Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość req

Chce zmiany chce byc z inna

Polecane posty

Gość antonowka
ja cie doskonale rozumiem, req, choc jestem kobieta. To trudna decyzja. Wazne jest, by byla naprawde TYLKO TWOJA decyzja. MOge Ci tylko poradzic jedno, wejdz w siebie, zajrzyj do swojego serca, nie spiesz sie. Bedziesz wiedzial co robic. Zycie trzeba przezyc najlepiej i najpelniej jak sie da. Powodzenia 🌼

Gość req
energiczna. gdybys byla osoba z tych, ktore prosilem o wypowiedz, to zapewne nie potrzebowaliby tyle faktow tylko napisali swoja krotka historie a ja z niej wyjalbym odpowiednie dla mnie wnioski. problem zaczyna sie gdy ludzie bez kompetencji w danej dziedzinie pchaja sie tam gdzie nie ich miejsce... no I teraz mamy swiatowy kryzys gospodarczy...dla przykladu

Gość req
do tak szczerze: chyba to wlasnie dzis potrzebowalem uslyszec. zaczalem juz wierzyc, ze to nie ma dalszego sensu a ja sie tylko poswiecam choc mam szanse na cos innego. jednak ten jeszcze jeden raz sprobuje dotrzec do jej wnetrza... no bo jesli ona naprawde czuje a po prostu nie radzi sobie z tego okazywaniem... to skrzywdzilbym w gruncie rzeczy dobra dziewczyne, z ktora jeszcze niedawno bardzo chcialem, by sie ulozylo

Gość rozmowa rozmowa
rozmowa z dziewczyną. Ile można tak trwać w niewiedzy? Jeśli rozmowy nic nie dadzą to zawsze można się rozstać...

Gość req
antonowka: dzieki :*

no,ale ona gadac nie chce... bo widzisz,ja z moim facetem nie musimy mowic kocham-non stop sie przytulamy,calujemy,dotykamy..to po prostu widac i czuc... a ta kumpela,to ani przytulac sie nie lubi,ani obejmowac,sex tez bez czulosci,ona lubi sex,a nie czulosc,nawet sie za duzo przy tym nie caluja...ale on jest mezczyzna jej zycia.pytanie tylk-czy chcesz do konca zycia byc z kims,kto nie okazuje uczuc?ja uwielbiam tulenie,caluski,przytulanie..dla mnie to jest najwaznijesze,sex jest przynajmniej 2-3 razy mniej wazny

Gość req
no wlasnie. sprawa trywialna ale tu zaczyna sie problem. bo nawet jesli juz zalozymy, ze komus zalezy, to co z tego, jesli dla przykladu, odpycha Cie w lozku jak obca osobe. sama wiedza, ze komus zalezy nie zastapi nam dotyku I kogos czulosci... ale to juz nie na moja glowe dzisiaj. dzieki wszystkim. ide spac. a wam zycze milego dnia ;)

Gość Bazylissa Teofanu
req, jeżeli Twoja obecna nie umie rozmawiać, napisz do niej list... o tym, co czujesz. Może łatwiej będzie jej napisać?