Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stwierdzenie byłej ciazy

czy da sie po jakims czasie stwierdzic poronioną ciążę?

Polecane posty

Gość stwierdzenie byłej ciazy

chyba jestem wariatka, ale wrózka na forum powiedziała mi ze byłam w ciązy i poroniłam niby nie wierze we wróżki, ale jakas natretna mysl mi kaze to sprawdzic jakiś czas temu przez 3 tygodnie miałam biegunke, bardzo zle wygladałam i miałam mdłości rodzina prorokowała ciaze czy po jakims czasie da sie stwierdzic, ze sie było w ciazy??

Gość nikt naprawde
nie wie

Gość nikt naprawde
chodzi o to, czy po poronieniu jest jakis slad ze byłam w ciazy, który to wykaze badanie?? bo widzicie ja brałam pigułki jakby sie opkazalo ze byłam w ciazy to by sie okazało ze pigułki to wielka ściema...

Gość rasz.pla
Jakby coś w macicy zostało, to mozna. Jak siewszystko wyczysciło, to nie można. Nie wiem, jak się zmieniają wartości bety, moze na podstawie tego by można, ale w 3 tygodnie to raczej już po ptokach. Nie wierz we wróżki, to jest wszystko bujda. Jakby ci powiedziała, ze zatrułas się rybą, to by to nie było takie spektakularne

Gość nikt naprawde
chodzi o to ze ja brałam pigułki i teraz nie wiem czy one sa skuteczne czy nie

Gość jojojojjj
tabletki anty są skuteczne - a tobie to się chyba szalenie nudzi w życiu że przejmujesz się wróżkami z kafe... jakby to jeszcze była jakaś Aida czy coś a nie jakaś siedząca przed kompem baba... też bym mogła ci teraz napisać że "jestem wróżka czary mary: tabletki mają skutki uboczne a ty przeźywałaś jedne z nich i kurczak który jadłaś wtedy w sobote był stary i ci siadł na żołądku"...

Gość Nie wierz we wrozki a
szczegolnie juz te naciagaczki z forum! Mi beatrycze tez juz 3 razy przepowiedzla ciaze, ja sie cieszylam jak wariatka, a ciazy jak nie bylo, tak nie ma, a minelo juz kilka ladnych miesiacy. Jestes tak naiwna jak i ja. Ja marze o dzicku, wiec wyobraz sobie jak sie cieszylam, kiedy ta mi powiedziala, ze w krotkim czasie zostane mama i G-owno...Po prostu bzdury gadaja, a my to wciagamy az wstyd...

Gość stwierdzenie bylej ciazy
ja o dziecku nie marze, nie po to brałam pigułki