Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś mmmmmmm

jak wyglada taki okres???

Polecane posty

Gość ktoś mmmmmmm

jak wygladal wasz pierwszy okres po porodzie/karmieniu piersia??? Bo ja zaczelam dziwnie plamic, tzn na majtkach zauwazylam czerwone plamy, a nic ze mnie nie leci... czy to moze byc to?? jestem 3 miesiace po porodzie

Gość ona grzeczna
a moze to druga ciąża?;)

Mój pierwszy okres też nie był taki jak przed- żadnego normalnego krwawienia tylko intensywne plamienie.

moj po drugim porodzie tez byl dziwny :-o najpierw dostalam plamienia , rano zobaczylam plamy krwi na majtkach, ale to byly moze ze 2-3 krople, wiec juz w kalenarzu zaznaczylam poczatek okresu (zero boli, napiecia przed okresem jak zawsze mialam itp) no i na tych 2-3 plamkach sie skonczylo-nie wiem co to mialo byc :-o jakis tydzien pozniej, znowu to samo :-/ z tym ze bylo braozowe plamienie a ze czasami tak mialam zanim zaszlam w ciaze ze przed @ dostawalam brozowych plamien bylam pewna ze teraz dostane prawdziwy okres i znowu nic... w sumie takie plamienia dostawalam lacznie z 4 razy no i pewnego dnia wziely mnie takie nerwy na wszystko (to u mnie normalne przed @ ;) ) i okazalo sie ze wieczorem dostalam okres - juz ten prawidziwy-zerowy bol za to normalnie krwotok trwal ok 4 dni i nagle zniknal, a normalnie mialam ze stopniowo krwaiwienie ustawalo a tu inaczej, wieczorem 4 dnia pamietam ze lecialo jak z kranu a w nocy i rano juz sucho pozniej po 30 dniach znowu okres i tez zero bolu krawawienie normalne juz

Gość ktoś mmmmmmm
taaaa, druga ciaza. wez mnie nie strasz... czyli bardzo mozliwe ze to poczatki okresu???na to by wygladalo, dzieki dziewuszki. tak wie czekam, moze w koncu sie rozkreci...