Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mak..

od kiedy jestescie juz na tym forum

Polecane posty

Gość mak..

? długo piszecie tu

oj dluuugo ;) pamietam jeszcze czasy, gdy klikajac w nazwe zarejestrowanwego uzytkownika mozna bylo zobaczyc dyskusje, w ktorych bral udzial. albo mozna bylo kasowac czy edytowac swoje wlasne posty:) to bylo fajne. ten nik zarejestrowalam gdzies okolo 2001, moze 2002 roku, ale rzadko go uzywalam;)

hehe jak ja pierwszy raz pisalam na gorum to i grudniowka i rafinka i jeszcze kilka innych nicków ktore teraz tez się pojawiają, już tu bylo :D

a tak wogóle do tych ktore pamietają... gdzie sie podziewa "net ar"?

Gość hgnjhjnjh
ja sie pojawilam jak na topie byly majowki czerwcowki ,lipcowki 2006 aha,nata,rusalka,grzywa,luckylady,blondiania,biedronka etc

o ja tez pamietam luckylady i grzywe :D lucky ostatnio cos pisala nawet na kafe :) kolorkowa i mamusia trojeczki byly poźniej. za moicch czasów byla jeszcze "znajoma" :)

pamietam znajoma:) ja az tak sie nie angazuje i nie znam ludzi osobiscie, ale wdajac sie z kims w dyskusje i czytajac posty tez mozna sie troche dowiedziec o stalych bywalcach. gdzie mieszkaja, jakie maja dzieci... czlowiek sie czuje tak swojsko jak za kazdym razem odwiedzajac to forum, widzi te same niki :):)

a ja znam osobiscie... 3 osoby :) w sumie fajnie kogos poiznac tak w realu- zobaczyc jaki jest i wogóle :)

Gość hgnjhjnjh
a istnieja kafeteryjne mamuski na nk? bo byly justaaaa-zakładała konto

Gość hgnjhjnjh
a pamietacie gio? giovinette? mam nadzieje ze nie przekrecilam nicku

Ja tez pamietam, ze mamani miala inny nick ;-) i luckylady, grzywe... foli i zabajona... nie wiem, czy jeszcze sie udzielaja... zabajona drugiego bobasa bedzie miala wkrotce, a pierwsze urodzila dokladnie tego dnia co ja...A u mnie dopiero starania sie zaczna

Gość hgnjhjnjh
ffajna kobieta-siedziala na czerwcowkach -bo je corka miala malenstwo a nie miala dostepu do netu-miala ogromna wiedze i potrafila doradzic w ogole najbardziej pamietam osoby z maja czerwca i lipca 2006

Gość hgnjhjnjh
jeszcze zieloneszkielko i czarna

No szkielko to ja też pamietam, a jak sobie zpaomne to mi sie przypomina :D To pierwsza dziewczyna z forum ktorą poznalam osobiście :D:D:D Monia 🌼

Gość hgnjhjnjh
jeszcze daff z wrzesniowek pamietam

Gość hgnjhjnjh
heh-ja pamietam ze MaMani miala inny nick ale zapomniałam jaki :D pamietam tylko jak pisała ze MaMani wzielo sie od Mamy Mani-jako skrot-ale pierwotnego nicka zapamnialam

1 nick to Paulka123 :) od imienia :] ale wtedy jeszcze nie bylam mama Mani :) 1 temat na jakim pisalam to closilbegyt.... a wczesniej cos o planowaniu dziecka na dziale antykoncepcja :)

hehe mamani, pamiętam jak pisałaś że chcesz być w ciąży i Ci nie wychodzi :D no i popatrz jak się to zmieniło ;)

rafinka :D wam tez tak czas szybko płynie? Jak patrze na manie... pamietam jak bylam na poczatku ciazy i robilam wielkie odliczanie a ona teraz juz taka duża... strasznie mi szybko czas ucieka.

Gość fiziak150
Od 3,5 roku natomiast na tym dziale od kiedy chciałam zostać mamą;)