Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 24, 2008 Muszę jeszcze ze 2 godzinki siedzieć w pracy (pracuję do 16)... potem długa jazda do domu... a w domu czeka na mnie... pyszny WEGETERIAŃSKI BIGOSIK! Z pieczareczkami, wlasnoręcznie zbieranymi prawdziwkami i podgrzybkami, suszonymi śliweczkami i mięciutkimi pulpecikami sojowymi, idealnie przyprawiony... Jestem głodna! O Mój Bigosiku, jakże mi Cię brak w tej chwili :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Listopad 24, 2008 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 24, 2008 :( :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapiekanka z kalafiora Napisano Listopad 24, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twój Bigosik Napisano Listopad 24, 2008 właśnie się przegryzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miyuki 0 Napisano Listopad 24, 2008 e tam. bigosik bez mięska to nie bigosik:P ale trzymam kciuki. dotrwaaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 16 byla dawno temu Napisano Listopad 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 24, 2008 Wiem, że 16 była dawno temu :( a do domu jadę 2 godziny... O, mój bigosiku :( :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piorun z dupy Napisano Listopad 24, 2008 oj będzie sranko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Listopad 24, 2008 Po bigosiku? Eee, niee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach