Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zainteresowana.

jak ustawić faceta ?

Polecane posty

Co zrobić żeby Wasz mężczyzna robił to co chcecie i jak wytłumaczyć mu że nie podoba się wam np to że pali albo za dużo pije...

musisz mu non stop robic awantury o byle co, po czym po chwili byc bardzo mila i potem znow awantura. Tylko uwazaj bo im bardziej bedziesz chciala ustawic mezczyzne tak bardziej on nie bedziesz szczery wobec ciebie, taka zaleznosc wystepuje.

ustawić to możesz budzik by cie rano obudzil. a faceta, którego nie akceptujesz - zmień.

Sposobem: Przytakuj mu, mów jaki to on męski i jaki ,,niepantofel\" a za plecami rób to co chcesz. Gorzej z alkoholem. Jeśli Cię nie za bardzo kocha to nie rzuci. Musisz postawić sprawę jasno.

Gość kamelka334
facet jeśli pije " nadużywa" alkoholu, nie przestanie pić przy naszej prośbie, musi coś stracić żeby otrzeźwiał i wiedział co robi, na to nie ma lekarstwa taki jest nasz dzisiejszy świat i nic tego nie zmieni . moim zdaniem dobrym sposobem jest olać takiego faceta bo nie tylko miłośc trzyma nas przy nim ale też nasze nerwy siadają i wysiłki , prośby i błagania wogóle.. trzymajcie się:) trafnego wyboru.

Gość roxi91
"Trzeba coś stracić, by coś docenić, żeby odzyskać, trzeba się zmienić" Jeśli facetowi zależy na Tobie nie zostawi Cię:) nawet jeśli go sobie trochę ustawisz po swojemu np: Będziesz oglądać tv jaką ty lubisz(nie on) lub kiedy on chcę się spotkać np o 17 a ty wolisz o 18. Jak Cię kocha przystanie na tym, jeśli nie nie jest Ciebie wart i nie szanuje Twojego zdania i poglądów. Ja mam pewność 100%-wą, że mój kotek cokolwiek zrobię on i tak mnie nie zostawi(może trochę się trochę pogniewa, ale na krótko) Powodzenia!

Gość króliczek przytulanka
Najlepiej ustawić go frontem do otwartych drzwi i dać mocnego kopa!

Gość Pack////
Sssij ptaka swojego faceta, a nie myśl o ustawianu go. Twoje zadanie to zadawalać go i dawać powody do dobrego traktowania. Kobieta powinna znać swoje miejsce!

Porozmawiaj szczerze, choć niekoniecznie śmiertelnie poważnie i tyle. Będzie chciał nad sobą popracować, ok, nie będzie - albo akceptujesz takim, jakim jest albo zmieniasz model. A jakieś dziwne podchody to tylko mogą się zakończyć niepotrzebnie dramatycznym finałem. Miałem taką sytuację, że notorycznie byłem nagabywany do zmiany czegoś, co uważałem za jak najbardziej ok i w którymś momencie podziękowałem za współpracę, ponoć bardzo nieoczekiwanie. Aczkolwiek nie dotyczyło to tego, co robię, tylko raczej tego, czego nie robię a ona chciałaby. Tak więc w którymś momencie trzeba wybrać, a nie próbować ulepić idealnego plastusia.