Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wryyy

BARDZO DUŻO JEM-to jakiś koszmar!

Polecane posty

Gość A ja żre xd
No ja mam podobnie xd Śniadanie kawałek chleba i herbaa, 2 śniadanie znowu chleb, obiad coś i potem nie jem dużo. A o 19 - 20 atak na słodycze, zawsze są ofiary xd Ja też 'nie jestem gruba' xd Mam 163,4 m i 54 kg. Ważyłam się specjalnie xd Ok nie wypowiadam sie, bo nie mam poco, bo żre ciastka XD Ale właśnie to jest najstraszniejsze gdy jest okres ._. Wtedy to broń Boże, pudełko ciastek, czekolada x4 XD

Gość polecam wam książkę
Polecam książkę Dominique Loreau Sztuka umiaru. Ta pani je jak ptaszek i pisze o tym, jak ograniczać się w jedzeniu. Muszę przyznać, że i na mnie to zadziałało, a to dlatego, że tak jak ona nakładałam sobie mało na talerz i na początku wmawiałam sobie, ze tyle mi wystarczy, a jak zjadłam to na silę myślałam: kurcze ale sobie pojadłam, nie czuję już głodu. Po kilku dniach naprawdę zaczęłam tak mysleć!!:) teraz nawet lubię być głodna, bo wiem, że długo wytrzymam :) kiedyś tylko mi burknęło w żołądku i już pędziłam coś zjeść, teraz dobre 2 godziny może mi głód narastać i nic się nie dzieje, świat nie wybucha, mi ciągle wystraczają małe porcje na zabicie glodu:) A najpiękniejsze- CHUDNĘ BEZ WYSIŁKU!!:) Najlepiej zacząć po świetach, jak człowiek taki przeżarty, to nawet się głodu nie będzie czuć

Gość polecam wam książkę
Sposób na jedzenie czekolady- odłamuję 3 kawałki. Resztę ładnie opakowuję, chowam do szafki. Nie myslę o tym, że więcej nie zjem, tylko myślę, że ta czekolada będzie tu na mnie czekać, świeża i pyszna, do np. pojutrza. 3 kawałki kładę na talerzyku, wychodzę do pokoju. I jem mega powoli. Jem poł godziny. Tak, jakby to była najcenniejsza czekolada świata. Myslę o tym jaki ma cudowny smak. Kąseczek po kąseczku. Nie oglądam wtedy tv, bo połknę te kawałki bez żadnego myślenia i pognam po jeszcze :) Przysięgam, jak będziecie tak robić, to stwierdzicie po drugim kawałku, że trzeci niepotrzebny, bo czujecie się, jakbyście zjadły całą czekoladę, tak wam słodko. Nie myślcie o tym, żeby więcej w d**ę napchać:) myslcie, że jesteście takie z******te, że delektowałyście się 3 kawałkami, a tyle pysznej czekolady zostało na pojutrze! cóż za oszczędność! :)))

Gość gość
czesc z piszacych ma problem kompulsywnego objadania polegajacego na jedzeniu pod wplywem stresu.Mnie w takim wypadku pomaga zapalenie papierosa,ale jak nie mam pod reka to oprozniam lodowke.Dobrym wyjsciem jest spacer,nalezy uswiadomic sobie gdzie lezy problem.

Gość gość
mi pomógł taki suplement Appetite Control

Witam! Miło słyszeć, że suplement diety Appetite Control pomaga Pani. Dodam, że w odchudzaniu ważna jest odpowiednia dieta i aktywność fizyczna. W takim przypadku odpowiednia suplementacja taka jak Appetite Control ma sens i wspomaga proces utraty wagi. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość zalinda
A jak stosować ten suplement?

Gość Calineczka113
Podłączam się pod pytanie wyżej. I czy można go przyjmować z innymi suplementami? Jestem b ciekawa dzialania tych aqua slimów :)

Witam ponownie! Suplement diety Appetite Control najlepiej przyjmować pół godziny do godziny przed posiłkiem. Spożywać z dużą ilością wody celem zagwarantowania, że produkt dotrze do żołądka. Zalecana dawka Apetite Control, która pomaga w utracie wagi to 6 kapsułek dziennie, w trzech dawkach po 1 g (2 kapsułki) każda, z 1 lub 2 szklankami wody, przed posiłkiem, w ramach diety niskokalorycznej. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość Packa97
A każdy może go stosować?

