Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłkowa aqua

dlaczego o kobietach z duzym biustem gy maja dekold moi sie z ygladaja wulgarnie

Polecane posty

Gość jabłkowa aqua

a o tych z mniejszym wcale?ne irytuje to was dziewczyny?

Gość jabłkowa aqua
poprawnie: dlaczego dziewczyny z duzym biustm i dekoldem sa postrzegane jako wyzywajace i wulgarne?

Gość jabłkowa aqua
mnie wariatka w autobusie powiedziala ze obnazam sie w miejscu publicznym a mialam zwykly top,a na moja kolezanke z biustem b i o wiele wiecej odslaniajacym dekoldem nie zwrocila uwagi

Gość trudno powiedzieć
zazdrość ?! zwróćcie uwagę że na pół gołe atrakcyjne nastolatki z największą nienawiścią patrzą kobiety w wieku "średnim" i te starsze inna sprawa że bez względu na figurę ważny jest gust i dobry smak, strój musi być odpowiedni do okazji dziwnie wygląda kobieta w wieczorowej sukience rano w autobusie lub w mini i z wielkim dekoldem za biurkiem w pracy to że ma się atuty nie oznacza że trzeba je za wszelką cenę i przy każdej okazji wystawiać na widok publiczny

Gość trudno powiedzieć
kobieta która ma wyczucie stylu wie, że można wyglądac równie seksownie nie odsłaniając ani centymetra nagiej skóry dobrze skrojona sukienka czy garsonka podkreśli to co ma podkreślać na tanią seksualność, która nie pozostawia wiele wyobraźni łapią się równie mało wyrafinowani faceci, nie potrzebują żadnych domysłów, bo towar jest wystawiony na sprzedaż byc może niektóre kobiety podbudowują swoje ego widząc że wzbudzają sensację wśród facetów i nie tylko facetów

Gość ja nie lubie takich
które pokazuja za bardzo swe cyce w dekoldach......meczą mnie takie idiotki i sobie o nich myslę że albo szukają samca albo chca się dowartościuoać że jakis pijaczek zaiwesi oko na jej cycu. Mam taka koleżanke w pracy i wkurza mnie ona (oblesna jest). I małe cyce i duże cyce za bardzo nie powinny być eksponowane :)

Gość samoa
Ja mam duzy biust i powiem szczerze,ze wiekszych dekoltow nie nosze,bo sama stwierdzam,ze wyglada to prowokujaco. Taki biust rzuca sie w oczy,a ja nie lubie jak obcy faceci mi w cycki zagladaja.

moja koleżanka nosi rozmiar A! i dekolty do pępka :P a ja choćbym była po szyję zasłonięta i tak zwrócę na siebie większą uwagę - miska E :D no ale wracając do tematu, to po prostu u tych z małym biustem nie jest to rażące dla oka, ponieważ nic tam nie widać o! :P

Gość dekolT a nie dekolD

Gość jabłkowa aqua
dekold pisze d bo mam mseczke d sorry ze bez objasnienia taka zmiana ja nie czuje sie komfortowo w dekolDach do pepka ale w lato nie moge chowac sie w golfie,w nawet w zwyklym t-shircie est goraco. gdy milam 15-17 lat z powodu piersi mialam niezle kompleksy. na szczescie juz sie to zmienia powoli

Gość dekolT a nie dekolD
no to może zmieni ci się na dekolC :)

Gość tv.
dlatego, ze w tym 'dekoldzie' widac kawalek piersi - w przypadku kobiet, ktore biustu maja malo, widac, hmm, zebra

Gość jabłkowa aqua
chciałabym, z c zawsze mniejszy kłopot niż z d

Gość to chyba zalezy
to chyba zalezy jaki ten biust sie ma - bo jak duzy i obwisly to raczej nie powinno sie nosic duzych dekoldow

Gość jabłkowa aqua
mój chłopak właśnie rzucił okiem na temat. stwierdził że nie mam problemów,a piersi mogę pokazywać wyłącznie jemu. tylko że to nie na niego się ludzie wydzierają