Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala ja

czy za duzo chce ...

Polecane posty

Gość mala ja

poznalismy sie przez internet, zakochalismy sie, ja tu, on 2000km dalej ale rodzina w tym samym miescie co ja, spotkania kilkudniowe co 2-3 tygodnie, milosc o jakiej sie marzy, ale nagle wychodzi moj ciezki charakter, zaczynam sie czepiac bez sensu o nieodpisanie na smsa itp, w miedzyczasie prosi mnie o reke a potem nastepna klotnia i przestaje sie odzywac, mowi ze ma wielkie watpliwosci bo ja zawsze twierdze ze juz bede normalna, ze nie bede sie czepiac, i gdy zaczynamy sie godzic pytam, czy mnie kocha, w odpowiedzi slysze "nie wiem", teraz przylecial na krotko, bylo dobrze, ale jest dystans, tak jakby chcial mnie ukarac, a od zareczyn minal miesiac... i tu moje pytanie....ile dla mezczyzny znacza naprawde zareczyny...i czy ludziom zdarza sie w zlosci lub "specjalnie"mowic "nie wiem czy kocham"....minelo kilka dni..a ja tylko czekam by raz uslyszec "kocham Cie" tak jak to bylo przedtem....

ile dla mężczyzny znaczą naprawdę zaręczyny bardzo dużo a jak myślisz że czepiasz się słusznie to postaw się w jego sytuacji że on się Ciebie czepia o to samo