Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niesamowicei zdziwniona

Zaszłam w ciąże 1 dzień po okresie

Polecane posty

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ej, ja tak miałam, dzien po okresie zaszłam w ciążę, teraz synek ma już półtora roku. ale wiesz w jakim ja szoku byłam, a bardziej mój mąż, bo przez 3 lata w ten sposób się zabezpieczaliśmy i było ok. Ja miałam 21 lat jak dowiedziałam się o ciąży;) Pozdrawiam

Gość dfsgsdf
Evi mialas bardzo maly brzuch zazdroszcze :)

Gość Matiii17TDW
agnnaaaaaaa... Możesz jakoś się wypowiedzieć na temat mojego problemu...?? Mamy sie bać że moja dziewczyna będzie w ciąży czy nie bardzo??

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
matttiii ja mysle ze oboje jestescie w ciazy urojonej;D

Gość Matiii17TDW
Aha... czyli niemożliwe że mogłyby być objawy takie jak np.wymioty i nie ma się czego bać??

Gość Helppp....
Mam problem... miesiac temu 18.09 dostalam okres i trwal on 5 dni tak jak zawsze. 5 dni po okresie kochalam sie ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia. Tydzien temu powinnam dostac okres (okres mam regularny co 28-29 dni). Jakies 2 tygodnie temu bolaly mnie piersi i brzuch pobolewal tak jak przy okresie, ale czasem jeszcze mnie tak pobolewa. Moge byc w ciazy?? Prosze pomozcie...

Gość zrób test a nie gdybaj
jeśli uprawiałaś seks bez zabezpieczenia to możliwość ciąży jak najbardziej jest.

Gość mam pierwsza corke z
2 dnia po okresie :)

to ja was pobije; dzien po okresie, stosunek przerywany, prezerwatywa a na dodatek mam PCO. Efekt? patrz stopka:-D

Gość Anna Lucia
Kasza, to pewnie nie Twoje dziecko ;> :D

Witam... Otóz mam pytanie ;) wczoraj ( dzień niepłodny ) kochalismy się z chłopakiem bez zabezpieczenia jak zawsze w niepłodne,był to stosunek przerywany, okres powinnam dostac za jakieś dwa dni, dostałakm dzisiaj... Czyli upraszczając wczoraj wieczorem stosunek, a dziś rano okres, ??? Jestem osobą dorosłą, ale ciąża popsuła by mi plany zawodowe, i dlayego myślę że to jeszcze nie czas. Miesiaczki mam w miarę regularnie, 28, 29 dni , jednak ostatno miałam troche wiecej stresów. Zawsze z chłopakiem uwazamy, np. zaczynamy się kochać w 3 dzień dni niepłodnych bez gumki, poniewaz jak wiemy...te dni różnie się ustawiają..prosze o odpowiedź

Gość nummi
Ale o co ci chodzi? w końcu dostałaś okres więc o co ci chodzi?

no boje się, bo w wydzielinie ( nie spermie ) znajdują się chyba jakies plemniki? I uważam że w czasie okresu można zajśc w ciąże, dlatego pytam....

Gość ja zaszlam w ciaze
2 dni po okresie i tez bylam w szoku, bo sadzilam, ze to niemozliwe. Cykle mam 29-30 dniowe. Teraz jestem pod koniec 3 miesiaca i czekamy na dzidziusia. Do kobiet pytajacych - wkurza mnie to, jak sie ciagle pytacie - czy moge byc w ciazy? - my nie jestesmy Bogiem i skad mamy wiedziec co sie dzieje w Waszych organizmach? Sposob na to by sie dowiedziec czy jestescie w ciazy jest tylko jeden - czekacie do dnia spodziewanej miesiaczki i se robicie test ciazowy - tyle.

