Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicccia

Ile czasu się masturbujecie? - za jednym razem

Polecane posty

Gość felicccia

Kilka minut, pół godziny, godzinę? Ja robię to zazwyczaj przez jakąś godzinę jednorazowo. Coś ze mną nie tak?

Gość mokry Heniek
ja jak wstaje rano w poniedzialek to koncze w niedziele przed "Tancem z gwiazdami"

Gość Leśny
Znaczy się cierpisz na nadmiar czasu.... A swoją drogą, znajdź se lepiej kobietę, bo zostaniesz walikoniem.....

Gość ty lesny
nie masz tyle czasu? a co jesli ja wole robic to zamiast co innego, mimo ze nie cierpie na nadmiar czasu?

Gość ty lesny
a jak uprawiasz seks to ile czasu?

Gość Chobnag
Ja jeśli już to robię to treningowo.Generalnie staram się utrzymać naprężenie kindybała bez wytrysku.Bo jeśli chodzi ci o jak najszybszy efekt ,to nie próbowałem{piszę to dla ciekawości kobiet}Na działce u znajomych,których praktycznie tam nie ma,lubię usiąść nago przy stoliku w rozpalonym słońcu.Oczywiście piwo i kawa.Wtedy praktycznie utrzymuję naprężenie na 95 procent.Uderzam i pocieram go o udo,odbijam między palcami.Przy odsłoniętej gałce i naciągniętym pierścieniu pod nią muszę bardzo uważać.Czający się orgazm jest przyjemny,ale i niebezpieczny[na gałce pojawia się łza] Piwo i kawa wspaniale smakują ,oczywiście pot leje się z jajek i ze mnie.Lubię przedłużać to obijanie i klaskanie średnio do dwóch godzin. Jedno klaśnięcie za dużo po takim czasie i mój orgazm przestaje się czaić w słonecznym wytrysku.Moja kobieta ma mnie,po tym,w nocy dosyć.