Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaneczkaa

CHCE JĄ ZDRADZAĆ!!! ZE MNĄ!

Polecane posty

Gość kochaneczkaa

Poznałam chłopaka. Przyznal mi ise, że ma od 2 lat dziewczyne. Chce miec ze mna romans. Nalega wrecz. Jak sie spotkalismt to probowal mnie pocalwoac. Nie udalo mu sie. Mowi, ze romanse go kreca a jego dziewczyna jest nudna. Mowi, ze nic nie trace, ze tylko zyskam. Co ja mam zrobic, bo normalnie mnie oszolomila jego szczerosc!

Gość NO JA PIERNICZĘ
i Ty się jeszcze zastanawiasz......??? :O:O:O

Gość kochaneczkaa
Mysle czy wydac go (tak wrena rura ze mnie, bo jeszcze do niczego nie doszlo) czy kopnac go w dupe i milczec... no nie wiem normalnie dajce jakis plan

Gość Zgadula dula
Postaw sie na jej miejscu co bys chciala zeby zrobila dziewczyna z ktora chcialby Cie zdradzic Twoj facet? :O

Gość ziutka .....
takiego chłopa trzeba pogonić...nad czym się jeszcze zastanawiasz?

Gość kochaneczkaa
On i tak ja zdradza. Przyznal mi sie, ze nie ma wrzutiow, bo tylko pierwszy raz byl najgorszy... JAK TO SIE POBRAC JAK SIE SLYSZY COS TAKIEGO??!!! FACECI TO ŚWIENIE!

Gość ja bym go pogoniła
a czy jej mówić? Nie wiem, może się zdarzyć że nie uwierzy, on się wyprze i wyjdziesz na tą złą.

Gość kochaneczkaa
zgadu zgadula nie potrafie sobie tego wyobrazic, lae chyba by mi powiedziala :)

Gość kochaneczkaa
pisal mi wlasnie, ze zobaczyla brokat u niego na policzku (buziak w policzek na przywitanie)i pytala go skad ma a on pwiedzial, ze spotkal sie z taka fajna laska a ona by nawet tak nie mowil...

Gość ziutka .....
nie potrafisz mu odpisać żeby się odczepił?

Gość ziutka .....
mozesz zrobić jeszcze tak: umów się z nim a wcześniej daj jego lasce namiary na spotkanie

Gość kochaneczkaa
najpierw musze znalesc namiary na to laske. W ogole dzwonila do niego przy mnie... normalnie myslalam, ze gadal jak nie ze swoja kobieta. "Czesc! Bede za godzine. Dowidzenia"

Gość Ania 3
Mialam kiedys podobna sytuacje. Facet ktory chcial miec ze mna romans wiecznie sie pokazywal z innymi dziewczynami, az sie nagle dowiedzialam ze ma dziewczyne. najzwyczajniej na swiecie podeszlam do niej (bylo ro w knajpie, glosna muza, duzo ludzi), poprosilam na strone i jej szczerze wszystko powiedzialam, rowniez to, ze widzialam go z innymi jak nie bywal tam z nia akurat i ze myslalam ze on jest sam jak sie do mnie podwalal... Bol byl wielki, ale byla mi za to wdzieczna, kopnela go w d.... i tyle. Brzydze sie zdrada. Jesli jeszcze kiedys bede miala podobna sytuacje zachowam sie tak samo, bez wzgledu czy bede znala ta dziewczyne czy nie.

Gość jhgj
a po co sie wtracac w czyjes zycie???

Gość zadowolony mosiek
udaje takie pewnie boi sie tamtej panienki