Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

co u was słychac

Polecane posty

brat_niedzwiedz ..wiem ze kafe pada jak mnie nie ma ten kto tu siedział dłuzej zauważy różnice między moją obecnoscią tu a nie obecnoscią :classic_cool:

Gość idź już lepiej
dla Twojego dobra :classic_cool:

a co tak mało wpisów???:P cream nawet ja założyłam topic pytający gdzie jesteś należy mi się kwiatek:P

no popatrz jeszcze pamietasz jak emoty wklejac :P

no dzieki za takie rady to do wiosny zostanę trunkowa :D i bede jezdzic taxi bo samochod musze zostawic w garazu

Gość morie
czesc! cream a co u ciebie? po takiej przerwie wiem juz ze bez neta mozna zyc ;) < zreszta bez tivi tez ;/ tylko zbyt malo wiadomosci ze swiata i kraju plynacych :( jestem przykladem ze bez kaffe mozna /w miare normalnie;/ funkcjonowac :)) cream ostatnia mozliwosc "zaplanowania" nocy sylwestrowej :))

Gość morie
dwie sarenki ;))) wiesz, ze do tej drugiej to ja 'w ogolnym zarysie' :P jestem podobna? wilda spokojna byla, jest, w centrum za duzo halasu :/ ale wszedzie blisko, ale i drogo, drozej niz w twojej" dzielnicy krem :/ skwara jeszcze tutaj bywa? a Pete? (chyba nie tak...)

Gość morie
"chlopak od filmow" inna ksywa jednak .. chcialam "zreanimowac" topik dla poznaniakow, ale zaniedbaliscie go, nie moge odnalezc :/ od grudnia zdaje sie podlacze sie do SIECI :) pogadamy)

Gość morie
na wildzie bywalam w kinie wilda ;)) ?czyt biedronka/ w centrum Rialto po raz drugi