Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama pytajkaa

co sadzicie o tym nocniku? wart swojej ceny?

Polecane posty

ja kupuje tą tanszą wersje bo widzialam w sklepie jeden i 2 i stwierdzilam ze nie warto za ten tyle kasy wydawac. ( a raczej nie ja tylko mikolaj) :P mysle ze u nas sie sprawdzi bo widzialam ze dzieci mialy taki w żlobku i mani sie bardzo podobal i chciala na niego nasikac (:D:D:D:D:D)

Gość wwwwmmmmmmm
widzialam ten sam nocnik w sklepie za okolo 80,00zl

Gość czekolada bąbolada
Mamy ten nocnik. Bardzo sobie chwalimy. :) Tylko nam chrzestny oszczędził i zapłacił 20 zł mniej bo niemieckie były tańsze. Lepiej uniwersalny bez słów.

Moja jeszcze za mala na nocnik, ale na amerykanskiej stronie raczej slabe opinie o tym rodzice maja. Twierdza, ze dzieci nie chca sikac, bo zbyt zwydziwiany, chca sie bawic tym bardziej niz siku robic. No i ze raczej za ta kase jest dosc tandentnie wykonany. Ja na wlasne oczy nie widzialam, przyataczam tylko opinie innych rodzicow.

Gość mama pytajkaa

moj najbardziej lubial najzwyczajniejszy z kaczuszka a zanim sie wzielam za kupownaie taiego z bajerami to juz sie zalatwia na ubikacje

Gość hopsaaaaaaaa

Gość mnbbvccx
ja ogolnie nie polecam. u moich znajomych tak sie dziewczynka przestraszyla go ze nigdy wiecej nie usiadla na zaden inny nocnik. moim zdaniem nocnika ma byc do sikania i kopki a nie do zabawy. dasz 15zl za zwykly i to samo bedzie.

też mie sie wydaje że za bardzo udziwniony my mamy zwykły z melodyjką i maly szkoli swoje umiejetnosci na nim

Gość mama malej...
moj brat taki kupil coreczce i sie go strasznie bala... nie chciala w ogole siedac, dopiero sie nauczyla jak miala 3 latka .. na takim zwyklym tanim, a tamten musial zostac schowany bo sial postrach w domu :(