Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mi_net

nie lubie czekac

Polecane posty

i juz. drazni mnie to przeciąganie spraw, podchody, zaloty, podrywy... przeciez wiadomo i tak o co chodzi - sex a jak to jest u was z tym czekaniem Panie i Panowie?

Gość tak...na pewno
jak nie lubisz czekac to idz na dziwki. jak zaplacisz to dostaniesz od razu, bez podchodow

hehe sorry wole facetow - jestem kobietą wiec teraz pewnie nazeiwsz mnie puszczalską :D:D:D

Gość no jak tam..
a ty normalny wciaz poszukujesz, widze:P powodzenia:)

jak to czego oczekuje ... oczywiscie ze sexu i to nie byle jakiego załatwionego w 3min. ale dlugich przepojonych namietnym gorącym sexem nocy, dni, porankow... kiedy mam ochote, a mam czesto

Gość no jak tam..
dobra dobra normalny;) zaprosilabym cie na kawke, bom blisko, ale jam juz zajeta:P

futrzak siedz na drzewku grzecznie i przezuwaj ;) a co do kawy ? ale czemu do jej wypicia przeszkoda jest "zwiazek" ? ja jestem "normalny mazowsze" a nie "zboczony wawa" czy "molestujacy stolyca" ;). jak mi kofeina podniesie cisnienie to nie rzuce sie na Ciebie :(

czasowych jak czasowych -zycie az tak piekne nie jest zebym mogla je spedzac wylacznie na sexie ale jesli chodzi o ilosc to nie mam z tym problemow - mnie nie boli glowa, nie mam zlych dni, a jak mam to sex jest na nie najlepszym lekarstwem. brak mi tylko kogos z kim moglabym to robic bo jak mowie przeciaganie spraw do paru/parunastu miesięcy jak u niektorych zanim pojdą do łóżka to dla mnie katorga .

Lubię futerka :-D Takie milusio - mięciusie :-D

jak to randkowac bez seksu pare miesiecy !!!!! to chyba pomylka albo ja zle czytam!!!! gdzie ty mieszkasz? w czestochowie???

Mi- net - jakaś masakra!!! Kilkanaście m-cy!!! Dramat. Współczuję.

no Brumka, tylko zeby nie bylo niedomowien. jak trzeba to mam twardo:))) ale wtedy tez tule, piescze, miziam i caluje....

qu** coala ty nie jedz wiecej tej marychy przeciez wlasnie pisze ze dla mnie to porazka :( i nie mam ochoty na takie dreptanie w miejscu a niestety wiekszosc facetow jakos tak dziwnie ma ze niby nie chca urazic czy cos albo czekają na jakies zaproszenie na pismie :o nim sie zdecydują na jakies molestowanko

a to nie mozesz sama przejąc inicjatywę?:P straszny problem sama soebie go tworzysz ;)

v33 przejmuje i co slysze ... za szybko :( taka karma trafiam na same ofiary hehe a mi chlopa trzeba takiego co od progu zlapie i powie: bez gadania do sypialni marsz , albo jak ja go dorwe to nie bedzie sie wykrecal calodniową pracą i innymi duperelami

hehe....moze to TY ich tak odstraszasz, ze czekaja na list polecony z pozwoleniem na macanko??? sam zlap go za rozporek:)

że tak powiem - przyprzyj do ściany i nie pozól się wyslizgnąć :-D