Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

Obiecany poradnik

Polecane posty

Gość yoyoyo 74
OOO SUPER

Bez sensu... czy to ma jakieś znaczenie? To ma pomóc komuś?

Gość glos rozsadku
dziekuje za uwazne czytanie i podniesienie tematu :-) pozdr.

Gość glos rozsadku
Wybacz Predatorko, ze nie zauwazylem i nie nagrodzilem jakze waznego podniesienia topiku ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
tak dla zachety wszystkich niesmialych, ktorzy chcieliby poradnik rozwinac ;-) pozdr.

no tak.. glos zacheca i dziekuje ciagle za podnoszenie tematu.... prawdziwy gospodarz:):):) szarmancki....:) oto moje drogie Panie 100% mężczyzna:)

Gość glos rozsadku
o TY!!! prosze mi tu nie robic takich rzeczy Droga Predatorko :-)

Gość glos rozsadku
Predatorko, sprawdz sobie w slowniku ;-) podpowiem, ze ma to zwiazek z natura modliszki ;-) pozdr. Ps. Serdecznie zachecam do rozwijania poradnika

to ja prosze jeszcze 3 czesc dla mezczyzn :P chetnie poczytam..

Gość glosie Ty sie ewidentnie
nudzisz

Gość glos rozsadku
to calkiem niezla mysl, patrzac na ilosc problemow zglaszanych przez bezradnych facetow, ale.... po pierwsze - wydaje mi sie, ze okolo 70% tych wlasnie meskich problemow tu zglaszanych to prowokacje po drugie - meskim poradnikiem de facto powinna zajac sie kobieta ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
ja ewidentnie mam frajde :-) pozdr.

Gość glos rozsadku
zachecam!!! :-) pozdr.

Poradnik dla mezczyzn: 1. Szanuj swoja kobiete 2. Nie kłam, nie oszukuj i nie zatajaj waznych informacji (np. zona i dzieci:P) 3. Nie zdradzaj - jak chcesz miec inna kobiete to po prostu wczesniej sie rozstan z obecna 4. Okaz kobiecie troche bliskosci - np przez przytulenie bez podtekstow 5. Staraj sie o swoja kobiete 6. Pomagaj jej (w domu tez :P) 7. Rozmawiaj z nia - okaz troche zainteresowania. 8. Jak Ci jakies jej zachowanie przeszkadza - powiedz jej ale na spokojnie i bez obrazania 9. Pamietaj ze kobiety sa wyczulone na 'pierdoly' - wrzucenie skarpetek do kosza na bielizne nie boli :P 10. zanim uznasz ze to co robisz jest nieistotne, dozwolone i kazdy mezczyzna tak robi WYOBRAZ SOBIE ODWROTNA SYTUACJE - jak Ci sie to mniej spodoba NIE ROB TEGO.

Gość glos rozsadku
Brawo! W pierwszym odruchu nazwalbym to poradnikiem wartosciowego czlowieka dotyczacym relacji z innymi ludzmi a w szczegolnosci z partnerem/ partnerka. Bardzo syntetycznie i trafnie. Gratuluje. pozdr.

Gość plemnik-alfa
wszystko ok ale do momentu gdy spotkają się indywidua. poradnik ok dla osobników do 30 -go roku zycia

a dokladniej jakie widzisz roznice w zwiazkach po 30 roku zycia?

Gość plemnik-alfa
suma doświadczeń zbieranych przez kilka lat w warunkach wyznawanych iluzji (tz. rzczywistośc) w kontekście ról jakie są odgrywane także wobec siebie,zmienia zachowania . bez aktualizacji na bieżąco wzajemnych relacji po statystycznej trzydziestce najlepiej zmienić instr.obsługi lub nastepuje kryzys. wszyscy żyjący w matrixie nie wiedzą kim są a więc błądzą w pełnym przekonaniu swej słuszności.

heh na nauke nigdy nie jest za pozno:P no proby poprawy rowniez tylko czasem juz z nowym partnerem:) a co do wieku 30 lat.. to mysle ze w wiekszosci ludzie piszacy o problemach (ktore sa zwiazane w poradnikiem) mieszcza sie w tym zakresie.

Gość plemnik-alfa
tak przyznaję racje. z punktu widzenia dla poruszanej tu grupy statystycznej. ja jestem poza matrixem wiec mam własne spojrzenie. opieram się na doświadczeniach które pozbierałem będąc w nim. troche przykro jes gdy widzę miotających sie we wspomnianej luzji, organizujących sobie surogaty i protezy szczęścia. przykre. gonitwa za szczęściem które może będzie jutro,i kompulsywne porywy wiary w to na przemian z dołkami. przecież wystarczy sie zatrzymać.

O! Widze,że powstał mini poradnik dla mężczyzn:) jak miło:) Widziecie Panowie, że \"instrukcja obsługi\" kobiety, wcale nie jest tak skomplikowana jakby się Wam mogło wydawać... To są podstawowe elemnty niezbędne do życia u boku kobiety:P:P banalnie proste . Prawda?

Gość glos rozsadku
Dziekuje :-) pozdr

na zajęciach ze statystyku usłyszałam takie fajne zdanie: jeśli facet idzie z psem na spacer, to statystycznie każde z nich ma po trzy nogi.. zgadzam się z częścią punktów dotyczących kobiet, co mnie - jako kobietę - doprowadza do szewskiej pasji bardzo często... i też dołożę się do napisania poradnika dla mężczyzn, ale to za chwilę...

Gość glos rozsadku
dla ulatwienia sobie zycia podbijam :-) pozdr.

Gość wyłącznie dla podbicia...
super poradnik....gdyby tak jeszcze mozna bylo zdobyc takiego Doradcę..hmmmm

Gość glos rozsadku
no niestety, doradca juz zdobyty ;-)

Gość wyłącznie dla podbicia...
szkoda..Quzwa ale pech!...