Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabiiia

o boże siedzę i płacze ze smiechu zobaczcie to

Polecane posty

Gość gabiiia
no i stało się posrałam się ze śmiechu :o

Gość gabiiia
raczej posikałam hahaha:D

Gość modrooka mala
oglądałam to 3 lata temu

Gość poka fotke

Gość mnie to nie śmieszy
suchar, koleś się śmieje no i co z tego nawet nie rży zbyt efektownie

Gość Gabiii
To jest już stare ale faktycznie śmieszne :-)Witam imienniczkę (gabiiiia)

Gość winterfresh
za kazdym razem jak to widze nawet przy zjebanym humorze to placze ze smiechu :D

Gość diablica 64
tez sie ubawilam:)))

Gość diablica 64
Jola ortografia sie klanie :))a film jest dobry:))

Gość ale o czym onin gadja

to wcale nie jest smieszne,jak ktos zna holenderski to wie o czym ten facet gada...jego zona miala wypadek i cale ich zycie sie zmienilo...to z tego,ze opowiada to takim piskliwym glosem,wypada miec szacunek do drugiego czlowieka i jego tragedii.. dla mnie to nie smieszne,a beszczelne

nie no..obejrzlama teraz ta dluzsza czesc z you tube..i normalnie wierzyc sie nie chce,ze facet potrafil sie tak perfidnie smiac,az do rozpuchu...ale sam mowi,ze nie chcial,ale nie potrafil tego powstrzymac

tak to nie?przeciez smieje sie dlatego,ze facet ma taki piskliwy glos...w sumie nie mogl nad tym zapanowac...ale mile to na pewno nie bylo...

Gość diablica 64
z tlumaczeniem lepszy jest:))

Gość nerwiczka
kurcze nieladnie z jego strony ale coz, nie mogl zapanowac szczerze mowiac gdybym miala glos to pewnie tez bym sie smiala ale nie z tego co tych ludzi spotkala no tylko z tego iz ten glosik piskliwy maja

Gość diablica 64
Nie smieje sie z ludzi,tylko z filmiku.Sam film byl smieszny,jak ktos tego nie rozumie,to jego sprawa:))pozdrawiam

Gość ale o czym onin gadja
ja tez to ogladnelam w wersji polskiej i rozumie tego faceta.ja tez nie wraz nie chialam a nie moglam sie powstrzymać im bardziej chilam tym bardziej sie smialam.ale u mnie to czasem jest taki odruch nerwowy.na pogrzebie mojego dziadzia grali na trabce a mnie sie przypomnial kawal ,,cos ,niemozliwe zeby sie tego nie dalo wyciagnać''i zaczelam sie smiac jak glupia.nie chilam bo przeciez kochalam dziadzia a nie moglam sie powstrzymac.w koncu matka mnie wyprowadzila i dala mi w ryja.taki obciah i nikt wtedy nie rozumial ze ja naprawde nie chilam sie smiac

Gość ja tez tak miałam
ja nei zapomne jak na polskim czytałam w liceum na lekcji na głos "grób Agamemnona" Nie mogłam sie powstymac, popłakałam sie ze smiechu , nauczycielka mnie wywaliła z klasy a ja co linijka rżałam, nie wiem z czego , potem ludzie sie zaczeli śmiać , potem pełna powaga a ja sie powstymać nie mogłam. nie wiem co mnie smieszyło, ale wiersza tego nie czytam :D

Gość kiedyś u kręgarza najadłam sie
wstydu ponieważ ,moja sąsiadka rowniez chiała u niego masaże i porosiłam go o wizytówke dla niej.patrze a tam pisze ,j,ozef kluska.przecież normalne nazwisko jak ja to zobaczyłam to zaczełam sie dusic ze smiechu.on cos do mnie mówil a ja coraz bardziej az mi łzy zaczeły kapać.w koncu wykrztusiłam ,,dowidzenia'' i nie wyszlłam za próg jak rykłam na cały głos.więcej do gościa nie pojechałam taki mi było wstyd.

Gość a dlaczego to jest smieszne
no facet sie smieje, czy o cos jeszcze chodzi?

Też to często oglądałem i zaśmiewałem się do łez. A najlepsze nastąpiło jakiś czas temu, gdy dowiedziałem się że całość była mistyfikacją, kabaretem. Nikt nie stracił przez to pracy itd. Taki holenderski Monty Python :-)