Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona żona

zboczony mąż????????????

Polecane posty

Gość żona żona

czy moj maz jest zboczony???prosze ocencie. Na codzien jest kochajacym mezem i ojcem, mamy dwojke dzieci. Jest czuly, mily, pomocny, taka przylepa, mozna powiedziec ze nawe pantoflarz. Ja decyduje o wiekszosci spraw, a on jest podporzadkowany. Taki juz jest, taki typ. Kocham go bardzo ale ostatnio w historii na kompie zobaczylam zupelnie przez przypadek(bo zcegos szukalam) na jakie strony wchodzil wieczorem kiedy ja juz spalam. A mianowicie na ostry sex, jakies fetysze, pissing, wiazania, bicie, gwalty... och kurwa.To co obaczylam na tych zdjeciach... no masakra. Sex taki NAPRAWDE OSTRY!!!!! W lozku jest nam dobrze, czasem zaszalejemy i kochamy sie mocniej, ostrzej, ale tak na poziomie. Raz nawet mnie zwiazal, chcielismy sprobowac jak to jest... Ale to tylko tyle. A te strony... czy on jest normalny?? co mam myslec?? Pomozcie... dziewczyny i faceci, wypowiedzcie sie, plissss

Gość we łbie bardziej porąbane niż
mąż raczej normalny, szuka różnych bodzców, tylko ogląda, nie realizuje... też czasami zaglądam na takie różne stronki... ale staram się zaglądać z moim mężem

Gość paco rabannnne
jest normalny tylko ty jestes starom pisdom

Gość żona żona
ale nie chyba NA TAKIE!!! owszem, sama czasem wchodze na sex.pl. ale kurwa to co zobaczylam na tych jego str. to masakta. jakies fotki z gwaltami, przemoca, biciem, wiazaniem, kneblami?????? nie uwierze ze kazdy na takie wchodzi. czy naprawde to normalne? co do meza on naprawde z wyboru jest taki podorzadkowany mnie, probowalam go zmienic ale nieda rady. owszem, jak trzeba to umie sie postawic ale to juz naprawde w wyjatkowych sytuacjach

Gość on jest normalny to z toba jes
t niehalo, kloda z ciebie "seks tylko na poziomie" buehehehehe :D

Gość Shao_Lin
Może z ciekawości wszedł. Zapytaj po prostu, tak będzie najłatwiej

Gość żona żona
zadna kloda, chodzilo mi o to, ze zadnych knebli ani gwaltow my nie stosujemy. dodam ze sex nasz jest super, i wcale nie taki po bozemu, absolutnie, wrecz przeciwnie. to zescie mnie uspokoili troche, dzieki. coz, niech juz tak bedzie.

\"bo jest pewnie podświadomie sfrustrowany kobiecą dominacją w jego życiu\" cos w tym moze byc, ogladajac bite czy gwalcone kobiety chce odreagowac ...