Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJedna28

Czy ktos mial do czynienia z psychologia o podlozu psychosomatycznym??

Polecane posty

Gość TakaJedna28

i ma terapie u psychologa?

Gość uppppppppp

Gość a ty masz
??? bo mam podobny problem

Gość TakaJedna28
jeszcze nie mam, ale mozliwe,ze bede miala chodzisz juz do psychologa?

Gość klklklklkl
What??? psychologia?// o podlozu psychosomatycznym??? alles in ordnung??? pytam, bo jestem w szoku... psychologia to psychologia, podloze psychsom, to podloze psychsom, a co ma jedno do drugiego??/ sorry bardzo, bo nie rozumiem, o co chodzi... chyba, ze masz chorobe (jakas) o podlozu psychosomatycznym, np. silna alergie i cie z nia odeslano do psychologa...???????

Gość TakaJedna28
sorry moze nie umiem sie po polsku normalnie wyslowic,nie wiem dokladnie jak w Polsce sie to nazywa po niemiecku to psychosomatik

Gość TakaJedna28
a moje problemy z sercem moga miec takie podloze moze niewyraznie sie wypowiedzialam

Gość klklklklkl
No to teraz juz ok. skoro masz nerwice serca, to terapia psychologiczna bedzie jak najbardziej wskazana, nic sie nie boj. Lekarz w trakcie terapii pomoze ci zrozumiec zrodlo twoich lekow, nauczy cie panowac nad soba, swoimi emocjami i nad stresem, a to powinno zmniejszyc objawy. Przepraszam, ze tak na Ciebie napadlam, ale tu czasem ludzie wypisuja takie pierdoly, ze trudno wyczuc, kto faktycznie ma klopoty, a kto sie upil przed wieczorem i dorwal do kompa w ramach czystej rozrywki ;)

Gość TakaJedna28
hmmm nie wiem czy to takie powazne "nerwica serca"?? na razie jestem po wizycie u kardiologa, najpierw musze wykluczyc ,ze to cos z sercem, a potem moze do psychologa nie wiem czy to stres,jak dla mnie to tylko takie zycie w napięciu, to nie sa prawdziwe problemy duzo pracuje(do 30godz. w tyg), studiuje dziennie, co sie wiaze z tym ,ze miedzy uni a praca musze doslownie "latac", na tym tylko polega moj stres tylko mozliwe ,ze cialo juz nie wytrzymuje,mimo ,ze zyje w ten sposob juz od 3,5 roku odkad tu jestem,a probemy z sercem sa od maja

Gość TakaJedna28
klklklklkl ---> mieszkasz w niemczech?masz cos wspolnego z psychologia?