Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LUŚKA28

Co dla 13-latki pod choinkę ?????

Polecane posty

prosze o jakieś pomysły dla 13-letniej szwagierki :) bo nie orientuję sie nawet czy High school musical jest jeszcze w tym wieku na topie czy to juz dla 13-latkow dziecinada, w zeszlym roku dostala mp3,Mamy jesli macie corki w tym wieku pomozcie

Gość a co to jest
"perfum"? :O

Gość jak mialam 13 lat
to sie cieszylam z ksiazek, skarpetek, rekawiczek, majteczek i innych tego typu dupereli ;) Ale to bylo dawno... Teraz 13 latki chyba wieksze wymagania maja :P

Gość madziattt
może mp3,niekoniecznie najdroższe :P

mp3 dostala w zeszlym roku,perfumy tez juz ma bo dostala na inna okazje,nie nalezy do najszczuplejszych wiec trudno cos trafic z ciuchow,i pomysly mi sie poamlu wyczerpuja

do "po prostu julka" a te 14-latki w twojej rodzinie to czym sie interesują??? dobrze ze napisalas z tym "high school" ze to dla mlodszych bo juz upatrzylam fajna posciel z bohaterami i mogla by byc wtopa i to niezbyt tania :)

Luska mam dwie 14 latki i sa rozne. Jedna siedzi i czyta ksiazki non stop, jedna za druga, planuje juz studia jest bardzo rozsadna i dojrzala jak na swoj wiek wiec dostala ksiazke - zapytalam jaka. I tak nie wierzy w mikolaja. A druga- kosmetyki, perfumy itp i ciagle ciuchy jakies nowe szuka. Czyli zupelnie inne dziewczyny :)

a w sumie rok miały 13 lat i pod choinke kupilam jednej i drugiej pizame z tym psem. Snoopy z HM. Cieszyly sie obie :D Z rozmiarem trafisz :)

Gość Allegrowiczka od lat paru
Albo wykup jej taka karte np w sklepie reserved lub inny z odzieżą i daj jej w kopercie.Albo cos sobie kupi albo dołozy do tego troszke kasy i kupi coś grozszego.

Gość kup bilet do aquaparku
;)

Witaj! Ja mam 13 letnią siostrę i mogę ci napisać, co napewno ją by ucieszyło: na pewno książki (ale ona jest molem książkowym, a nie każde dziecko lubi czytać), kosmetyki (perfumy, balsamy, różnego rodzaju \"cuda do kąpieli\" - ostatnio widziałam takie fajne mleko w proszku o zapachy czekolady do kąpieli, delikatne błyszczyki lub szminki smakowe, itd. Różnego rodzaju ubrania (kolorowe skarpetki- w H&M są naprawdę fajne, ładne kompleciki bielizny, czapka+szalik +rękawiczki, bluzeczki itd), jakieś fajne młodzieżowe gadżety do pokoju (np Obrazek, różne figurki a może taki fotel-worek). Jak mi coś jeszcze do głowy przyjdzie to napiszę, ale powiem szczerze, że moja siostra nie jest zbyt wybredna i zawsze z wszystkiego się cieszy. Może zastanów się co interesuje twoją szwagierkę, jakie ma hobby i pod tym względem coś jej kup?

dzieki Julka,nasza to raczej w stylu tej drugiej,mam wrazenie ze pstro w glowie jeszcze :) kasa nie wchodzi w gre bo juz na urodziny poszlismy na latwizne w ten sposob, karnety tez nie bo jestesmy z malego miasta a tu nie ma h&m itp z ta piżama niezly pomysl,jeszcze sie zastanawiam nad mlodziezowym zegarem na sciane bo wlasnie rodzice remontuja jej pokoj i by sie przydal dzieki za wszystkie pomysly

Gość Delfina 22
Bardzo dobrym pomysłem do kupienia jest ksiazka ,,13 SKARBÓW" lub ,,ADA STRAZNICZKA SKARBU". kAZDA DZIEWCZYNA TO PRZECZYTA NAWET TA CO NIE NAWIDZI CZYTAĆ JA CHOC MAM 22 LATA TO PRZECZYTAŁAM TE DWIE I BYŁAM POD WRAŻENIEM TE KSIAZKAI BYŁY WSPANIAŁE.

Gość Lalci152
Może jakieś kosmetyki,perfumy,coś z biżuterii np.długie srebrne kolczyki,jakiś fajny ciuszek,;))

Gość moja szwagierka
"zażyczyła"/zaproponowała sobie buty reeboki:o fajnie co?

Gość moja szwagierka
też ma 13 lat

Teraz 13 latki, to jak 20 lat temu 16 latki albo i gorzej. Z tego co czytam, to najbardziej się cieszą z biżuterii, markowych ciuchów iPhonów, czy jak tam się to nazywa. No i chyba przydatna byłaby książka o konsekwencjach uprawiania seksu bez zabezpieczenia w młodym wieku.

Gość Karuu ; D
Mam 13 lat . Nie jestem molem książkowym , ale kocham muzykę . Więc chciałabym dostać ; Płyte ulubionego wykonawcy na topie są teraz [ Justin Bieber , Miley Cyrus , Paramore , Lady GaGa , Kesha ] Ubrania najlepiej rurki , lub bluzę , Hmm , MP3/4 ... Szczerze mówiąc , sama nie wiem . Niczego nie potrzebuję , bo wszystko mam ; )

Gość kochamksiążki
ja mam 13 lat ( i jestem dziewczyną ) w tym i w zeszłym roku chcę i chciałam książki. Większość dziewczyn już zwłaszcza w tym wieku lubi czytać książki ( a przynajmniej te z mojego rocznika ). Najbardziej typowo dla nastolatek (np. Pamiętnik nastolatki, Tęczowa piękność )o jakiś blogach pisanych przez nastolatki ( np. Girl online ,Fungirls ) o modzie ( ABC mojego stylu , To ja Lucy ) lub romantyczne i tutaj przykładów może być wiele ale ja osobiście polecam Czekolada z chili . Jeszcze fajna jest książka Tajemnica mojej mamy ale to raczej dla 11-12 latki. Większość z nich można kupić w empiku albo na serwisach ogłoszeniowych ja kupowałam przez allegro, ale jak kto woli. Mam nadzieje że pomogłam i powodzenia jeśli jednak nie lubi czytać książek, bo inaczej to ja nie wiem ;)

Gość Ziomalla
Wiem, że te pytanie było zadane dość dawno, ale może pomogę innym. Mam 13 lat. Nigdy w życiu nie chciałabym dostać książki, mogę wypożyczyć z biblioteki za darmo. Chciałabym dostać taką torbę listonoszkę najlepiej w jakieś emoji lub oreo. Obudowę na telefon czy coś w tym stylu. Mam nadzieję że pomogłam ;)

Gość gość
Może jakiś perfum

Gość gość
Mój syn ma 13 lat powiedział ze chce kasę albo kartę payse card czy jakoś tak .Książki o kosmosie .