Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka0079

MANIA SZYDEŁKOWANIA

Polecane posty

WITAM! W OSTATNIM CZASIE WCIĄGNĘŁO MNIE SZYDEŁKOWANIE I CHCIAŁABYM SIĘ DUŻO NAUCZYĆ JEŚLI MACIE JAKIEŚ PROSTE WZORY W JĘZYKU POLSKIM TO BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA ( MÓJ ADRES TO MYSZKA0079@WP.PL ). NAJBARDZIE TO PROSIŁABYM O WZÓR NA BUCIKI DLA DZIECKA. PRZY Z OKAZJI :) JEŚLI TĄ WIADOMOŚĆ CZYTA KTOŚ KTO MA DUŻO WEŁNY W DOMKU I ONA MU TYLKO PRZESZKADZA I Z CHĘCIĄ BY JĄ ODDAŁ TO JA SIĘ ZGŁASZAM NA OCHOTNIKA. PROSIŁBYM O WYSŁANIE TAKIEJ INFORMACJI NA MÓJ W/W ADRES.

Gość problemy z tozsamoscią
TO JA SIĘ ZGŁASZAM NA OCHOTNIKA. PROSIŁBYM O WYSŁANIE TAKIEJ INFORMACJI NA MÓJ W/W ADRES.

Gość xx30xx
A jak Ci wychodzi szydełkowanie na jednym drucie

Gość szekspirkaaaaaa
Madusia myślełem że sztrykowanie cie nie interesuje . Uważaj bo C będzie zazdrosny , że puszczasz oczka gdzie indziej

TROSZKĘ KULTURY I ZROZUMIENIA !!!!!!!!! JA JESTEM NOWA NA TEJ STRONIE I NIE WIEM DOKŁADNIE JAK SIĘ ZAKŁADA NOWY TEMAT I WYBIERA FORUM. TYLKO DURNIE MOGĄ SIĘ WYPOWIADAĆ W TEN SPOSÓB !!!!!!!!!!!!!!!

NO TAK JEŚLI NIE MA MOZLIWOŚCI W RZECZYWISTOŚCI TO TRZEBA FANTAZJOWAĆ NA FORUM KIEDY NIKT CIĘ NIE MUSI OGLĄDAĆ. POWODZENIA !!!!!!!!!!!!

Myszko - wpisz w googlach wzory na szydełko albo szydełko alebo cos podobnego i już :-)))

JAKBYŚ CZŁOWIEKU BYŁ MĄDRZEJSZY TO BYŚ WIEDZIAŁ A TY PEWNIE NIE WIESZ CO TO JEST SZYDEŁOWANIE BO TWÓ ROZWÓJ ZATRZYMAŁ SIĘ NA DUPACH I ŚWIŃSKICH SKOJARZENIACH. NIE WIEM ILE MASZ LAT ALE CHYBA CZAS DOROSNĄĆ I ŻYĆ W RZECZYWISTOŚCI A NIE W ŚWIECIE WIRTUALNYM BO TUTAJ TO KAŻDY JEST MOCNY W "GĘBIE" MOŻE BYM SOBIE Z TOBĄ JESZCZE POPISAŁA ALE SZKODA CZASU NA ROZMOWĘ ZA ŚWINIĄ.

Czasu było mało Storczyku :-D Zimno goniło :-D

myszko:D Jakbyś była mądrzejsza to byś składała krótsze zdania bo te które składasz są takie dziwne i ni kupy ni doopy to wszystko się nie trzyma co nie zmienia faktu że lat mam 12 i kręcone zęby a w przyszłym roku idę do gima i będę targał stooleję jednakże ty pewnie nie umiesz targać stulei bo skąd byś mogła wiedzieć jak to się robi. Na jednym wdechu :classic_cool:🖐️:D kwi kwi :D

I WIDZISZ UDOWODNIŁAŚ ŻE JESTEŚ SZCZENIAKIEM KTÓRY DUŻO GADA I NIC NIE ROBI. MOCNY W GĘBIE I MÓWI TYLKO O SWOICH FANTAZJACH BO TAK TO JUŻJEST Z DZIEĆMI.

Mam tylko świnke skarbonke :-D Chciałam także powiedziec =, że temat mi sie niezwykle podoba.

Odbiegacie od zasadniczego tematu. Myszko - co chcesz wyszydełkować?

Storczyku - już to widzę :-D :-D :-D Storczyk z igiełką :-D