Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajus24

Ciuchy na imprezę w Klubie // Warszawska Selekcja

Polecane posty

Gość kajus24

Hej! Wybieram się właśnei do Warszawy i zastanawiam w jakich ciuchach mam szanse, a w jakich nie zeby wejsc do fajnych warszawskich klubow typu Klubokawiarnia, Platinum, Vinyl itp. ??? Czy mam szanse wejsc w dzinsach ,fajnym topie, skorzanej kurtce i baletkach ...? Czy musze się raczej wciskac w jakies sukienki ? :/ W czym Wy chodzicie na imprezy? Rozumiem ,z ejak ktos jest stalym klientem to wejdzie chocby i w pizamie, ale co z ludmi spoza warszafki ? ;)

Gość tamta ramta nuda buda
buehehehe tak ci zalezy zeby wchodzic do tych marnych klubow? Co w nich fajnego jest? Chyba tylko to przyciaga ze ponoc trudno wejsc i ze przychodzi tam warszawska smietanka towarzyska. Gwarancja na wejscie jest gruby portfel i podjechanie wypasiona bryka, ale rozumiem ze nie posiasdasz tych przymiotow wiec musisz liczyc na dobra wole selskcjonera bo nigdy nie wiadomo kogo ma ochote wpuscic a kogo nie. I naprawde nie zalezy to od tego czy ubierzesz sie elegancko czy na luzie, zalezy ile pieniedzy masz na sobie i czy selskcjoner pozna sie na tym. Radze nie zawracac sobie glowy ponizaniem przy wejsciu czy zostaniesz wpuszczona czy nie. Najlepiej znalesc sobie fajny klubik bez selskcji. Moim zdaniem wchodzenie do tych klubow wynika tylko i wylacznie ze snobizmu bo wierz mi one naprawde nie sa fajne. Nie roznia sie niczym innym od innych klubow, a wrecz powiedziala bym ze nawet gorsze. I to ponizanie ludzi od widzi misie malointeligetnych barczystych selekcjonerow i bramkarzy. Buehehehehehehe. Olej ich bo nie warto.

Gość kaukazzzzz
w baletkach??????? w taka pogode????? :O do klubow nie wpuszczaja "wiesniakow" albo dretwych a to mozna poznac z kilometra i ubranie czasem nie pomoze

Gość tamta ramta nuda buda
No wiec jak ta wyzej jej sie wydaje ze "wiesniakow" nie wpuszczaja. Takim wlasnie osobom wydaje sie ze wejscie do takiego klubu to szczyt marzen i awans spoleczny buehehehehehehe. Jej sie wydaje ze "wiesniakow" nie wpuszczaja i ze liczy sie tam jak kto jest ubrany bueheheheheh liczy sie kolezanko tylko nie pod tym katem jak takie szaraki jak ty mysla. Myslis zze ie ladnie ubralas i wejdziesz hi hi hi hi. Otoz wlasnie najwieksze wiesniaki bawia sie w takich klubach bo czlowiek z klasa nie bedzi esie ponizal i stal przed durnym klubem i czekal az selekcjoner laskawie go wpusci. Zenada. Znam te kluby na wylot i wiem jakimi ptrawami sie rzadza. Mialam epizod w swoim zyciu gdzie bardzo mocno szwendalam sie po takich miejscach z bogatymi ludzmi, kiedys mi to imponowalo podobnie jak wam teraz ale przejrzalam na oczy i uwazam ze na miejscu tych ludzi ktorzy tam stali i prosili prawie blagali zeby wejsc nigdy wiecej nie podeszla bym do takich frajerow co tam stoja. Ja nie musialam bo mialam towarzystwo ktore sypalo hajsem i jezdzilo najlepszymi brykami a oprocz tego znali wszystkich.

Gość SexyFlexy00
Jeśli wawa imprezy poleciłabym coś w stylu www.eSexy.pl :) Dobre ceny ciuszków, jakościowo też dobre. Kupiłam u nich sukienkę, na imprezie czułam się jak gwiazda z Hollywoodu, także polecam ;)