Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie to drażni

odchudzanie

Polecane posty

Gość ale mnie to drażni

moja dziewczyna weszła dziś na wagę i stwierdziła że za dużo waży 55 kg 171 cm wzrostu jak dla mnie to jest za chuda ale trudno jak ją przekonać by się nie odchudzała chociaż bo zacznie :(

Gość ale mnie to drażni
czyli co nie jest za chuda :O

Gość N9
jak tak dlaej to umrze

Gość N9
powiesz jei ze ryzkuje zycie jeli dlaje sie bedzie odchudzac zapros ja na szwedzki stol czy do restauraci i daj jei duzo do ejdzenia albo sma zorb kolacje duzo mejsa bo mjeso zdorwe na mozg radze ci troche pzresadza

Gość ale mnie to drażni
kiedy ja dla niej gotuję Ona jeść nie chce niedługo zacznie mnie to bardzo wkurwiać i się zaczną awantury pokazuje jej BMI gdzie pisze niedowaga a Ona że kłamią

Gość zuzia malutka
ja waze 45 kg przy 163 i chcialabym przytyc do 50 :o Twoja laska nie wie co gada - zapewne jakies zaburzenie obrazu swojej osoby :(

Gość Kinga

Ja się odchudzałam Slimunox i przyniosło to u mnie rezultat, ale ja przy 170cm po ciązy ważyłam 82 kilo i miałam faktycznie nadwagę...

Gość Daria
33 minuty temu, Gość Kinga napisał:

Ja się odchudzałam Slimunox i przyniosło to u mnie rezultat, ale ja przy 170cm po ciązy ważyłam 82 kilo i miałam faktycznie nadwagę...

U mnie podobnie, odchudzania to dopiero potrzebowałam po ciązy... a Slimunox jest faktycznie rewelacyjny