Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niesamowicei zdziwniona

Zaszłam w ciąże 1 dzień po okresie

Polecane posty

czy którejś się coś takiego zdarzyło? przyznam szczerze ze jestem zdziwiona bo byłam przekonana ze to raczej niemożliwe, a jednak:) ale jestem szczęsliwa mimo wszystko

Gość konopik
jesli jestes mloda to czasami sie tak przesuwa cykl i mozna zajsc

to musiał być okres bo wypadał tego dnia co zawsze. no jestem młoda mam 23 lata. kurcze, jakoś dziwnie, myślicie że to normalne?

no nie wiem, zawsze miałam regularny okres z tego co mi wiadomo wtedy są dni niepłodne.

zawsze istnieje możliwość, że plemniki Twojego partnera należą do tych, które są w stanie przeżyć w drogach rodnych kobiety w sprzyjających warunkach nawet 5 dni jak podają niektóre źródła... więc może po prostu grzecznie czekały na jajeczko :) gratulacje :)

u mnie to wogóle jakoś szybko poszło, bo już z 5 dni po tym stosunku rano zaczęły mnie boleć jajniki it o w takim stopniu że nie mogłam chodzić, piersi też , ale same piersi- sutki nie. nioe za wcześnie na coś takiego? to moja 1 ciąża

Gość kompletne bzdury
pewnie coś źle policzyłaś, a wiele dziewcząt ma plamienie owulacyjne myślę że zajście w ciążę jest możliwe pod koniec okresu jeśli ktoś ma bardzo krótkie i nieregularne cykle

Gość kompletne bzdury
raczej sądzę że symptomy które masz pojawiają się bo jesteś na nie wyczulona są dziewczyny które zaraz po stosunku twierdzą że mają wszystkie objway ciążowe łącznie z mdłościami i powiększonym brzuchem (mimo zę wiadomo że brzuch rośnie dopiero od 3 miesiaca ciąży)

u mnie ból jajnika pojawił się trzeciego dnia od owulacji w obu ciążach... a z piersiami zaczęło sie coś dziwnego dziać kilka dni później :)

Gość starsznietokrępujące
a ilu dniowe masz cykle?

cykle mam 32 dniowe, zawsze regularne poza sytuacją ok 3 miesiecy temu jak nie miałam wcale przez torbiel, ale potem sie unormowało.

a dziękuje:) tyle ze lekko nie planowane.

Gość kubi
a robilas test? na 100% wiesz ze to ciaza?

piszesz, że od pięciu dni jesteś w ciąży. Skąd ta pewność skoro testy pokazują 2 kreski dopiero po tygodniu??

Gość xcbxcb
a gdzie ona napisała że to 5dzien? chyba nie czytas ze zrozumieniem

czesc ja tez zaszlam w taki sposob w ciaze, nawet mialam jeszcze plamienia :) teraz mam malego dzidka i jestem baaaardzo szczesliwa, gratki:)

Gość Aneczka39
Pomocy! Mam problem... 19,11,08r dzień po urodzinkach - dostałam okresu... skonczył mi się 23.11.08r (po 3 dniach) - a podczas okresu kochałam sie raz z chłopakiem.... teraz mam jakies dziwne plamienia na majtkach (wczesniej tak nie było!) i nie przyjemnie pachnie. kolor plamienia jest taki czerwono beżowy - cos prawie jak jasny brązowy, szybko sie denerwuje, a moj mocz raz jest koloru jaskarawo żółtego a raz mglistego bliałego... czy ja mogę być w ciązy?? :( Blagam o szczera odp...... ;(

Gość Aneczka39
czyli jest prawdopodobne ze mogę byc w ciązy ?? Czy test wykazał by mi w piątek czy jestem w ciązy?? czy musze dluzej poczekac?

Gość różowa myszka
zalezy ktory dzien krwawienia to byl i zalezy jak dlugie masz cykle. ale szanse raczej marne, tylko teraz pewnie bedziesz sie shizowac do nastepnego okresu niepotrzebnie ale ja tez tak mam. Pozdrawiam

Gość lolka ta od bolka
[ewnie miaals owulacjei dlatego plameinia

Gość Aneczka39
wiem ze to glupio zabrzmi ale nie wiem kiedy jest owulacjia, kiedy mam dni plodne :/ jestem dziewczyną, ale poprostu nie znam sie na tym :( help...

Gość Aneczka39
a kochałam się w drugi dzień okresu...

Gość angell199
Witam mam pytanie.Przedwczoraj skończył mi się okres a kochałam się wczoraj z chłopakiem(3 razy mi się spuscił.Przepraszam za określenie) a staramy się o dziecko ! Jest możliwośc,ze jestem w ciąży ? Proszę oodpowiedz a jesli mozna to na emaila,bo rzadko siedzę na necie. pOZDRAWIAM

Gość Najszczęśliwsza Mamusia
Ja także zaszłam w ciąże krótko po okresie i też szybko pojawiły się przeróżne objawy typu ból piersi, ból podbrzusza, mdłości. Każda kobieta jest inna i inaczej przechodzi ten wspaniały okres także dziewczyny wszystko jest możliwe. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe Mamusie :))

Gość Matiii17TDW
Witam wszystkich! Mam poważny problem... mam 17 lat, ostatnio kochałem się z moją 14,5 letnią dziewczyną bez żadnych zabezpieczeń...:( To był nasz pierwszy raz i nie wiemy co robić, bo około 14 godzin po stosunku zaczęły ją boleć jajniki i okolice macicy, a po 16 godzinach zaczęła wymiotować i tak przez prawie cały dzień, potem źle się czuła w nocy i dalej ją trochę bolały jajniki...Co my mamy robić?? Mamy się bać tego że zaszła w ciążę, czy ciąża jest mało prawdobodobna w tym przypadku?? Zdążyłem wyjąć ale może jakoś drogą wzajemnych pieszczot nasienie dostało się do jej narządu?? Pomóżce...!! Czekam na wypowiedzi.