Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tyle wątpliwości

Biorę Yasmin i teraz boję się je zmienić na inne. Jak wygląda taka zmiana?

Polecane posty

2 m-ce temu byłam u jednego z najlepszych ginekologów w miejscu, w którym mieszkam i poprosiłam o zapisanie tabletek anty najpierw badanie, wywiad, USG i badania krwi a potem dopiero tabsy: Yasmin. Te tabletki nie pasują mi pod paroma względami: trądzik, zły nastrój przed okresem, mdłości, CENA. To znaczy, że jak lekarka zapisała mi Yasmin, to oznacza, że wyniki badań wykazały, że te tabsy będą dla mnie najlepsze? Nie chcę do niej wracać po zmianę tabletek, bo ona jest bardzo droga, a ginekolog w przychodni za darmo. Z tym, że moja siostra była w przychodni u ginekologa, on ją tylko zbadał i od razu zapisał Cilest bez żadnych badań krwi. Jej te tabletki akurat przypasowały, ale czy ze mną będzie podobnie? Mogę lekarzowi zasugerować jakie tabletki ma mi zapisać? Jak wygląda zmiana jednych tabletek na drugie? Od razu działają?

Gość JIMIKA
Spokojnie mozesz isc do innego lekarza i powiedziec ze Yasmin Ci nie pasuje. Nie powinien robic problemu. Takie badania to wiesz one tylko daja jakis obraz jakie skladniki i jakie tabsy moga byc dobre dla Ciebie. I nie sugeruj sie opiniami kolezanek czy siostry, kazda z nas ma inny organizm i kazda inaczej reaguje. Pewnie odbedzie sie to kosztem twojego zdrowia ale wkoncu dobierzesz odpowiednie tabletki. Lekarz ci wszystko wyjasni jak przejsc na inne.

Gość Natashaaaaaa P.
moj boze ten jasmin to diabelstwo. Calkowicie zmienil mi charakter, ze spokojnej osoby przeobrazilam sie w histeryczke, ktora popada ze stanu depresji w euforie. Bralam prez 1i pol roku bo musialam, Mialam cysty ciagle i bolesne tragicznie miesiaczki. 4 dni temu rzucilam to cholerstwo i mam piekna twarz juz zero krostek, czuje sie spokojna i wyluzowana no i w koncu moge fajke zapalic i nie mam migreny

Natashaaaaaa P. ----> mam podobne odczucia. Coraz częściej mam dni: bez kija nie podchodź. Może dalej bym je brała, ale nie chcę płacić 40 zł za tabsy, po których mam takie odloty. Dzięki za odpowiedzi.