Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona_panna

jak zrobic dobrze facetowi

Polecane posty

Jak moge zrobic dobrze chlopakowi reka? ja jestem jeszcze dziweica, ale chce zaczac wspolzycz. Niestety nie wiem co mam robic z jego penisem... Piszcie co Wy robicie lub(do facetow) co lubicie?;) z gory dzieki;*

Czy nie mogłabyś sobie zdać trochę trudu i poszukać tego w archiwum ?? Codziennie dziesiątki podobnych tematów tu sie pojwia i przeciez nie sposób w kółko każdej gimnazjalistce tłumaczyc jak ma głaskać pompona :o

no wlasnie .... albo pusc sobie filmik na redtube.com z kategorii handjob

po 1. to nie jestem gimnazjalistka!! i Twoj ponizajacy ton wcale nie jest przyjemny... a co do poszukania w archiwum to moze i rzeczywiscie... nie pomyslalam... xD Ale fakt, ze moglabys to napisac w wersji kulturalniejszej. A nie myslisz ze jak ktos sie pyta o cos zwiazane z seksem i jest dziweica to znaczy ze jest jakas gowniara;/ jak widac nie wszyscy daja dupy w wieku 14 lat...;/

Dodam tylko, ze chodze jeszcze do przedszkola i marzy mi sie zawod kasjerki w Championie. Dziewica jestem oczywiscie jeszcze tylko w uchu. Pozostale blonki rozerwal mi juz Pan Cezary, palacz w pobliskiej kotlowni osiedlowej. ;)

niedoświadczona pissdeczko - gdybys ty, podobnie jak ja tu mieszkała i siedziała 24h to też by cię darły w peeździe takie idiotyczne pytania jak twoje :o

Krolowo, zapchaj sobie to co Cie rwie ;) :P :O

Bierzesz chooja w ręke. Ruszasz skórą w do góry i w dół aż się spuści. Voila Na 1 raz wystarczy. Potem sama dojdziesz jak to urozmaicać. ACHTUNG: - nie targać, nie ściskać jajetz - nie oberwać napleta - z wyczuciem bejbe z wyczuciem

kurcze nie potrafię odpowiedziec na takie pytanie :O Jak mi Cardinale da praktyczną nauke to opowiem :P

ta panna nie pyta o instruktaz tylko szuka kogos do klutni 💤

takich niedoorochanych panień dziennie jest tu ze 20 :o nie spsób kazdej i każdemu stoolejarczykowi odpowiadac na te same pytania :o W doskonały jasny i czytelny sposób podał to Cardinał :D:classic_cool: