Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 172 cm

czy to prawda ze faceci wola niskie dziewczyny?

Polecane posty

Gość tak...na pewno
chce byc atrakcyjna a bedac niska niestety nie jst nie wiem co ma wspolnego atrakcyjnosc ze wzrostem. olsnij mnie bo nie kumam.

Gość tak...na pewno
poza tym wygladu nikt sobie samnie wybiera wiec nie widze sensu obrazania kogos kto jest np niski

ja jestem niska i cieszę się dużym powodzeniem, wzrost nie ma nic do rzeczy, ważna jest uroda i całokształt, bo jeśli będziesz wysoka i gruba, to co ci ten wzrost pomoże? nic! :P a często słyszałam od facetó, że wolą niskie, bo się mogą nimi opiekować i są takie kochane drobne i na rękach mogą nosić całymi dniami, o! :P

tak...na pewno jzu z Twojej wypowiedzi dalo sie wywnioskowac ze jestes niska male jest slodkie pisza tylko niskie dziewczyny aby jakos "usprawiedliwic" swoj wzrost ja nie mam kompleksow TY tez nie powinnas miec grunt to akceptacja siebie:D tzrymaj sie:D

Gość ksksd
to ze tak maly wypierdek nie wyglada atrakcyjnie ma krotkie nogi, wyglada jak dziecko...a ja chce byc kobieca'

Gość tak...na pewno
to ze tak maly wypierdek nie wyglada atrakcyjnie ma krotkie nogi, wyglada jak dziecko...a ja chce byc kobieca' moze ty wygladaszjak wypierdek. ja nie. pomomo ze wzrostem nie grzesze

Gość tak...na pewno
dziewczynka w szpilkach tak...na pewno jzu z Twojej wypowiedzi dalo sie wywnioskowac ze jestes niska male jest slodkie pisza tylko niskie dziewczyny aby jakos "usprawiedliwic" swoj wzrost ja nie mam kompleksow TY tez nie powinnas miec grunt to akceptacja siebie tzrymaj sie napisalam wyzej ze mam 155 cm i wcale nie usprawiedliwiam swojego wzrostu a wrecz nie mam kompleksow na tym punkcie.

Gość ksksd
no to juz samomowi za siebie .Wygladasz jak kazda niska :( przykro sie przyznawac do tego ale tak jest

"blysne i to dwiema hiih" no jak bedziesz miec zgrabniutkie to bedziesz mnie magnetycznie trzymac przy sobie dopóki zechcesz :d ;)

Gość dlutkamajutka
to powinnas miec kompleksy bo jestes lodziara (robisz loda na stojaco) :/ wspolczuje ...155 !!!!! o masakra

Gość tak...na pewno
ksksd skoro tak ci przeszkadza twoj wzrost to wez sie powies albo utop i przestan pierdolic bo mi sie niedobrze robi jak czytam takie gowno

Gość dlutkamajutka
jestes wypierdkiem hahaha i nic na to nie poradzisz hahaha

Gość tak...na pewno
dlutkamajutka to powinnas miec kompleksy bo jestes lodziara (robisz loda na stojaco) :/ wspolczuje ...155 !!!!! o masakra szkoda komentarza

Gość adressdsssss
oj chyba kts tu jednak ma kompleksy bo bardzo sie denerwuje :P

Gość tak...na pewno
dlutkamajutka moze i jestes wysoka i ldana (bo wedlug ciebie niskie to brzydkie) ale pamietaj ze wyglad to nie wszystko zawsze moze ci sie przydarzyc jakis wypadek i wtedy juz taka piekna nie bedziesz. no i co ? ciesz sie poki mozesz bo uroda przemija a na brak rozumu nic nie poradzisz. wspolczuje

Gość dlutkamajutka
ja jestem idealna mam 170 :)

Gość dggbacda
kochana zawsze moze zdazyc sie wypadek jakis masz racje :( dlatego nie przejmuj sie swoim wzrostem :) :) zyj i pozwol zyc innym .Zycie jest krotkie!!! ciesz sie z tego co masz bo przeciez moglas urodzic sie chora, sparalizowana.... carpe diem

Gość dlutkamajutka
wg mojego mezczyzny :) rodzicow znajomych , calej rodziny :) zawsze zachwycaja sie moja figura ( w tym wzrostem )

Gość dlutkamajutka
musze zmykac do mojego idealbnego faceta :) trzmaj sie i lecz kompleksy :)

Gość tak...na pewno
dlutkamajutka taka jestes idealna...szkoda tylko ze glupia jak but. a moich "komplesow" leczyc nie musze bo ich nie mam.jestem zadowolona z tego jak wygladam i zawsze mialam duze powodzenie u facetow. oby jak najmniej takich zapatrzonych w siebie kretynek jak ty...

Gość qeulle
rany, jakie Wy jestescie popierdolone ( to do tych wysokich dziewczyn kieruje). Gdzie nie wejde na forum krytykujecie te niskie dziewczyny, nasmiewaice sie z nich itd. Moze to wlasnie wy macie jakies kompleksy?

Gość qeulle
zazdoscice im, ze maja wieksze powodzenie u wysokich facetow niz wy te smukle i wysokie

Gość 198cm
Różne mi się podobały w życiu, najwyższa miała jakieś 180. Teraz mi się podoba dziewczyna co mi sięga trochę powyzej łokcia, czyli ma coś koło 150...