Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 172 cm

czy to prawda ze faceci wola niskie dziewczyny?

Polecane posty

Gość soven
dla mnie 172co to ideal :) i oczywiście szczupła

Gość soven
:) no jestes szczesciara :) ja mam 181cm.....a chciałbym byc wyzszy ale i tak jestem zadowolny :)

kiedys ( to bylo dawno dawno temu) chcialam byc nizsza bo facet mnie zostawil dla takiej malej a sam mial ponad 190cm ale to bylo dawno mloda i glupia bylam:)

Gość soven
hehe chyba bardzo młoda ;)

Jakimś cudem i wysokie i niskie kobiety mają mężów, narzeczonych, kochanków i znajomych... Dlaczego? Bo każdy lubi coś innego. A ponoć o gustach się nie rozmawia. Wyskokie i szczupłe dziewczyny są modelkami bo: a) na nich lepiej widać krój itd ubrań b) wie ktoś coś o homosekusalnych pojektantach? warto poczytać czemu modelka nie powinna mieć biustu ;) c) niskie kobiety trudniej zauważyć na wybiegu A co do pytania: każdy woli co innego.

Gość do ah_te_Kobiety
sypiasz z kłodą:D co mają powiedzieć pary gdzie różnica wzrostu jest znaczna np. ona 160 i on 190???

Gość Candy08
kur*a ludzie :/ Wszyscy tak piszecie,że niskie kobiety źle wyglądają itd a jakoś na ulicach widać,że to właśnie takie mają największe powodzenie.Dużo częściej faceta nie mają wysokie niż niskie. A to że modelki są wysokie,to żadne tłumaczenie,bo wiadomo jak one wyglądają.Wg mnie każdy wzrost ma swoje zalety i wady, najważniejsze żeby mieć ładną twarz i figurę,wzrost nie jest aż tak ważny :) Ja mam 170 i to jeszcze ujdzie,nie chciałabym mieć np 180.Pozatym o gustach się nie dyskutuje :) Więc są faceci którzy wolą niskie,i ci,którzy wolą wysokie :D PS.Tak się zastanawiam,bo podobno najczęściej wysocy faceci wolą niskie,a niscy wysokie,więc myśle że jeżeli to prawda to już sobie wyobrażam kto tu siedzi :D

Gość gulkin
wysokie giganty są męskie, jak mały facet bierze wysoką to ma skłonności gejowskie lubu czuć się kobietą --ta wielka zazwyczaj nim rządzi i pomiata

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaaa
fs

Gość pinky1411
atrakcyjnosc nie ma nic wspolnego ze wzrostem..powiem i jedna rzecz niscy sa bardziej slodsi takie niewiniatka i to sie bardziej chlopakom podoba a nie jakies patyki....chodze na silownie itam jest duzo wysokich chlopakow ..a ja ma 168cm i na mnie spogladaja..hehe ciesz sie ze jestes niska wzrost cie nie wyklucza...:)

Gość pinky1411
acha i jeszcze zapomnialam dodac jak chcesz by wysoka to choc regolarnie na basen basen cie wydlurzy.hehe

Gość wysokie są ładniejsze wg mnie
pinky - Ty lepiej do książek lepiej zaglądaj niż do siłownii. Chociaż jak jesteś taka głupia, o czym świadczy sam fakt tego co piszesz:P to hmm... może dresy z silownii to najlepsze towarzystwo dla Ciebie :) niskie słodkie? takie male coś wymalowane i w obcasach jest slodkie? slodki to może być szczeniaczek, ale nie dorosła kobieta!:o ktoś napisał, że ktoś kto woli wysokie ma sklonności 'gejowskie'. Dla mnie skoro takie ktoś wysoki woli niską-niską, to ma sklonności pedofilskie...:o

Gość Geemboos
Najpiękniejsze kobiety na świecie nie są wysokie. Shakira 154cm Aylar Lie 157cm Salma Hayek 157cm

Gość no ta Aylar Lie
jest mała ale utalentowana, widziałem jej filmy...

Gość Pieniążek - ona
Po pierwsze, to nieprawda, że tylko niskie dziewczyny mają wysokich facetów :) ja 170 cm miałam chłopaków o wzrości (w kolejności) : ok.178cm 188cm ok.174cm 185cm 185 cm - teraz Moja koleżanka 155 cm ma cały czas chłopaka ciut wyższego ode mnie ok. 174cm. Koleżanka 175 cm ma chłopaka ok. 2 metry bardzo wysoki. Sąsiadka ok. 160 cm ma chłopaka chyba niższego ode mnie jakieś 168 cm Zgodzę się z tym, że niskie dziewczyny mają ten wielki plus, że mogą ubrać szpilki 15 cm i zaje******* wyglądają takie szpilki, a ja założę góra 10. Ale w płaskim butach mam długie nogi, a koleżanka 155 cm nawet fajnie wygląda w płaskich ale ma krótkie nogi i wydają się na grube, ale za to super ślicznie wygląda w szpilkach z 12 cm extra wygląda. Mój były 188cm miał przede mną dziewczyny ok. 175 cm , a po mnie widziałam go z dziewczyną hmm no nie wiem ale troche tylko nizsza od niego, wiec wniosek taki, ze lubi wysokie. Uważam jednak, że najważniejsza jest: 1) twarz 2) figura 3) biust 4) włosy jeśli chodzi o ocenianie przez facetów, nie wspominając oczywiście o charakterze :P Zauważyłam, że koleżanki nie urażając ale brzydkie mają fajnych mężów, a te największe laski ze szkoły (makijaż, fryzjer, najlepsze ciuchy itp.) są same lub z nieciekawymi typami. Facecetom podobają się takie super laski, ale na żony wybierają skromne dziewczyny, taki jest mój wniosek.

Gość TINIO
jak ktos wybierajac ukochana osobe kieruje sie swoimi kryteriami(np wzrostem) to jest zenada !!! zakochujac sie w danej osobie kreci cie wszystko -caloksztalt ! inteligencja -zapach -wyglad i serce . a ten kto szuka idealu z filmow itp -to niech szuka dalej --tacy nie istnieja :)

Gość blanke
Wolą niższe od nich. Mój facet ma 205 , ja 176. Ciągle mówi mi że jestem za '' niska'' dla niego, bo 30 cm różnicy to sporo.

Gość Blondas_Krk
Według mnie najlepszy wzrost dla kobiety to tak mniej więcej 170 cm.

Pieniążek - cóż Ty za herezje głosisz :) Niska dziewczyna źle wygląda w takich naprawdę wysokich obacasach, wręcz śmiesznie - bo nóżki wydają się takie króciutkie, a buty takie wysokiw. U wysokich kobiet nie ma tego problemu i to te mogą sobie pozwolić na obacy 15cm czy wyższe :)