Gość nimmu
Anett, weź na luz. Można zajść ale w przypadku gdy cykl się skróci i do owulacji dojdzie zaraz po skończeniu okresu. W takiej sytuacji sperma pozostająca w macicy może doczekać do uwolnienia jajeczka i ciąża gotowa. U ciebie seks był przed początkiem okresu więc o jakiej ciązy mowa?? Nie ma opcji. Nie schizuj i zabezpieczaj się.

Gość Shineonme
angel199 - jesli staracie sie o dziecko to to bez sensu kochac sie 5 razy dziennie bo plemniki sa wtedy slabsze najlepiej co jakies 2 dni :)

Gość Shineonme
wybaczcie , ja utknelam na 1 str haha :D gratuluje ;**!

Gość zerrtrtrttrttrttrtrttr
do tych co zaszly w ciaze po okresie, jezeli dobrze rozumie to uprawialyscie seks tylko w tym domniemanym dniu po okresie a przez reszte miesiaca nie?bo cos mi tutaj nie pasuje

Gość Omnipotentna
Jeśli masz krótki cykl, to jak najbardziej możliwe. Bez żadnych cudów.

Gość Buhahahahahah
stosunek przerywany Ju lepiej było normalnie.. tak samo antykoncepcyjne, a radocha większa ;)

Gość kasienka 28
Ale co to w ogole znaczy jeden dzien czy dwa po okresie... Mowicie lepiej ktory to dzien cyklu byl

witam.9 grudnia uprawialam ostatni raz seks to byl ostatni dzien miesiaczki w styczniu mialam nib okres tylko slaby w lutym tez ale to bardziej plamienie a w tym miesiącu juz tydzien spoznia mi sie okres. zapisalam sie do swojego ginekologa ale los tak chcial ze nie zdazylam isc testu tez jakos boje sie zrobic a dziwnie brzuch mi sie wydaje wiekszy czy to mozliwe ze moge byc w ciazy? p.s prosze mnie nie krytykowac

Gość mkk
dzień po okresie współżyłam z mężem a na drugi dzień zabolał mnie 2x bardzo prawy jajnik tak jak przy owulacji i czy jest szansa że jestem w ciąży?? boli mnie podbrzusze powiekszyły mi się piersi jestem ciągle głodna dziś jest 3 tydz. od okresu zrobiłam 2 testy dziś rano i wyszły negatywne... co o tym myśleć

Gość mkk
jest tutaj ktoś??????????????

Gość liwilla
kobitki podpowiedzcie, co sie dzieje ? bola mnie piersi (nigdy nie bolały nawet przed okresem, a mam 32 lata), a to dopiero 20 dzień cyklu... kochałam sie z mężem 1 dzień po miesiączce.... czy to możliwe, żeby .....? prosze, czy którejś zdarzyła sie ciąza 1 dzień po @ ?

Gość liwilla
dodatm, ze mam cykle 30 -dniowe ...

Gość Avangarda91
Dziewczyny pomocy.. Mam cykl 28dni. Jedyną sytuacją, w której mogłoby dość do zapłodnienia miała miejsce w 7 dniu cyklu, czyli dzień po okresie. Dziś spóźnia mi się okres już czwarty dzień. Bolą mnie sutki, są nabrzmiałe ( przed okresem bolały mnie całe piersi) teraz tak nie jest. Mam zawroty głowy, mdli mnie kilka razy na dzień i czesto sikam. Poza tym pobolewa mnie kręgosłup.Zauważyłam również, że powiekszyły mi się brodawki. Odczuwam lekki ból jakby na okres, ale Go nie ma. Strasznie wysypało mi twarz i dekolt... Co o tym myślicie??

Gość ja tez moge byc w ciaze
no pewnie ze mozesc zajsc w ciaze bo ja tez kochalam sie z moim monzem podczas okresu mialam 4 dni i wy 4 dniu sie kochalam a wy 5 dniu nie mialam juz okresu i bolal mie bozuch prosze pomuscie mi ?

Gość adinnaaaa
masz jakas dysortografie czy cos?

Gość sylkuc1
Avangarda91 moim zdaniem to ciąża