Witam! AquaSlim jest suplementem diety przeznaczonym wyłącznie dla osób dorosłych. Produktu nie powinny przyjmować kobiety w ciąży, matki karmiące, a także osoby uczulone na którykolwiek ze składników produktu. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Z wszystkich suplementów jaki do tej pory wypróbowałam najbardziej na mnie działa Aqua Slim, są to takie saszetki które rozpuszcza się w wodzie. Są różne smaki każdy może coś wybrać dla siebie

nadmierne objadanie się to jest problem utkwiony w psychice. i należy rozwiązać problem/przyczynę, a nie oszukiwać się i likwidować skutki.

Gość Danuska79
Często nie traktujemy jedzenia jako jedzenie z racji pożywienia tylko jako nagrodę lub ucieczkę od czegoś. Dziewczyny przeczytajcie artykuł, który daje wiele do myślenia odnośnie relacji z jedzeniem: http://kobieta.dziennik.pl/twoje-emocje/artykuly/453539,psychologia-jedzenia.html. Ja zrozumiałam swój powód wieczornego obżarstwa i zdecydowanie łatwiej mi identyfikować elementy, które popychają do nadwagi.

Gość gość
no mi też pomógł dopiero Aqua Slim na szczescie :P

Gość gość
Nadmierne problemy z objadaniem się mogą świadczyć o chorobie - tzw. jedzenie kompulsywne. Trzeba udać się do dietetyka lub najlepiej psychodietetyka. Nie powinno się tego lekceważyć.

Gość gość
No właśnie aquaslim to suplement, który ogranicza nadmierny apetyt. Jak zawsze miałam dużą słabość od słodyczy tak teraz jem je na prawdę rzadko.

Gość gość
Wie ktos gdzie mozna kupic ebook tej ksiazki "Sztuka umiaru"? Szukam i znajduje tylko papierowe wersje.

Gość gość
Mi pomógł Jezus z przejadaniem. Pomodliłem się do niego o to żeby pomógł mi się nie przejadać i nie dość że zacząłem mniej jeść to jeszcze mam o wiele mniejszą ochotę na słodycze potrafię sie po prostu lepiej kontrolować

Gość gość
Mi na walkę z nadmiernym obżeraniem się pomógł aqua slim. To suplement, który wspomaga odchudzanie i właśnie ogranicza nadmierny apetyt.

Witam! Dziękuję za wzmiankę o suplemencie diety AquaSlim. Ten suplement to zestaw 3 aktywnych składników, które uzupełniają dietę podczas procesu odchudzania. W jego składzie zawarte są: L-karnityna, która uzupełnia dietę osób aktywnych fizycznie; garciniacambogia, która pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów oraz zmniejsza uczucie głodu; chrom, który wspiera metabolizm makroskładników odżywczych oraz pomaga utrzymać prawidłowy poziom cukru we krwi. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Wielokrotnie mając takie efekty w postaci potrzeby podjadania w swoim ciele, jest coś co wywołało to następstwo. Może to być przeczyna, która cały czas gdzies w środku siedzi, mogę polecić na ten temat artykuł M. Grzesiaka właśnie o sytuacji, a której niezdrowo traktujemy jedzenie. Konkretne przykłady sytuacji, w których właśnie jjemy za dużo, albo za niezdrowo dają do myślenia ! Mi zdażyło się podjadać niekoniecznie ogólnie wszystko co można zjeść, ale moim dominującym składnikiem były słodkości, szczególnie, gdy zapragnęłam się lepiej poczuć. To pozwoliło mi zdać sobie sprawę z tego, że nie jedzeniem poprawia się własne samopoczucie, ale powinno się to robić rozwiązaniem konfliktu wewnętrznego, albo rozmową, napewno nie obżarstwem… Tutaj artykuł o psychologii jedzenia: http://kobieta.dziennik.pl/twoje-emocje/artykuly/453539,psychologia-jedzenia.html

Gość ffinka
Wilczy apetyt ....objaw nadkwasoty żołądka .