Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bart_24

oswiadczynu........

Polecane posty

Gość bart_24

siemano jestem z dziewczyna 3 lata i planuje oswiadczyc sie, chcialbym to zrobic w ustronnym miejscu, pierscionek bede mial dopiero gdzies przed na poczatku grudnia wiec pomyslalem ze zrobie to na mikolaja, generalnie napewno nie bedzie sie tego spodziewala.... dorzeczy chcialbym ja zabrac jak gdyby nic w sobote gdzies do restauracji a nastepnie chcialbym zabrac ja do pobliskiego parku na spacer i tam sie oswiadczyc, co myslicie o takiej formie??????

Gość bart_24
moze byc.... masz jakis inny pomysl?????? (przy wszystkich nie chce tego robic)

Gość bijone
W ten sposób odbierzesz Wam jedno święto, które potem umknie Wam z kalendarza. Mikołajki to jedno, zaręczyny do drugie. Że co? Mikołaj ten pierścionek ma przynieść? :) A tak idąc dalej. To może odejść od tendencji i może najpierw rzeczywiście spacer do zmarznięcia w kości a potem kapiel z szampanem w pachnącej ółazience a wiadrze z kostkami lodu pierościonek? Oryginalnie myśl. My to tak lubimy.I nie lubimy potem opowiadac, że pierści0onek dostałysmy tak jak inne kolezanki.

Gość bijone
Ale trzeba się postawić tez na miejscu kobiety.Cudownie jest otrzymac ten oczekiwany piresconek (o ile o tyle) ale czy koniecznie ze zmarzniętymi palcami, czerwonymi policzkami i cieknącym od zimna nosem? W takiej sytuacji kobieta chce ponad wszytsko byc kobietą.

Gość bart_24
bijone z ta kąpielą to dobry pomysl tylko jest jeden szkopuł my nie mieszkamy razem.....

Gość bart_24
ma ktos jeszcze jakis pomysl????

Gość bart_24
????????????????????????