Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooolaaoolllaa

wkurza mnie gadanie o czyms jak sie tego nie widzialo na wlasne oczy

Polecane posty

Gość oooolaaoolllaa

oj kurde zaraz mnie krew zaleje.siedze jak ta ..... w domu nigdzie nie wychodze w zyciu chlopaka nie mialam jestem dziewica nie pale nie pije no taka juz jestem ale w ostatnim tyg wyszlam z kolezanka na sok znaczy ja sok ona piwo.ubrana bylam w dzinsy jakies niskie kozaki i bluzke z dekoltem(nie takim jakim wielkim)a ze mam duze piersi no niestety nie da sie tego ukryc a jestem niska i w golfach z duzym biustem wygladam conajmniej smiesznie ale coz.uslyszalam ze sie szlajam po barze i ze cycki na wierzchu.no zes kurcze jak to uslyszalam to myslalam ze mnie krew zaleje i powiedziala mi to osoba ktora od lat jezdzi ze starymi facetami za kase i wciaga amfe i jeszcze probowala mnie osadzac!!ludzie kochani jak ktos ma wiekszy dekolt to juz dziwka odrazu??rozumiem jakas mini dekolt jakies zlote kozaki za kolano ale ja wygladalam jak normalna dziewczyna niczym sie nie rozniaca.....to tyle tylko chcialam powiedziec musialam to z siebie wyrzucic

Gość bo tak bylo zawsze ze ludzie
mowili plotkowali obgadywali kazdy cos od siebie dodal do kazdej historii jesli uwazasz ze jestes w porzadku to sie nie przejmuj i miej ich gdzies

Gość KKKKAKJJJJJ
a mnie wkurza to ze jak ma dyskotekę pewna kolezanka wyciąga pudełeczko z kolczykami i sie chwali jak ich ma durzo i kture ma wybrać!!!!! okropność