Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 172 cm

czy to prawda ze faceci wola niskie dziewczyny?

Polecane posty

Gość a coo jesli
Wysoka dziewczyna jest : gruba, brzydka, nieciekawa? Czy uważacie, że wzrostem nadrobicie te braki? Jakoś nie widzę specjalnie wiele ładnych wysokich dziewczyn - jak to określacie "fajnych lasek"

Gość 198cm
czysta teoria, bo nie mam smiałości żeby sie przy niej zakręcić...

Gość przewaga niskich kobiet
niestety drogie wysokie panie musze was zmartwic bo my niziutkie mamy wiekszy wybor znalezienia faceta: mozemy spotykac sie z niskimi, srednimi i wysokimi facetami podczas gdy wy mozecie tylko przebierac w tych wysokich (ktorzy czesto wola niskie kobiety). tak wiec pocieszanie sie dlugimi nogami jest bez sensu bo my nie mamy wcale krotkich nog - mamy je proporcjonalne do naszego wzrostu:)a poza tym zauwazylam pewna prawidlowosc - wysokie kobiety (te ktore maja niby takie ekstra ciala) przewaznie nie grzesza uroda jesli chodzi o twarz. najpiekniejsze kobiety to te o wzroscie 150 do max 170 cm!!!

Gość kolejna idiotka...
ta wyzej:P

Gość przewaga niskich kobiet
prawda boli....

Gość TAKA PRAWDA
Wysokie są atrakcyjniejsze: - zazwyczaj wysokie maja zgrabniejsze ciało - dłuższe nogi - wyglądaja jak modelki - są ZAUWAżALNE i faceci bardziej na nie zwracają uwagę - poruszają się z wdziękiem i gracją - nie wyglądaja jak karły czy też 10-letnie dzieci, tylko jak dorosłe kobiety - nie pytają ich o dowód jak chcą kupić piwo :P -a jak myślicie, dlaczego to właśnie WySOKIE są wybierane na modelki, hostessy itp ?? Sami sobie odpowiedzcie

Gość no to ja powiem ze
mow sobie co chcesz. i tak niskie kobiety zadza!!! i dziwi mnie to ze wy wysokie wyzywacie nas od karlow itp. bo my przynajmniej mamy klase i nie nasmiewamy sie z was. co do modelek to wiadomo ze wiekszy wieszak jest lepszy:)

Gość facet obiektywny...
bo my przynajmniej mamy klase i nie nasmiewamy sie z was. co do modelek to wiadomo ze wiekszy wieszak jest lepszy Ty masz klase? juz Twoja wypowiedz mowie ze raczej nie:P

Gość no to ja powiem ze
facet obiektywny... poczytaj sobie wypowiedzi wyzej te od wysokich kobiet a dopiero potem sie wypowiadaj

Gość KazdyFacet
Prawda Boli, dla kogo ? Jak jest topik ze faceci wola niskie dziewczyny to prawda boli dla tych co mysla ze sa za wysokie, wtedy faceci pisza zalosnie ze wola nizszych i .... Jak jest topik ze dziewczyny wola wyzszych to wtedy kobiety robia krzywde tym facetom co nie maja powizej n.p. 180, wiekszosc nie ma, to obrazaja wiekszosc. Ciekawe komu potrzebna taka diskusja, jak macie kompleksy powazne to na to jest psycholog i przestancie innych wciagac w wasze problemy.

Gość facet obiektywny...
ale to TY napisalas ze macie klase ale jakos tego w Twojej wypowiedzi nie widac

nie pytają ich o dowód jak chcą kupić piwo mam kolezanke 160 cm wzrostu....tez jej nie pytaja o dowód a ma 17 lat powiem wiecej...czesto u nas w sklepie dostaje gratisy... po prostu jest MEGA SYMPATYCZNA:D i atrakcyjna..... wdziekiem i twarza zabiła by nawet scarlet johansoon i charlize theron razem wziete :D

Gość no to ja powiem ze
facet obiektywny... nie dosc ze jestes nieobiektywny to jeszcze nie kumaty. nie bede wchodzic w dyskusje z toba bo szkoda czasu.zegnaj

Gość prawda jest jeszcze taka
że wysokie kobiety wyglądają extra czy w szpilkach czy to w płaskich klapkach a niskie muszą sie katować non stop szpilami albo koturnami bo inaczej niestety nogi są po prostu krótkie:-o

Gość ble ble ble ble ble ble
pierdolenie bez sensu

Gość sexy chalupa
kawa na lawe\! wiekszosc facetow woli niskie kobiety, glownie chodzi mi tu o zwiazek, ale na ulicy uwage przyciagaja wysokie kobiety(tak zwane laski szprychy^^), niskie sie raczej pomija wzrokiem (nie chce tu nikogo urazic) i nie ma czegos takiego ze jak mala to gruba i paskunda!! to samo dotyczy wysokich nie wiem jak wogole mozna bylo wymyslic cos takiego, tak jak juz ktos mowil, ladna kobieta ma swoje proprcje bez wzgledu na wysokosc. No i najwiecj slicznotek ma wzrost od 165 do 175 ale oczywiste ze po nimi tez jest masa olsniewajacyh dziewczyn eehh OBiektywna opinia faceta! pozdrawiam was wszystkie

Gość radosnanaaa
wg mnie jak sie dziewczyna podoba facetowi to nie ma dla niego znaczenia czy ma ona 150 160 czy 170 cm wzrostu

Gość sexy chalupa
racja racja, mialem tylko na mysli ze najwiecej ladnych jest w tym przedziale.. a moze to tylko moj gust;]

Gość radosnanaaa
czyli ja sie mieszcze w pzredziale mam 172cm:)

Gość sexy chalupa
hehe tak;d w sumie to moja ulubiona wysokosc ;] ja mam 174 czuje sie niski...ale lubie dziewczyny o podobnym wzroscie

Gość 198cm
dla mnie wzrost dziewczyny to nieistotny szczegół, w kazdym razie nie jest żadnym kryterium podobania sie lub nie

Gość klklkklklkk
ja zaliczam się do tego przedziału "niskich" i nienawidze moich 156 centymetrów! ile ja bym oddała, żeby facet mógł się odwrócić na ulicy podziwiając piękne długie nogi:/

Gość czewony _ kapturek 23
Faceci nie lubią ani niskich dziewczątek ani wielkich "koszykarek". Z doświadczenia widzę że najwieksze powodzenie mają te średnie laski. I to fakt, choc jestem kobietą uważam, że dziewczyny "normalnego" wzrostu (jakieś 164 cm względnie 168 ) prezentują się najlepiej.

Gość gapcio kapcio
165 - 170 cm ideał, poniżej 160 cm ojj niebardzo :(

a ja mam w nosie wzrost :) ale jakoś faktycznie upodobałem sobie niskie :) tylko one nie do końca są wygodne w łóżku :) jak leżę na takiej 164cm to buzie ma na wysokości mojej klaty :) wtedy muszę się gimnastykować żeby jakoś ją całować :) co więcej podczas \"pompowania\" taka mała kruszynka wiecznie mi podjeżdża do góry i muszę ją ściągać na dół albo mocno trzymać :) natomiast z wysokimi jakoś niema tego problemu. jednakże i tak uważam że małe jest poręczniejsze ;)