Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka26

skierowanie na badania od prywatnego ginekologa za darmo czy odpłatnie

Polecane posty

Gość anielka26

czy mozecie mi powedziec, czy jesli dostalam skierowanie na badania od swojego prywatnego ginekologa, ktory prowadzi moja ciaze, to te badania moge zrobic w ramach NFZ czy bede musiala za nie placic????

Gość anielka26
czyli toylko i wylacznie w przypadku skierowania od lekarza z panstwowej przychodni sa one refundowane??? Nawet badanie grupy krwi???

od prywatnego lekarza sa platne, pojdz do (nawet internisty) panstwowego to powinnien dac Ci skierowania na te badania, co dostalas platne

tylko od panstwowego lekarza w tej samej przychodni zrobisz bezplatne badania

Gość anielka26
wkurwia mnie juz to, po cholere place co miesiac skaldke ze swoich dochodow, skoro nie moge sie nawet dostac do ginekologa panstwowo zeby dostac skierowanie na podstawowe badania

Szczerze powiedziawszy to chyba cudem jest dostać się do dobrego ginekologa na NFZ, więc lepiej zapłacić i mieć większą pewność, że masz dobrą opiekę. Niestety, taka jest rzeczywistość :(

Gość klaustrmania
a lekarz ci nie powiedział gdzie masz isc zrobic badanie? ja chodze prywatnie na wizyte ale moj lekarz leczy w szpitalu i tam chodze nna wszystkie badania za darmo normalnie ze skierowaniem. Gdybym miała za te badania płacic to bym zbankrutowała a wizyty w same w sobie nie sa drogie wiec opłaca mi sie chodzic "prywatnie "

Ja poszłam zapytać rodzinnego, po namowie znajomych, żeby wypisał mi skierowanie na badania, niestety odmówił. Dał za to namiary na lekarzy ginekologów przyjmujących na nfz, jakbym cholera sama nie miała :-) ale zgadzam się z powyższą wypowiedzią - najlepiej chodzić prywatnie! Mimo obciążenia finansowego. Przynajmniej masz większa pewność, że prowadzi cię dobry lekarz.

Gość a ja chodzę państwowo P
i jestem bardzo zadowolona , no i za badania nie płacę a trochę juz ich było , tak więc warto czasami poszukac bo dobrzy ginekolodzy tez czesto pracuja w panstwowych przychodniach :)

Gość klaustrmania
najlepiej zawsze wybierac lekarza ktory leczy rowniez w szpitalu , wtedy zawsze masz wszystko szybko i sprawnie załatwione bez płacenia wiecej niz za wizyte przynajmniej u mnie :D