkie, jędrne, nie zadne rozciagniete maciory.

Nie przytaczajcie przykładów aktorek czy piosenkarek, bo nad ich ciałami pracuje sztab ludzi, a mnie nie stac na operacje i trenerów. Sama też cwicze i stosuje diete. schudłam już 7 kg. jeszcze 10 zostało. przed ciążą wazyłam 52 kilo, a teraz?! :( A zdanie, że dizecko rekomesuje wszkstko jest nieprawdą... jak niby ryczący bahor przez ktorego straciłam prace i nie chodze na imprezy ma mi wsyztko wynagrodzic ;( ;( mowcie co chcecie, moze wy miałyscie wiecej szczescia niz ja. przepraszam jesli kogos obraziłam. ale jestem załamana. bardzo/ ;( ;(

Gość szukam surogatki
ja nie chce wyglądać jak worek, więc wynajmne surogatke

Gość SanSan
ja widze ze szczupla sylwetka nie jest twoim problemem a psychika masz chyba depresje :( ale wiem rowniez ze brzydkie cialo= brzydkie samopoczucie ja polecam najpierw mala dietke, male cwiczonka ponoc hitem jest hula hop takie szerokie z nasadkami masujacymi :) pozniej fryzjer, solarium i zobaczysz jak szybko poczujesz sie lepiej

dziękuję:) mam chyba depresje poporodową :(

smutno mi. jestem samotna matką. ojciec dziecka uciekła kiedy sie dowiedział o ciązy. namawiał na aborcje. czasm załuje ze odmowiłam... myslałam ze dam rade ;( Jestem młoda, a czuje sie jakbym miała 60 lat ;(

Gość WKURZONA ZIOFIA
ja szukam surogatki

Gość wowka bojak
nie chce wyglądac jak maciora ale mnie nie stac! ;(

Gość a jednak mozliwe
ja w 2 tyg po urodzeniu dziecka wygladalam tak jakbym nigdy nie rodzila.....plaski brzuch, super piersi :) (jestem szczupla a poniewaz karmilam piersi baaardzo urosly), cera bardzo mi sie poprawila i generalnie czulam sie bardziej kobieca i pewna siebie. Teraz ponad rok po porodzie waze mniej niz przed ciaza, piersi zmalaly ale nie obwisly i nadal czuje sie 100 razy lepiej z wlasnym cialem niz kiedys, zawsze mialam jakies kompleksy a teraz nareszcie czuje sie kobieca i ladna :) Jedyna rzecz o ktorej teraz mysle to zeby przytyc odrobine, bo zrobilam sie za szczupla....dziwne, wiem ale takie mam geny, moja mama tez po ciazy schudla. A z dbania o siebie to dla mnie obowiazkowy jest codzienny makijaz, szpilkami tez nie pogardze ;)

Gość WKURZONA ZIOFIA
uop

Gość asiunka 26
rozumiem tego posta bo mam to samo..... w czasie ciazy przytyłam 3o kilo - to był koszmar u nas w rodzinie to dziedziczne, wszystkie duzo tyjemy- po ciazy dostałam doła -wygladałam gorzej niz w czasie ciazy - brzuch ,piersi i celulit sprawil ze moje ciało wygladało jak u starszej panii, postanowiłam z tym walczyc zaczełam sie odchudzac dieta i fitness club do tego masaz...solarium fryzjer -efekt był zadziwiajacy - schudłam a cycki jeszcze bardziej mi opadły , myslałam ze sie załamie-- po1,5 roku po ciazy znow jestem w ciazy i juz zaczełam zbierac na chirurga plastycznego-- jedno mnie tylko zastanawia jesli nie radze sobie z wygladem po ciazy to co bedzie jak sie zestarzeje? poki co czekam na porod i zaczynam brac sie za siebie - jesli ktos chce pogadac piszcie do mnie , pozdro asia

Gość asiieka
To ze kobieta jest sexy zalezy od tego jak o sobie myśli

Gość lady___s
panie, które myślą, że ciąża nic ich nie zmieniła, to bardzo się mylą. Krocze nigdy nie wraca do poprzedniego stanu, niestety.

Gość Despina
jestem miesiąc po porodzie i nie mam brzuszka już:) rozstępów też brak na szczęście. Tylko, że ja przytyłam w ciąży 9 kg

Gość Czarnulcia
Dziwadła z Was :) Jestem nie całe półtora roku po ciąży a nadal wyglądam jak zaj*bista su*a :D Wszystko jest zależne od psychiki jeżeli będziecie nad sobą biadolić to Wasze ciała i tak się nie zmienią ;) Wiadomo mam rozstępy to normalne, kilogramów też mi przybyło;/ ale wystarczyło troche czasu ciało stało się jędrniejsze... A odpowiednio dobrane ciuchy, sexy bielizna, ładna fryzura i makijaż sprawiły , że znów jestem celem nie jednego mężczyzny oczywiście w sensie pożądania.. Bo nie jestem typem kobiety "łatwej" poprostu lubię się podobać i cieszą mnie komplementy.. Ale żeby je mieć trzeba o siebie dbać!!! Ii czuć się sexy.. Też płakałam , że wyglądam jak babcia wręcz brzydziłam się sobą i uwarzałam , że to nie moje ciało... Ale , że jestem osobą towarzyską , lubię imprezować itp to mnie zmotywowało i jest ok :) Czuję się świetnie a moje dziecko to największy cuuuud świata :P:P Możecie tylko pozazdrościć , albo wziąść się w garść :D Pozdrawiam

Gość Les12
Hej to nie prawda że nie można wrócić do formy dwa tygodnie temu 14.06.2016 urodziłam drugiego syna i po porodzie jestem jeszcze szczuplejsza niż przed pierwszą ciążą ale to nie oto chodzi bo jeśli się chce to się uda pozdrawiam wszystkie kobiety na tym forum i życzę powodzenia