Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niesamowicei zdziwniona

Zaszłam w ciąże 1 dzień po okresie

Polecane posty

Gość cindy89
Witam,mam 24lata.Mam problem.... 7 listopada dostalam okres,trwal 3dni,10listopada kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia,skonczyl w srodku,myslicie ze moglismy wpasc?Prosze o odpowiedz

Gość Krocia18
Cześć Dziewczyny :) Mam problem.. 2 dni temu kochałam się z moim narzeczonym stosując seks przerywany i był to ostatni dzień okresu a w zasadzie to już tylko takie delikatne brudzenie na brązowo, wychodzi na to ze był to 7 dzień cyklu przy moich cyklach 30 dniowych. Kiedy wróciłam do domu włożyłam tam sb palec (mam problem z infekcjami i chciałam sprawdzić co tam słychać) i powąchałam poczułam zapach spermy, powąchałam również wkładkę i tam też był ten zapach. Dziś 3 dzień po stosunku a ja na majtkach zauważyłam blado-różowy śluz. Dziewczyny co o tym myślicie? Mogę być w ciąży ? Wczoraj cały dzień mnie mdliło i bolała mnie głowa ale to za wcześnie na takie objawy pewnie to przez pogode. Jednak nie zmienia to faktu, że szanse na zapłodnienie były spore ;o tylko czy 7 dnia cyklu mogłam miec już dni płodne ? Troche nierealne. Czekam na wasze opinie. :) Pozdrawiam

Gość gość
I co z tego wysZło? Czy to ciąża?

Gość gość
Aneczka39 Mówiąc dosłownie siku czasami jest białe ponieważ zależy to od tego ile w ciagu dnia wypijemy czego kolwiek. Im więcej wypijemy tym jaśniejsze bedą siuśki :)

Gość gość246810
Mam pytanie... 10.03-16.03-miesiaczka Kochałam się z chloapkiem 17.03 i 18.03 był to stosunek przerywany. Przy najmniej moj partner tak twierdzi... Moje cykle trwaja 28 dni. I sa roznie przez pare miesiecy sa regularne pozniej znowu nie i tak w kółko. Boje sie ze mogę byc w ciąży poniewaz tydz po stasunku bardzo bolał mnie brzuch, kręciło mi sie w glowie, mam twardy brzuch, ogromny apetyt szczegolnie na slodycze. Zawsze mialam plaski brzuch teraz przypomina jajko :p ale 7.04 powinnam dostać miesiaczke i dostalam ale jest inna niz wczesniejsze jest mniej obfita i bolesna dzis jest 2 dzien miesiaczki a jej praktycznie juz nie ma. Prosze o odpowiedź moja mama nie zyje wiec nie mam kogo zapytac. Licze na odp ;)

Gość gość
Boże. . Seks z 14 latka? To przestepstwo. Nie sądzę żeby zaszła w ciaze, jednak stosunej przerywany nie jest dobra opcja, wszystko możliwe. Ale wymioty nie następują od razu, dopiero po miesiącu od zapłodnienia.

Gość gość
Ja również zaszłam w ciaze dzień po okresie a też myślałam że to niemożliwe. A jednak, synuś ma pół roku ; )

Gość gość
Gość 16:05 to może być ciąża. Zrób test. Ja miałam tak samo ;)